skumju pilnā nakts

Reitings 78
Reģ: 13.08.2012
Ehh...vakarnakt notika pats ,pats skumjākais - izšķīrāmies.Naktī,tā vienkārši.No viņa puses...
Iemesls - kas to lai vispār zin.Viss likās ideāli.Nelikās,ka kaut kas viņu spiestu,ka kaut ko vēlas pateikt.Dienā vēl viss bij lieliski.Sazvanījāmies.Gaidīju mājās no darba un sagaidīju....
Pats stulbākais,ka man ir 19 gadu,nav pamata zem kājām,redz,kad strādāju,tad lika aiziet,jo vēlas mani biežāk redzēt..un es,protams,muļķe aizgāju.Tagad varu tekelēt atpakaļ pie vecākiem ar salauztu sirdi.
Un jāsāk viss no jauna.Skolā neeju,vidusskola pabeigta.Jāstājas laikam tālāk,bet aizdomas,ka visi termiņi jau nokavēti.LIELISKI nu!
Iemesls ,ko viņš minēja - es gribu būt viens.Jūtu,ka emocionāli vēlos atbrīvoties no visa un visiem.Vēlos veltīt sevi darbam!
Tas arī viss.Gribas raudāt,raudāt un raudāt... šodien mums bij jāiet uz vienu balli.Kleita stāv skapī,ko nu var nolikt nost... iekšā manī kaut kas ir salūzis un tā ir sirds!
Labi,viss,beidzu žēloties.Jāpaklausās kāda mūzika,jāizraudās un jātiek uz kājām....kaut tas būtu tik viegli kā uzrakstīt.
18.08.2012 10:01 |

Reitings 78
zilbuliite nu redz,viņam ģimenē visiem savi biznesi,augstākās izglītības,draugiem tas pats.Kaut gan viņam pašam... parasts darbs,raujās melnās miesās,vidusskolas izglītība,nu ok,tagad vēl visam pa virsu iestājās augstskolā.
Man.. man mamma ir darbnespējīga jau vairākus gadus nervu slimības dēļ...par tēti- nav.
Viņš ir ļoti īpatnējs cilvēks.. varētu vēl šo uzrakstīt - piemēram viņa nostāju pret laulībām,bet bail,ka mani te atpazīs,tāpēc lai izpaliek..
Cap - dīvaini,bet esmu attiecību cilvēks,vai arī tā tikai aizbildinos,jo no 15-18 gadiem bij vienas attiecības,tad no 18 gadu un vēl nedaudz otras - šīs attiecības,kuras nesen beidzās.Es neprotu būt viena.Man sākas izmisums.Vajag kādu,kas atbalsta,un tieši no vīriešu puses.
21.08.2012 11:02 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ir jau vēl skolas,kurās var vēl paspēt iestāties, varbūt netiksi vairs uz budžeta vietām,bet,ja labi mācīsies 2.sem tiksi
21.08.2012 11:02 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man bija tieši tāda pati situācija.. Iemesls tāds pats un tikpat negaidīti-viss ideāli,vienu vakaru atbrauc no darba un paziņo,ka jāšķirās.Izrādījās,ka viņš tikās ar vienu meiteni no mūsu kompānijas un nu ir ar viņu kopā.
21.08.2012 11:07 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Nikola - es nezinu..varētu padomāt,ka ir kaut kādi aristokrātu laiki,kad tas stāvoklis bija tas noteicošais..
es domāju,ka tas nu gan nebija tas iemesls šķiršanai..
21.08.2012 11:07 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Man bija tā, ar bijušo, tikkai nedaudz savādāk. Viņš man tikai vienā dienā pasaka - mums vajag pauzi attiecībās. Es ļoti pārdzīvoju, jo sapratu, ka tas nozīmē - šķiršanās. Bijām kopā gadu, iemesls bija arī saistīts "ar viņa darbu". Pēc nedēļas, jau kad biju atdzīvojusies no visa - gāju izklaidēties - ne pa jokam, satikos ar citu "izklaidei" un bijušais redzēja, ka mani pie mājas savāc, un pēc tam vēl pārmeta, ka es šo piekrāpusi. :D
Nu neko, beigās izrādījās, ka šis ir narkomāns, mani bija visu to laiku krāpis, tusējis apkārt utt. Tāda nu ir tā skarbā dzīve, bet tagad tikkai pasmejos, jo viņš bija kretīns, un par viņu tik maz zināju. Un viņš mani arī ierobežoja - es no mājas ne soli negāju, bet viņš "ķipa strādāja". :D
21.08.2012 11:09 |

Reitings 78
Nu viņš jau man agrāk bija stāstījis cik svarīgs viņam ir cilvēka statuss no kurienes "nāk",tāpat viņa vecākiem!Protams,nenoliedzu to variantu,kas tur apakšā slēpjas kas cits...
NightMare - šeit ienācu reti,centos būt kaut kur ārā,kaut kur prom.Nespēju te atrasties kopā ar māti vienā istabā,jo jātus tās sāpes sevī,Bet mamma drīz dzīvos citur un dzīvoklis paliks man un māsai.Vismaz spēšu klusiņām sēdēt istabā un izraudāt to sāpi...kaut gan šķiet,ka pēdējās dienas to vien darīju kā draudzenei stāstīju tikai par VIŅU,par MUMS,izdzērām neskaitāmas šampanieša pudeles pa šo laiku un noraudāju visu plecu šai . Ir vēl cerība.Zinu,muļķīgi būtu skriet atpakaļ pat ja šis pārdomātu! Kaut kā jāsaņemās.
Iestājos skolā.Augstskolā gan nē,bet tomēr.Profesija būs :)) gaidu skolu.laiks ies ātrāk,domas būs daudz maz novērstas.grūti jau aptvert,ka viss tik strauji mainās.
21.08.2012 11:14 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
VintageStyle - un Tu tiešām pat nemanīji, ka ir narkomāns, man liekas to tak var pamanīt. Briesmīgi tad Tev gan, bet, kas nenogalina, padara stiprāku.
21.08.2012 11:14 |

Reitings 78
VintageStyle wouch,tas gan ir drausmīgi.Tev nebij attiecību laikā nemazākās nojausmas par tām narkotikām.labi,ka tiki prom..
21.08.2012 11:15 |

Reitings 339
Veiksmi Tev Nikola, tas gan, pašai priekšā studijas, laiks noteikti joņos, mācoties tā vienmēr bijis. Plus jaunas sejas, paziņas, pasākumi, domas un atziņas. Turies un nedomā par puisi, un viss nostāties savās vietās, lai cik tas stulbi un neticami šobrīd neizklausītos ;)
21.08.2012 11:16 |

Reitings 4073
Nikola,es tevi labi saprotu,ka gribi atbalstu tieši no vīrieša.Man ir tāpat,jo mamma ar tēti izšķīrās,kad man bija 10 gadi.Tētim pēc kada uzradās jauna draudzene.Viņi apprecējās un piedzima bērniņš.Man laiku maz veltījas.Laikam tāpēc es tik ļoti esmu pieķēruesies savam puisim,jo bērnībā trūka tēta.
21.08.2012 11:17 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
Poļubomu ja vienu reizi aizgāja, tas var atkārtoties. Izbaudi brīvību )))
21.08.2012 11:18 |

Reitings 4073
Un vēl-ja jau viņš teica agrāk,ka viņam svarīgs statuss utt.,kāpēc neļāva tev mācīties,lai nākotnē tev būtu labs darbs????
21.08.2012 11:19 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet vispār pretīgi, ka tā var pateikt cilvekam- mēs nākam no atšķirīgiem slāņiem!
21.08.2012 11:22 |

Reitings 8407
Man liekas, ka čalis ir pats vīlies savā dzīvē, jo redz tikai vidējā izglītība un nav nekāds biznesmenis, līdz ar to arī meitenei nav ļāvis mācīties tālāk, lai kāds būtu viņa līmenī, un pēc tam vēl paceļ savu pašapziņu pametot meiteni un pasakot, ka nav no viena līmeņa.

Cilvēks, kas bremzē Tavu izaugsmi Tev, Nikola, nav vajadzīgs! Otrajau pusītei jāpriecājas un tieši jāatbalsta otra izaugsme, nevis jāmet sprunguļi ceļā. Tu esi jauna un viss Tev izdosies. ;)
21.08.2012 11:23 |

Reitings 78
engeliitc To es arī nesaprotu.Būtu tak tagad uzreiz pēc vidusskolas iestājusies augstskolā,it īpaši neticu,ka viņš to lēmumu pieņēma tajā vienā vakarā.Gan jau domās to apdomāja sen,zināja,ka tā var sanākt ar to šķiršanos.Varēja teikt lai stājos tik iekšā... Bet labi,nekas nav nokavēts.Iestājos skolā.Iespējams labi,ka ne augstskolā.Tas atkal būtu kredīts un nezinu ko vēlos īsti,kādu profesiju.Tāpēc gadu tagad nomācīšos profenē un redzēs ko tālāk..
21.08.2012 11:24 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Bija tā, protams redzēju, ka viņš ir savāds. Kopā mēs paldies Dievam nedzīvojām, bet kad satikāmies, viņa zīlītes bija paplašinātas, un tad viņš bija noguris, tad viņš bija aktīvs, dīvaina izturēšanās, bet viņš teica tas dēļ darba. Es patnevarēju iedomāties, ka viņš kaut ko lietotu. Kad izšķīros, viņa paziņas tik man stāstīja kur viņš bijis, ko darījis, ar ko darījis.

Pārmetu viņiem, kāpēc man uzreiz neteicāt? Es tik ilgi viņam ticēju, bet šis tikai man pasakas stāstīja. Pats trakākais bija tas, ka visi visu zināja, bet es neko. Jutos kā muļķe, liela muļķe. Bet izklaide man palīdzēja, un viņš bija šokā, ka es izgāju no mājas, gāju uz visām ballītēm, visur es biju, bet kādreiz nekur negāju. Tad viņš pamanīja to kā visi man uzmanību pievērš utt. Viņš itkā gribēja saieties kopā, bet pateicu nē. Tagd nesasveicinamies, bet ja viņš mani redz, jūtas neerti, jo zin, ka es zinu visu par viņa netīro melošanu un visu pārejo.

Problēma bija tā, ka es biju pārāk laba priekš viņa, bet ja būtu turpinājusi attiecības ar viņu, varbūt būtu pati nogājusi no ceļa.
21.08.2012 11:25 |

Reitings 78
Liliii man jau liekas,ka ir kā saki.Jo reizēm,kad šis iedzēra,tad teica,ka jūtas zemāks par visiem saviem draugiem,kuriem dzīvē jau savi biznesi,bet šis raujas tajos divos darbos..
21.08.2012 11:26 |

Reitings 4073
Nu skaidrs,pašam kompleksi par sevi un ar saviem tekstiem ''esam no dažādiem slāņiem''grib tādos iedzīt nabaga meiteni.KRETĪNS!!Viņš tevi nav pelnījis!!Turies! ;)
21.08.2012 11:33 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jāsecina, ka bieži vien tie skaļākie runātāji, ka citu negrib, mil vienīgi tevi un redz tikai tevi utt..blaaa blaa blaaaa, melo diemžēl un speciāli uzsver to visu , lai maldinātu. īstai mīlestībai laikam nevajag šo visu ..
21.08.2012 11:43 |

Reitings 78
Gribas viņam parādīt cik laimīga it kā tagad esmu.
Mācīties,veltīt sevi sportam,draudzenēm,izklaidēm.. tikai tik grūti to tagad uzsākt!Jo lai kur es būtu,lai ko es darītu - nevaru neko baudīt,jo domāju par viņu...
21.08.2012 12:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits