čāča
Nezinu par ko runa tu, bet es gan sobrid runaju par Aliju ne par Ebay, Ebaya man nekad nebija tracking nummurs uzradits, rudeni pasutiju 3dazadas jakas un zabakus no ebay, kurus nogaidijos visas tas 45dienas un atveru lietu, izradijas ka sie pardeveji bija krapnieki un manas lietas ta ari nebija izsutijusi,jo pie lietas aizversanas tika pamatots,ka tracking nummurs ir nepareizs (sobrid runaju par visiem 4 gadijumiem),ja es to butu zinajusi agrak, tad nebutu jagaida tik ilgs laiks un jasalst sava planaja jacina, cerot,ka jaka tomer atnaks. Un ta sutijums pec sutijuma, vnk neatnaca.
Es ebaya ieperkos jau ar 7gadu stazu un zinu uz ko jaskatas perkot prece, ar feedbacku viss bija kartiba.
Tapec pec savas pieredzes ieperkoties alija , sobrid sanemtas virs 30 precem, varu teikt,ka saja gadijuma tas strada, jo Alija visi uzrada tracking nummuru kuru es ka pircejs varu izsekot. Un no siem vairak ka 30 gadijumiem (runajot par aliju) 4 ir bijusi ar atmaksu,jo esmu savlaicigi piefiksejusi,ka nummurs neatbilst patiesibai un ka jau teicu,ka neviena no sim 4pacinam par kuram bijusi atmaksa, vel aizvien nav atnakusi.
Ta ir mana pieredze (kuru neuzskatu par mazu) un tie ir mani secinajumi.