manas pēdējās atnākušās lietas, kuras arī bija melnajā caurumā. Iespaidojoties no manas make-up guru Carlibel Bybel pasūtīju visādas rotas, tik nepadomāju, ka man kā gaišmatei tas īsti nepiestāv :D
es neatceros vai liku šos jau
auskarus, atnāca neticami ātri man liekas kādu divu nedēļu laikā, ļoti vienkārši, man patīk kā izskatās pie auss
kaklarota, dzīvē krāsas mazliet atšķiras, augšējās pērlītes nav melnas, bet violetas, mani apmierina šis kaklarota, esmu redzējusi arī melnas tādas.
matu gumijas, īstenībā maniem matiem ļooti labas, iepakojumā 3 gab.
telefona vāciņš, der ļoti labi, draugs apmierināts, nav tas pats pats plānākais, bet ir nemanāms.
telefona turētājs, ļooti labs, ērts, tieši tāds kādu gribēja mans draugs, tikai mazliet laiks pagāja, kamēr viņu uzstādīja, bet tas sīkums.
auskari, vēl neesmu likusi, bet super skaisti, man jau ir ķēdīte ar tādu pašu kuloniņu, piepirku klāt auskarus. Draudzenes ir jautājušas vai tas ir swarovski, respektīvi, dzīvē izskatās ļoti labi, kvalitatīvi.
šie auskari vairs nav nopērkami pie tā sellera, bet ir lielāki kā iedomājos, toties kvalitatīvi, tikai mazliet smagi...
tad šie auskari, tā kā man viņi ilgi nāca, tad es biju atvērusi lietu un man atgrieza naudu, nevaru ne bildi, ne selleri, ne linku atrast. zilie akmentiņi šķībi ielīmēti un nebija aizmugurējās peciņas ar ko nostiprināt auskaru (gan jau sapratāt, ko es ar to domāju)
un vēl šis super, duper džemperis, par šo selleri stāstīju jau iepriekš, linkus arī liku. man ir ļoti daudz preces, kuras gribu nopirkt, principā 3 lietas un tad viss, es teikšu attā e-bay uz kādu laiku :D (tiesa 12 paciņas vēl ceļo pie manis). Tātad, džemperis kvalitatīvs, bija diegi, bet tas sīkums, adījums mīksts, silts. tikai rokas pa īsu, bet man liekas, ka viņas domātas kā 3/4. Man šī mēneša mīļākais džemperis.