Paldies Puka! Manam žiperim ari nepilni 4 gadi, bet drošībai ņemšu izmēru:5! aug kā sēne.. moš kamēr atnāks tikmēr būs izaudzis :d
Un skatos uz šito dzemperīti! Laikam ņemšu iet! Tik izmēru moška jāņem drusku lielāku! vinnijs pūks
Soma. Sākumā biju vīlusies, jo atnāca daudz mazāka nekā biju gaidījusi, bet kvalitāte ir izcila un tagad nēsāju viņu garajā siksniņa slīpi pāri, kā mazo somiņu, toties ir ērti un var ielikt vairāk nekā tikai telefonu, beigu beigās esmu apmierināta.
Kostīms bērnam Riktīgi smieklīgs. Patīk, nezinu gan kur vilksim, jo priekš āra ir par plānu, bet apkures sezonā iekšā pa biezu, jo sintētisks un bērnam karsti, bet nu man vajadzēja un izskatās riktīgi piemīlīgi. :D
taatad. shodien arii sanjeemu savus suutiijumus.
zhakete, taa, kas augshaa roozaaa kraasaa ir xs izmeers, man nedaudz par mazu.
varbūt ir kaada,kas grib nopirkt, tad rakstat man uz profilu kopaa ar savu summu.iisti neatceros par cik to nopirku jau
Man pagaidām liekas,ka ir okej. man draugam ir un brālim un viņi apmierināti ar maciņiem. Nekāda vaina. Man tie parastie maciņi, kur iebāž telefonu riebj.
Šodien saņēmu lampiņas . Esmu ļoti apmierināta. Pasūtīju 25. novembrī un šodien jau izņēmu. Dzīvē gan viņas vairāk takā baltas. Kad gribēju pārbaudīt kā deg, man bija bail spraust rozetē. :D
meow, ak, cik es ļoti ceru, ka līdz manīm arī atnāks..pirms Ziemassvētkiem! Arī ap to pašu laiku pasūtīju, bet manas paciņas ir iestrēgušas :( Dzīvo Rīgā vai citur?
KAĶIS Rīgā. Es arī uztraucos, par to, vai nonāks pirms Ziemassvētkiem, bet biju pārsteigta, ka tik ātri atnāca. Gan jau tava paciņa arī nekur tālu nav. :)