Saņēmu aliexpress apakšveļu.
Šo te :
Atnāca 10 dienu laikā.
Uz birkām rakstīts VICTORIA`S SECRFT ar F :D
Kvalitāte liekas ,ka ir ok. Biksītēm iekšpusē tieši kājstarpes daļiņā ir kokvilna iešūta, kas ir baigi labi. Pārējais ir kaut kāds sintētika, īsti nezinu kā sauc to materiālu.
Krūšturim aizdare priekšpusē - pa vidu, ar magnētisku klipsīti, bļodiņās ir polsteri un tā..
Kāda man var apskaidrot, kur īsti sammydress.com var redzēt shippinga galējās izmaksas?
Ebay nav problēmu, tur uzreiz var redzēt, bet sammydress nekādi to galējo cenu neredzu, varbūt nemaku atrast. Noskatīju vienu keitiņu un gribēju zināt cik man izmaksātu shippings, ja to sūta 24h laikā.
Varbūt kāda no jums ir pirkusi ebajā pulksteņus ?
Un kā tur ir ar izmēriem ? Jo es zinu, ka manam vīrietim patīk ja siksniņa ir metāla, nu tāda kā ķēdīte, ja saprotat, ko ar to domāju, bet cik zinu tāda veida siksniņām nevar mainīt izmēru. Kā zināt izmēru ?
Zā, man šķiet,ka jā. Es gan neesmu vēl uzmērijusi, man uz aci izskatās,ka varētu būt lencītes par īsām. Bet bļodiņas ir ok, un biksīšu lielums arī ir ok.
Jā,auskariņi smuki izskatās,bet man rādās,ka manai auss ļipiņai būtu diezgan palieli, lai gan uz šiem jau vairākas reizes esmu arī skatījusies. Bija man zili bumbiņu auskari, tik lieli, izmetu uzreiz ārā :)