Beidzot pasūtiju frēzi, tieši tādu pašu, kā pie mums salonlains uzliek cenu pa 85ls. Tikai sūds, tāds, ka ieslēdzot bija blīkšķis un nokūpēja, uzreizzvaniju meistaram un rīt nesīšu nomainīt vienu detaļu, bet kopumā esmu priecīga, jo ieekonomēju un beidzot varēšu atvieglot darbu pie gēla noņemšanas! :))
viss lieliski! smarža un konsistence atbilst orģinālam un paciņa bijaceļojusi no LA :) vēl pasūtiju bāzi un topu, jo manas jau iet uz beigām. atnāca 20 dienu laikā. pasūtiju vēl toņus :)
nēmu S izmēru, manpat mazliet par lielu, kaut gan ikdienā nēsāju S/M
therrors, ja vēlies, lai tev parāda preces, kas ir no UK tikai, ne no Ķīnas vai citur, tad tur var atzīmēt (UK only vai kkas tāds), kad meklē kādu preci. Bet principā atšķirības nekādas nav, ja nu vienīgi, cenas norāda pamatā paundos ne dolāros.
Paskaidrojiet man lūdzu to visu ebay uk principu. Ja es piemēram preci noskatu uk,nevis com un man rāda,ka viņa ir Honkongā,tad tāpat viņa nāks to mēnesi,nevis ātrāk.. vai kā?
Jā,jo viņa jau nenāk no UK,bet no Ķīnas. Tas co.uk beigās nenozīmē, ka visas preces tev būs tikai no Anglijas,nebūt ne. Tur speciāli jāatzīmē, ja vēlies, lai tev atlasa tikai tās preces, kuras atrodas UK.