Zakjis*, nopietni? Uz Tavu 1,80m tas tanktops der labi? :o es sūtīju no šī paša sellera, bet uz manu 1,75m ir tā kā ir.. prasītos garāks...
Es, piemēram, sūtīju: balto, melno, zaļo un zilo. Izmēri un audums atšķīrās. Zaļajam audums patika, melnajam galīgi nē - nebija formīgs priekš manis, ar balto mazliet līdzīgi un zilais savukārt man ļoti maziņš atnāca, un audums mīkstāks, nekā pārējiem.
Sveikas.
Varbūt kāda var izlīdzēt atradu baigi foršo pufeni tikai man vajadzētu pa lētākām naudām negribas iegrābties.Varbūt ka ir lētāks variants tikai nevaru sameklēt :(
Zā - jap, man tiešām ir tā kā bildē, ok, moš max. 2 cm īsāks.. Laikam ir paveicies!
Izgriezums noteikti nav tik dziļš kā pirmajā bildē, drīzāk kā otrajā. Man ir balts tops, ja tas kaut ko maina..
Luxottica, nu man tas krekliņš tā pa vidam starp abām bildēm, vairāk pat uz pirmās pusi, bet es esmu no īsajām un arī krūtis nav lielas. Priekš manis ir pagarš, neesmu mēģinājusi, bet domāju, ka varētu pārvilkt pāri dibenam. Man ir melns.
Meitenes, kad maksājat ar karti aliexpress.com jums banka ņem kkādu papildus naudu par valūtas maiņu?
Pasūtīju no aliexpress pāris lietiņas maksāju ar savu anglijas karti un man vēl papildus novilka par valūtas maiņu un kkādus pricentus no visas summas....