esmu piebremzējusi ar sūtīšanu no e-bay, bet ilgākā laika posmā ir lietiņas iekrājušās:
kleitiņa viegla trikotāža, vasarai laba un pat var uz darbu vilkt, kvalitate laba un atnāca nepilnās 2 nedēļās, domāju sūtīt vēl citās krāsās. vispār pēdējā laikā visas preces atnāk max 2 nedēļu laikā, kas ir pārsteigums
telefona vāciņi, viss ok, vāciņš kā vāciņš, man patīk tos mainīt un tāpēc priecājos, ka ebay var sapirkt visās varavīksnes krāsās par kapeikām
vēl divi vaciņi, paņēmu ocean un ivy
krekliņš kvalitāte ok, nav gluži bēšs, bet balts ar bēšu, man patīk, ka aizmugure garāka, varēs vilkt ar riteni braucot un neuztraukties, ka mugura plika :D
otas, šodien saņemu, praksē vēl nepielietoju, ēnošanai otas pagaidām liekas baigi ok, bet lielajai pūder otei gan visi sariņi birst ārā, bet nevar gribēt kvalitāti par tādu cenu :)
iepriekš pieminētas
bikses, nu audums baigi sintētisks, pirmo reiz vispār tādu audumu redzu, bet nu jā, gan jau pa māju novalkāšu, bet laikam pirkt neiesaku... man ir melnas.
par šo
somu tikko jau rakstīju savas domas, rezumē - laba, ietilpīga, ļoti laba kvalitāte, iekšā daudz kabatas, tikai rokturi baigi grab... :D
tas arī viss, vēl gaidu fake lashes un gredzentiņus mazos iespaidojoties no meitenes, kura pāris lapas atpakaļ ielika :)