Sākšu ar to, lai neiedomājieties mani tādu vārgu, lunīgu jaunavu kā tajā standarta profila bildē, kādu cosmo liek. es vnk neesmu paspējusi neko uzlikt, lai kaut kā izveidotu savu cosmo tēlu.
Līdz šim man licies, ka seksuālām attiecībām jāpaliek pāra starpā, taču šobrīd es vienkārši plīstu pušu, lai uzrakstītu savu sāpi Tiešām sāpi. Situācija ir sekojoša, es dzīvoju kopā ar savu puisi, es viņu mīlu vairāk par visu pasaulē, un tas ir abpusēji. BET! pēdējā mēneša laikā viņam vienkārši nestāv! Sākumā es vainoju sevi, bet kad palasīju par to, sapratu, ka neesmu vainīga. Arī viņš to man skaidroja, bet viņš uzskata, ka viņam viss ir kārtībā, un pie ārsta netaisās iet, kā es viņam ieteicu. Bet šobrīd jau ir pagājis mēnesis! visu laiku mēs mīlējamies ar tādu pussacēlušos, viņš pat beidz, kad ir pussacēlies. Es, protams, gribu atbalstīt viņu, bet man nesanāk. Man visu laiku sanāk kkādas stulbas piezīmes izteikt ikdienā, un piemēram seksa laikā, kad vnk ilgi nestāv, man pāriet visa gribēšana. šovakar atkal es kko ne tā pateicu par to nestāvēšanu, un viņš riktīgi apvainojās, sapsihojās un iegāja gulēt. Pēc laiciņa es sāku vnk raudāt, un viņš nāca mani mierināt. Visvairāk man sāp, ka es šovakar saņēmos uz orālo, un tad viņam saļima. Nē, nu tas ir kronis visam.
Man ir varākas versijas, bet nevienai viņš nepiekrīt, un es tā arī neesmu apstiprinājusi nevienu. Vai nu es esmu tik neglīta un briesmīga, vai nu viņam ir nopietnas problēmas.
Es tiešām nezinu, ko domāt. Es pat savai labākajai drauzdenei šito nesaku, jo nevēlos apkaunot savu mīļo un tādas lietas vispār ārā nestāstu, bet tā, kā tas ir anonīmi, tas ir nedaudz savādāk.
Stāstiet savas vesrijas! Un lūdzu dotiet padomus, kā lai atbalstu viņu!