Esmu nesaprasana

Reitings 26
Reģ: 29.02.2012
Tatad esu nokluvusi situacija ka esmu atstata viena uz laiku, kamer mans milotais iekartosies cita pilseta lai es varetu tur braukt,es vinu loti miilu , priecajos par katru dienu ko pavadam kopa, nekad nenogurstu, man ir sava briviba vins man neko neuzspiez u.t.t skan ideali!
Vins ir prom jau 4 dienas un es luk izdomaju iet uz clubu, un seku reku iepazinos ar vienu jaunieti, kurs mani apglaimoja un man acis aizimejas, un vards pa vardam ka nu jau vins mani pavada majas, un protams atvadoties ari noskupstija mani! Es jau neteiksu ka man tas nepatika, bet man tacu ir mans puisis ar kuru grasos preceties, es nesaprotu kapec man sadi, jo nekad ieprieks man nav bijusi nekada velme ar kadu citu kautko pasakat, vienmer esu izvairijusies no citiem viriesiem!
No rita piecelos un domaju, ai nu biju pamatigi ieravusi un tas neko nenozimeja, visu ritu mocija vainas apzina, bet kad velak vakara saku ar to puisi sarakstities , saka patikt vins, un mans pasas puisis vairs nebija tik loti vaidzigs, bet sis jaunieties zin ka esu attiecibas un nekas starps mums nebus, un es tiesam milu savu puisi, esu loti apjukusi nezinu ko darit, itka jau es varetu uzturet kontaktus jo ka neka jutos loti vientuli, ko jus man varetu ludzu ieteikt, jo es nevelos savu puisi pamest man pat tada doma nav, vienkarsi man ir bail ka es nemacesu savu muti turet ciet un vinam izplapasos un tad visas manas pasakainas atiecibas buss pa galam :/
05.08.2012 23:23 |

Reitings 26
Ko vins nezin tas vinam nekaite, un neticu ka visas laulibas visi ir bijusi svetuli, nu ja man butu 16 neplanotu preceties, un kur nu vel domatu ko iesakt tagad, man ir 21 varbut izklausos jauna, bet nu whatever...
Skiet aizbrauksu prom no sis pilsetas un tas ari viss aizmirsisu, galvnais vaig kartigu brain wash ka nekas nav bijis
06.08.2012 00:06 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Viena lieta, ka aizgāji uz klubu, sadzēries un noskūpstīji citu. Pieņemu, ka jaunības dullumā arī tā var gadīties. Galvenais, KA ESI SAPRATUSI savu kļūdu.
BET, ja esi gatava vēl tālāk sarakstīties un pat tikties, TU NEKO NEESI SAPRATUSI!
Tas, ka tu it kā vēlies ar to otro puisi būt tikai draugi, ir ATRUNĀŠANĀS!!!

Izdomā labi, ko dari. Jo man pat gribētos teikt, ka savu puisi neesi pelnījusi, ja pat vainas apziņa tev nav tik spēcīga, lai nokaunētos par sevi un nobloģētu otro puisi uz visiem laikiem.
06.08.2012 00:22 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
nevajag sačakarēt attiecības sev tikai tāpēc, ka beidzot esi brīvsolī un pa pālim saostījies ar kaut kādu čali. nekādi draugi tāpat nebūsiet.. jo vairāk uzmanības viņam pievērsīsi un sarakstīsies, jo vairāk čalis sacerēsies un bāzīsies virsū. saņem sevi rokās un beidz maukoties, vai vienkārši pašuj savu puisi un tusē tālāk. you choose
06.08.2012 00:37 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Vīrietis un sieviete NEVAR būt tikai draugi, kad jūs to sapratīsiet. Agri vai vēlu kādam no abiem parādīsies jūtas utt..

Topika autore ... Tev ir 21 gads, baudi dzīvi, kāda vēl precēšanās? Tu to nožēlosi un smagi izčakarēsi savu "vīru" ko jau bez precēšanās izdarīji.
06.08.2012 00:47 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
laikam, ja jau gribi abus, tad negribi nevienu. Nu, domā, domā, kas tev tur notiek, mēs jau to neizspriedīsim.
06.08.2012 00:50 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
success,
Vīrietis un sieviete NEVAR būt tikai draugi, kad jūs to sapratīsiet. Agri vai vēlu kādam no abiem parādīsies jūtas utt..

Daļēji piekrītu. Sieviete un vīrietis draugi var būt tad, kad jūtas / attiecības ir izdzīvotas. Ja pirms tam nekas tāds nav bijis, tad agrāk vai vēlāk kādām tiešām radīsies sajūta - Ja nu tomēr?
Šādā veidā esmu ieguvusi divus neaizstājamus draugus - vīriešus :)
06.08.2012 00:52 |

Reitings 26
Paldies par padomiem, nu tagad saku man skiet nonakt pie secinajuma ko darit.
06.08.2012 00:54 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Man no skolas laika ir daži draugi (satiekamies gan diezgan reti), bet tiešām es viņus uztveru kā brāļus... kopā ir jautri un forši. Nu, labi, viens ir tāds foršāks par pārējiem, bet es taču neesmu nekāds dzīvnieks, ka metīšos viņam virsū. KĀ BRĀLIS! punkts! Jāprot pār sevi valdīt.
06.08.2012 00:58 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
nākošreiz aizsūti džeku komandējumā... :D
06.08.2012 13:04 |

Reitings 1337
Reģ: 19.05.2009
+++ santtaa
06.08.2012 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits