tātad, ieraudzīju bershkas mājaslapā, ka ir jaukas un lētas žaķetītes, lēti svārciņi un džinsas.
Vai tas, kas ir redzams mājaslapā ir pieejams LV bershkā vai tikai ārzemju?
atvainojos par tik stulbu jautājumu
nav ne jausmas, bet es kad biju pagājušondēļ veikalus ķemmēt, bija nereālās atlaides tieši bershkā, izpirku visu drauga maku.
bez tam ārzmju bershkās, man šķiet, jau tāpat ir lētāk, daudz, daudz lētāk, nekā pie mums.
Man gan ar Beršku pēdējā laikā slikta pieredze - kā ieeju, nekas nepatīk. Uz pakaramā vai bildītēm internetā vēl jā, skaistas drēbes, bet, kad uzmēru - lieku malā un eju uz citu veikalu. Uz auguma stāv nesmuki, audums bieži vien kaut kāds ne tāds.. Tad jau no tā stila Zara un Pull&Bear dauudz labāk patīk.
Un tās atlaides jau arī tādas vienmēr viltīgas - it kā rakstīts, ka ir daudz, it kā patiesi arī ir, bet pērkama ir labi ja viena lieta
It īpaši kleitas Berškā - es nesaprotu, vai man kaut kas ar augumu nav vai kā, bet tiešām skaistas kleitas uz pakaramiem. Uzmēru - ak dievs, vienkārši izskatās traki.
nez, es brīnumu lietas atradu tur, tādos kaktiņos, kur citi neielūr laikam. nopirku kleitu, vnk dievīgu, žaketi, džinsas, šortus, vairākus krekliņus... tagad pusgadu varu neiepirkties, galvenokārt, tāpēc, ka pārtērēju budžetu.