Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sākam braukt!

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Labs vakars, meitenes!
Esmu priecīga, jo esmu tikusi pie savas pirmās mašīnas. :) Tagad tik atliek ar to sadraudzēties un sākt iejusties satiksmē.
Gribu, lai jūs padalaties ar to, kā jūs uzskākāt braukt, kad dabūjāt mašīnu vai vienkārši nolikāt tiesības. Un kam būtu jāpievērš īpaša vērība, ja esi ielās jauniņais.
Pirmais negadījums, pirmā policijas apturēšana, pirmie kuriozi utt. Pastāstiet, ja kas interesants bijis, vai vienkārši kas aizķēries atmiņā. :)
06.07.2012 20:54 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Čau, Hirro. ;)

Es nu jau 3.5 mēnešus braukājos ar savējo. Pieradu ātri. No sākuma gan gāja grūti satiksmē kā tāda, bija bail pārkārtoties un tā, visur prātīgi. Tagad jau rullēju kā lielā ar savu auto. :)
Policija apturējusi divreiz, dokumentu pārbaude+alkometrs.. tā vien liekas, ka BMW tiek stādināti principa pēc. Pārkāpumu nav un vienīgais crash pagaidām apmales ''paķeršana'', bet man ir sēdināts auto, tādēļ visi mierināja, ka nekas traks... :D

Veiksmi ielās.
Kāda mašīnīte Tev ir? :)
06.07.2012 20:58 |

Reitings 883
visburvigaka - man ir vielielākās bailes no tās pārkārtošanās pa joslām, liekas, ka nekad nepaspēšu laikus pārkārtoties un nobremzēšu visu satiksmi.:D

Man ir vw golfiņš. :)
06.07.2012 21:03 |

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Es vēl mācos braukt, taču 1.reizi, kad ar instruktoru aizbraucu uz pilsētu, mana priekšā notika avārija un mašīnas atkūleņoja un apstājās 2m no mūsu mašīnas. Par laimi pie vainas nebijām un visi dzīvi! :)

Tas man tagad lika aizdomāties, ka mašīna, tas ir bleķis un ātrums ar kādu tā brauc - tas viss kopumā, nu ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem!!!

Par savu mašīnu - vēl tikai varu sapņot! :)
06.07.2012 21:06 |

Reitings 1249
Man no sākuma bija šausmīgi bail, nevarēju novērtēt, vai varu ielīst un tā. Tagad sāku pierast + nekaunīgi lietā lieku savu sievišķību- ieslēdzu pagriezienu un skatos uz šoferīšiem, vīrieši ļoooti bieži palaiž tur, kur tas nav viņiem jādara, dāmas gan ne. :D (tas par situācijām, kur man jādod ceļš)

P.s. mēs tā arī neesam vairs aizgājušas ballēties. :D
06.07.2012 21:08 |

Reitings 883
visburvigaka, mēs jau te domājam, ka vajadzētu atkal pēc kādām pāris nedēļām patusēt.:D

kateliina - tieši manā acu priekšā notika avārija tajā dienā, kad es gāju uz csdd kārtot braukšanas eksāmenu, tādas jocīgas sajūtas bija. Par laimi, man viss beidzās labi.
06.07.2012 21:39 |

Reitings 1249
Uj, otrreiz es nezinu vai pavilktos... NY jau bija kaut kas ļoti netipisks man, ņemot vērā, ka esmu kautrīgākā būtne uz zemes. :D
06.07.2012 21:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits