Nu kā ir iespējams mīlēt vīrieti, kam katru nedēļu ir cita meitene, citreiz pat vairākas nedēļā ?
Kā tas ir iespējams,ka ir kāda dura, kura jau gadiem ilgi viņu mīl ?
Ir kādi viedokļi par šādu tēmu ? :D
Ak,man reiz arī bija tādad ļoti lielas simpātijas pret vienu džeku,kas man liekas,vēl aizvien ir babņiks. Viņš ļoti sen atpakaļ mani uzmeklēja,uzaicināja pie sevis,es aizbraucu. Pat pati nezinu,kāpēc to darīju bet tā sanāca. Patreiz,piemēram bildēs skatoties,uz viņu,smaidu,jo katrs cilvēks jau dzīvē neināk tāpat vien.. tikai man bieži ienāk tādi,kuri man jāmāca,jāmīlē,bet mani.. eh.. gan pienāks arī mans laiks,bet nu ej un atšķir,kurš ir tas īstais un kurš nav.
Es jau daudzus gadus esmu dauzijusies apkārt, ir bijušas attiecības visādas, bet tā vai tā galu galā atgriežos pie šī viena cilvēka. Un tikai ar viņu jūtos kā cienījama, mīlēta sieviete. Viņš man liek justies svarīgai unnnn aaahhhhh super :)
Es jau daudzus gadus esmu dauzijusies apkārt, ir bijušas attiecības visādas, bet tā vai tā galu galā atgriežos pie šī viena cilvēka. Un tikai ar viņu jūtos kā cienījama, mīlēta sieviete. Viņš man liek justies svarīgai unnnn aaahhhhh super
Piekriitu tam,ko rakstiija Mamzele.
Man pashai ir taa bijis,kaadus 2 gadus. Biju apseesta ar vienu bad boy , bija visskkas kopaa piedziivots,bet nu jaaklis vinjsh bija un veeljoprojaam ir. Juutu man pret vinju tagad nav nekaadu,nulle emociju. Viss paargaaja tad,kad pa iistam iemiileejos savaa ex puisii,man atveeraas acis un viss ko jutu pret to otru vnk pazuda.
:)