Sveikas,
Sestdienas pēcpusdienās biju pie sava drauga mājās ar kuru nu, jau esmu kopā gandriz 5 mēnešus.
Tad pēkšņi man zvana telefons, skatos zvana bijušais. Necelt telefonu būtu aizdomīgi no manas puses, jo draugs atradās blakus. Bijušais prasīja, kur es atrodos, un kādi man plāni ir uz Līgo vakaru. Es atbildēju, ka esmu visu saplānojusi un došos ciemos pie draugiem. Tā saruna arī beidzās.
Tad mums ar draugu vajadzēja braukt uz veikalu. Iepirkām visas sev nepieciešamās lietas priekš svētkiem un devāmies uz mašinu. Pēc 5 min. atnāk sms no bijuša, kas zvanīja "Ārprāts cik tev nesmuks dzeks sēdēja blakus", izlasot man pilnīgi pretīgi palika, nu kā tā vispar var uzrakstīt.... Nu pilnīgi drausmas. Tik nekorekti un tik pretīgi bija no viņa puses. Protams es uzrakstīju viņam atpakal ļoti pamatīgu vēstuli un ar to pietika vins man neko neatbildēja! Bet vēl joprojām manas smadzenes nespēj sagremot, kā vīrietis, kuram ir 28 gadi var šadus tekstus rakstīt. Ralstu šo šobrīd šeit, jo tas vēljoprojām manī iekšā sež un grauž.