Salauztas sirds recepte

Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
Tas, ko vēlos Jums teikt, ir sieviešu dzīves klasika. Viņš aizgāja pie citas. „Vaina nav Tevī, Tu pat esi labāka par viņu, sirdij nepavēlēsi, man nav klikšķa, bet Tu esi kolosāla!”

Mans stāsts iesākās internetā, portālā otrapuse.lv, tur biju pavadījusi dažus visai nelietderīgus mēnešus, atbildot uz bieži vien sev nemaz neinteresējošām vēstulēm. Savu anketu aizpildu parasti ar humora devu, esmu gatava jauniem iespaidiem, attiecībām un arī meklēju savu „klikšķi”. Kādu reizi, darbā, nakts maiņā, izlēmu novērsties no skatīšanās monitoros un pievērsos atkal savām medībām, izlēmu, ka jāķeras pašai vērsim pie ragiem un atradu, vīrietis visai izskatīgs, vecums 32, armija, Afganistāna, tas manī izraisīja interesi un nolēmu cept augšā pirmo muļķīgo domu, pajautājot, vai arī tagad viņš tur šobrīd atrodas. Atbildi saņēmu pēc dažām dienām, apstiprinošu un tad vēl vienu vēstuli, vai viņš man gadījumā nav par vecu, lai arī viņam patīkot mans humors, kas laikam laužas ārā no manas anketas, varu piebilst, ka tad man bija tikko palikuši 23 gadi. Vārds pa vārdam, tā viss sākās, garas vēstules, sarakstīšanās līdz agrai rīta stundai, smiekli, privātā dzīve, nākotnes sapņi, dvēseļu radinieki, līdz viņa atbraukšanai uz Latviju bija palicis mēnesis. Uzzināju, ka viņam Latvijā bijušas attiecības, kuras pajukušas, jo sieviete nekādīgi nav spējusi izšķirties no bijušā vīra, pirms došanās misijā viņi abi pašķīrās, vēlāk, kad viņš vēlējies atgriezties, viņa nav gribējusi, abi ik pa laikam sazinājušies, viņš izstāstīja par mani, ka viņu kāda gaida. Pats nosauca viņu par suni uz siena kaudzes, pašai nevajag un citiem nedod. Un jā, es tiešām jau gaidīju, es uzturēju viņam možu garu, vēlmi atgriezties, plānojām kopīgos randiņus, tikšanās reizes, pat viņa sagaidīšanas plāni ietilpa jau manā pārziņā, viss bija izplānots līdz sīkumiem. Man bija ik rīta sms, vakara zvani, viss kā pēc pulksteņa, tad spontānas, mīļas īsziņas, tā bija mana paradīze. Un tā diena tuvojās, kleita iepirkta, mašīna gatava, māja izspodrināta, supervakariņas praktiski jau pagatavotas, atlika tikai aizbraukt viņam pakaļ uz bāzi, lai pirmo reizi satiktu, kājas trīcēja, sirds dauzījās. Un tad es viņu ieraudzīju, mēs pavadījām kopīgus brīžus, viņam patika kā es gatavoju, mums bija daudz kā kopīga, nenoliegšu, arī lielisks sekss, omītes parasti saka, ka jāprot cept kotletes un, lai ar seksuālajām attiecībām viss ir kārtībā, tad vīrietis būs apmierināts, laikam tā tomēr nav taisnība. Mēs abi bijām mīļuma iemiesojumi, centos pielāgoties, nebija strīdu, viss bija skaisti, plānojām kopīgus Līgo, saņēmu no viņa solījumu atbraukt, lai svinētu kopā ar manu ģimeni. Tas bija ceturtdienas vakars, es biju slima un man bija jāpārceļas uz citu dzīvokli, kopš dienas, kad viņš aizbrauca, es cīnījos ar vēlmi doties pie viņa, tā nakts man bija gara, bezmiega pilna. Dienu pirms Līgo man bija uz jaunajām mājām jāpārved mantas, saņēmu sms, ka viņš pie manis uz Līgo nebūs, vēlāk zvans, ka, lai piedodu, viņa ir atgriezusies, viņi mīl viens otru, grib precēties. Tas viss notika ceturtdienas naktī, intuīcija laikam, es jutu, ka man bija tovakar jādodas pie viņa..
Tas, ka esmu izmisusi, ir maigi teikts, vienu dienu Tu cilvēku pazīsti, otrā dienā Tu nesaproti, kas ar viņu ir noticis, es braucu pie viņa, mums atkal viss bija lieliski, bet viņam neesot „klikšķa”, mums esot tikai kaisle, viņš grib nokārtot savu dzīvi un tāpēc izvēlās pārbaudītas vērtības, baidās, ka ar mani var nekas nesanākt. Vai viņš baidās no pazaudēta laika, no tā, ka tagad negribēšu bērnus? Es nezinu, mēģinu viņu saprast, bet man neizdodas, lasu Afganistānas vēstules, sms, atceros kopīgos brīžus un neko nesaprotu, es mēģinu sevi nevainot, jo visi jau saka, ka tā mēdz notikt, zinu, ka neesmu viņam vienaldzīga, manī vīd doma, ka ir vēl cerība, ka viņš sapratīs, ka viņa apmātība pāries... Tikai vēlējos zināt, kā Jūs tikāt tam pāri, esmu pārliecināta, ka līdzīgi stāsti ir katras sievietes dosjē, zinu, ka zāles pret salauztu sirdi nav, bet es vēlos atvieglot sāpes, lūdzu, iedodiet man kāds morfija devu ar pasākumiem, ko darīt, kā dzīvot tālāk, ja viss apkārt kliedz un atgādinu par viņu, smaržas, vietas, mašīnas, balsis, teksti, dziesmas, segas, spilveni, trauki, pat eži, galu galā arī darbs, esam attāli kolēģi, atgādina pilnīgi viss, kā lai dzīvo tālāk? Telefons deg rokās, bet es saņemos...
24.06.2012 13:22 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Mīļā, viņš jau to sapni ir nojaucis! Tu to sapni vēl gribi reanimēt un tāpēc tagad saki, ka vienai viss jādara. Cilvēkiem, kuri atrodas tālumā ir viegli fantazēt. Viņiem to pat gribas darīt. Tu biji palīgs pārdzīvot smago prombūšanas brīdi.
24.06.2012 15:04 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Loti atvainojos :D neiebraucu tavaa tekstaa..
24.06.2012 15:05 |

Reitings 14
Meitene ar kristāla kurpīti, jap.. tā nu tas ir.. laika, viņš par to ir bezgala pateicīgs, ka es viņu gaidīju un suns ieradās uz visu gatavu :D have fun!! laikam, samierināšos kkad drīz, galvenais bez darba nesēdēt..
24.06.2012 15:07 |

Reitings 265
Reģ: 06.03.2011
īsti neizprotu,kāpēc šis te viss jāklāsta vismaz 3 dažādos portālos.
nudien kaut ko reklamē? :D
24.06.2012 15:56 |

Reitings 14
Una, nē, vācu viedokļus.. ja godīgi diena jau palikusi krāsaināka, tas ir tāpat anonīmi un neviens mani nepazīst.. vnk sāpe izlikta uz papīra.. mūziķi dzied dziesmās, citi raksta
24.06.2012 16:00 |

10 gadi
Reitings 1078
Reģ: 06.04.2011
šonedēļ biju pie manikīres, kura teica, ka jau 4 viņas klientes ir apprecējušās ar iepazītu vīrieti šajā otrapuse.lv portālā, tā ka, viss ir iespējams, vajag tikai sagaidīt īsto! :) lai gan es pati vismaz šobrīd neapsveru pat tādu domu meklēt vīrieti internetā, bet katram jau savi uzskati ;)
24.06.2012 16:16 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Ak, vai..
Tu tiešām esi naiva. Gatavoties un plānot sazin ko, pirms kaut kāda svešinieka atbraukšanas? Un tu tiešām iedomājies, ka sarakstoties internetā, tu automātiski kādu pazīsti? Vīrietis tevi apmuļķoja un tu uzķēries. Ko darīt tagad? Piedot. Piedot sev par naivumu, piedot vīrietim par visu, ko tev nodarījis, un aizmirst visu, kas bijis.
24.06.2012 16:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Lasiju ar lielu interesei-tiesaam liekas ,kaa no dziives:)
Man liekas ,ka vinam tu tiesaam patiki,varbuut pat patiic veel tagad,bet sirds dzilumos tomeer veel taa otra sieviete kaut kur "seedeejaa sirdii"-tikko vina paraadiijaas pie apvaarksna -vinam uzliesmoja atminas!Sajaa gadijumaa man vaards "klikskis" asocieejas ar to ,ka vienkaarsi to otru sievieti paziist labaak-vairaak viss pierasts ,zinaams!
Man arii taa bija ,kad appreceejos ar savu amerikaani !Viss bija loti labi,bet tad peeksni domaaju ,ka ar to iepriekseejo tas "klikskis" noteikti bija labaaks!Nebija -vienkaarsi pazinu daudz labaak to pirmo!Ilgaakus gadus!Ar otro appreceejaamies loti iisaa posmaa-taadaa "rozaa brillu" faazee!Pakeeru koferi un prom biju ,peec menesa dziivosanas kopaa!Satiku savu pirmo un sapratu,ka taas vienkaarsi bija atminas,peec kuraam skumu....Braucu pie sava amerikaana atpakal un tagad dziivoju jau vairaakus gadus kopaa ar so cilveeku!
Nejuuties vainiiga!Meegini varbuut saakt visu no gala-viegli jau tas nebuus ,jo tomeer biji laiku kopaa ar so cilveeku,kaut vai sarakstoties...tomeer sirdii bija...!
Sarakstiiju daudz!:)
24.06.2012 17:04 |

Reitings 14
L.L. piedod, bet mēs tikai iepazināmies internetā, visu dzīvi- klātienē, kopā esot plānojām.. man nešķiet, ka biju izteikusies tik nesakarīgi, vai arī cik stulbai jābūt, lai tikai ar nezināmu interneta veci samīlētos bez tikšanās un kopā būšanas

Emmanuelle... nu šeit laikam ir līdzīgs stāsts, tikai mums abiem laiks bija par īsu, pieņemu , ka viss ir zaudēts un dzīvoju tālāk.. diez vai šis atkal mainīs domas
24.06.2012 17:28 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
rakstu bija patīkami lasīt. bet ko tad es varu ieteikt, centies savākties, saprotu, nav viegli, bet kkā jātiek galā. atradīsi citu, galvenais ir cerēt. kā saka cerība vienmēr mirst pēdējā.
24.06.2012 17:37 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Cik tad juus ilgi bijaat kopaa dziivee? un cik ilgi sarakstiijaaties liidz satikshanai?
24.06.2012 18:13 |

Reitings 265
Reģ: 06.03.2011
3 ned :D
24.06.2012 18:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par to laiku-interesanti tagad atcereeties sevi-pirmo viiru pazinu tik ilgi...un otro biju satikusi tikai 16dienas!Kaadreiz cilveeki nodziivo kopaa visu muuzu un beigaas secina,ka taa arii nav iepazinusi viens otru!
Es tagad domaaju,vai vispaar mees iepaziistam otru liidz peedeejai viiliitei?Varbuut to arii nevajag!?
24.06.2012 18:26 |

Reitings 14
mēnesis virtuāli un 3 nedēļas dzīvē...:P jap smieklīgi, bet fakts
24.06.2012 18:38 |

Reitings 1
Reģ: 26.06.2012
nu, ir viens labs ieteikums- turēt kājas kopā, un muti tik plaši nevirināt.

citādi šis stāsts jau lasāms vairāk kā piecos portālos, un zūd ticamības moments.

ja vēl cosmo publicēs papīra versijā, tad pavisam zaudēs cieņas paliekas, ja tādas ir.
ir?
26.06.2012 23:22 |

Reitings 14
sanāk, ja tas ir publicēts vienā vietā tad ticamības moments ir, bet, ja vairākos-tad nav??? sviests...
27.06.2012 00:28 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Tu gribi teikt, ka pa nepilniem 2 meeneshiem (no kuriem, lielaako dalju, starp citu, nemaz nebiji veel satikusi) tieshaam vinju pazini? teishaam tieshaam? :D
27.06.2012 09:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits