Es jau te pirms laka biju izveidojusi tēmu,ka pie mums brauc drauga māsa ciemoties. Cik nopratu pēc komentāriem,labāk lai nepīkstu. :D
Situācija ir mainījusies. Pie mums brauc joprojām viņa māsa ar divām pieaugušām meitām un vienas no meitas meitām,kaut kādiem sīčiem - tātad kopumā 5 cilvēki. 2 nedēļas. Mūsu divistabu ( guļam+viesistaba ) dzīvoklītī. Protams, pa guļamistabu neviens nedarīsies, tātad viss notiksies ne pils izmēra lielajā istabā. Toties viņa brālēnam ir plaša māja ar vismaz 2 brīvām istabām, bet visi 5 paliks te. Nezinu, vai man ir cerība,ka visi ar sauli ies un ar sauli nāks,pretēji es te sajukšu prātā - 7 cilvēki ! Varu mēģināt iejukt pūlī un izlikties maza un melna,moš mani nepamanīs.
Es pat neuzņemos taisīt ne brokastis, ne vakariņas 7 cilvēkiem, un tā kā tā māsa ir vecāka par mani ( nu ja viena meita ap 25,jābūt vecākai ), tad ceru,ka viņa vismaz uzņemsies šefību un uzbliezīs varbūt kādu zviedru ēdienu, vai ja nē - parastās vakariņas.
TAGAD var sākt panikot? :D Nē,nu reāli saprotu,ka darīt neko nevaru un kurnēt nedrīkstu, bet jēzus 5 cilvēki,no kuriem 2 sīkie, 2 nedēļas... Ou gāād!!