Es biju šokā ..

Reitings 535
Reģ: 29.01.2009
Mans stāsts ir par manas draudzenes darugu ,saku uzreiz pārim pāri jau 30 čalim tuvoja svar teikt 40,bet nu nepieteik jau tas ,ka viņš ar savu nenormālo greizserdību moka manu darudzeni ,tad šodien vispār bij akuriozs jautājums viņam man .Norēcos līka bet nu atbildēju viņam viņa man pa skaipu rakstīja.Un jautājums bija sekojoš ; vai sieviete var palikt stāvoklī ja seksa laikā viņai nebija labi.
Man pat rakstos smiekli nāk ,pieaudzis vīrietis un tādas lietas jautā un varu piebilst ,ka viņiem jau ir bērniņš.
Nezinu ko ar to gribēju teikt,bet nu nošokēja mani tas un sasmīdināja ar .
04.06.2012 13:24 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Ja cilveeki tik ļoti mācītos no citu kļūdām, kļūdas neviens vairs nepieļautu.
+ Ja meitene būtu gribējusi palīdzēt tad nerakstītu: "Norēcos līka" "pat rakstot smiekli nāk" , tas vairāk izklausās pēc -pasmiesimies cik manai draudzenei sūdīga dzīve. (ja šāds rakstīšanas stils jums atgādina biogrāfiju tad ok, + biogrāfijas netiek rakstītas no vienas personas skatapunkta)
04.06.2012 18:57 |

Reitings 535
Reģ: 29.01.2009
Pirmām kārtām es par savu draudzeni nepateicu nevienu sliktu vārdu ,es viņu atbalstu visā un izsaku arī savu viedokli kad viņa man to prasa ,bet tā ir viņa sdzīve un izvēle kā dzīvot un par to ko es uzraksītju šeit esu droša ka viņa neizlasīs jo viņa nesēž pie datora un šados saitos neienāk,viņa tikai draugos ieiet un viss.
Un galvenais ko es ar savu uzrakstīto gribēju pateikt ir tas ka 37 gadus vecs vīrietis nezin šādas lietas ,nu man tas ir šokējoši un smieklīgi.
05.06.2012 09:12 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Nu visiem vīriešiem pat kuriem ir 40 gadi, tāpat nav pilns pulkstenis, un ar to jāsamierinās.
05.06.2012 09:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits