Iepirkšanās un krāpšanās! :D

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Lab vakar!:) Tuksoju savu viina glazi un pricajos par savu jauno-adas imitacijas vasariigo jacinu!:)
Gribeju zinat-vai kada reiz krapusies veikalos, kadas sekas, esat pieķertas?:D
Šodien pirmomo reizi savas dzīves laikā "nošmaucos"!
Bijunjau iepriekš noskatiijusi jaciņu pa 59€! Tā nu aizgaju atkal uz veikalu un ieraugu blakus-tada pasa tipa, tikai 50% smukaku, BET 30€ dargaku! Staveju ģerbtuvē, meriju vienu-otru.....un sapratu,ka jaku pa 89€ nepirksu! Skatos-cenas piekarinatas ar tadu nu metala akjiti!! Fixi samainiju un pie kases klāt ar to dargako! un -sveika tiku cauri!:D pasai tadi smiekli un jautriba, jo pirmo rizi dzive ko tadu izfunktiereju!:D
Ta nu es te sezu a savu glauno jaku un par tiem 30€ pectam vel smukas aukstpapezu kurpes nopirku un priecājos!!:) Zinu,ka labi nav, bet zinot tos nodoklus ko uzliek veikali utt-vertiba tai jakai ir labi, ja puse!!!!
31.05.2012 01:18 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
250Ls+ viņa ir lietota,

Nezinu man tādi cilvēki ,kas second hand lietas nēsā ,lai izliktos par svarīgākiem.Nesaprotu viņus ,viņi no tās izrādīšanās gūst baudu?Jo baudas nēsāt kautko,ko kāds cits nēsājis noteikti nav.
01.06.2012 15:52 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Cumshot, jā, es gūstu baudu no fakta, ka man ir mana perfektā sapņu soma. Tajā ziņā man vairs nav pēc kā tiekties. Ja nu vienīgi pēc vēl vienas tādas pašas. Un nav būtiski, cik viņa ir maksājusi.

Es viņu pirku no rokām un redzēju NO KĀ. Kamēr Tavā izpratnē tā ir novazāta "second hand", tikmēr manējā tā ir pilnīgi jauna soma, kurai ir noņemtas birkas un saliktas iekšā un kura tā pa īstam ir tikai uzmērīta, pat ne nēsāta. Un pat ja arī būtu nēsāta, kamēr ir nevainojamā stāvoklī, man nav iebildumu. Savus spriedelējumus vari paturēt pie sevis ;) Un manas baudas vari neapbrīnot. Kā jau noskaidrojām, tās pavisam noteikti mums atšķiras.
01.06.2012 16:09 |

Reitings 156
Ir jau arī tādi cilvēki kas teiktu wow šo ir nēsājusi andželīna džolī un šinī palagā iepriekš gulējis jānis pāvils 115mitais:)

Ja tev patīk lietotos palagos gulēt=guli,neviens jau neliedz:)Es jau tikai tā vienkārši domas..
01.06.2012 16:16 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
es atvainojos , w**, Cumshot? :D
Pēc Dellicious un Taviem komentāriem, šķiet, ka tev švaki ar uztveri.

jā, es gūstu baudu no fakta, ka man ir mana perfektā sapņu soma.

un kur runa iet par to, ka viņai nu nenormāli svarīgs ir brends vai cilvēks, kurš to nēsājis un cik nēsājis?!
es arī esmu pirkusi SH veikaliņos labas, var teikt, jaunas mantas un priecājos par labajiem pirkumiem nevis par to, kāds brends tur ir vai nav, kur nu vēl iespringt par cilvēku, kurš to nēsājis vai turējis savā skapī. ja arī paveicas tā, ka arī kaut kāds labs brends, kāpēc cilvēks nevar priecāties? nevajag līst svešā makā :)
01.06.2012 16:22 |

Reitings 1534
Cumshot, kamēr nezini, par ko, tikmēr nerunā. Vai vismaz savu žulti paturi pie sevis, lai nesprūk pa visām vīlēm laukā. Tipiska sieviete. Bet tas jau nav nosodāms. Pirms dažiem gadiem es arī būtu bubinājusi tāpat, kā Tu. Labi tikai, ka dzīvē notiek tāda virzīšanās uz priekšu, kā attīstība. Un labi, ka tas man ir prasījis tikai dažus gadus. ;)
Uzminēji, palagi, drēbes un apakšveļa man arī ir slavenību (kuras es nemaz nebiju minējusi) nonēsāta.
Atnāc ciemos, parādīšu. Man nav žēl. ;)
01.06.2012 16:29 |

Reitings 1534
PASSION +
01.06.2012 16:30 |

Reitings 156
Tak es tāpat vien,jo iepriekš nebiju saskāries,ka cilvēki ar tādu degsmi var runāt un starot par to cik viņiem kājās ir fantastiskas viņu sapņu zeķes/soma/bikses/zobu birste:)

Interesanti&apbrīnojami vienlaicīgi:)
01.06.2012 16:41 |

Reitings 1534
Ha ha ha :D

Kamēr meitene piesaka tēmu ar sajūsmu, ka izdevies lētāk "dabūt" vienkārši smuku jaciņu, tikmēr nekas. Kad runa noved pie cenām ārzemēs un kāda uzraksta, ka ļoti lēti ir izdevies nopirkt sapņu somiņu (ko pašā sākumā pat tā nenosaucu), tad tas kādai iekož līdz kaulam. Nu, tik ļoti, ka pat nomierināties vairs nevar.
Čill. Aizej iedzer tēju un nespried par to, ko nezini.
01.06.2012 16:48 |

Reitings 156
Kamēr meitene piesaka tēmu ar sajūsmu, ka izdevies lētāk "dabūt"

Tu jau nevari zināt varbūt viņu apsargs pieķēra un viņai stundu piemērīšanas kabīnē ar viņu bij jāčikājas un nemaz tik lēti finālā nesanāca:)
01.06.2012 16:52 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Pasmaidīju. Par Dellicious. Īstā tā nemaksā, arī lietota. Bet prieks, ka esi nopirkusi savas sapņu somas pakaļdarinājumu kvalitatīvā izpildījumā.
01.06.2012 17:02 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
dažreiz kad ir tada izdevība kkādā veidā tā nokrāpties, mani vienmer attur doma no tā, kāds būs pazemojums, ja mani pieķertu :D kau gan ne īpaši bieži man tādas domas parādas, jo laikam esmu parāk godīgs cilvēks un man ir tieši tā, ka viena te teica - nevaru atļauties - nepirkšu :)
01.06.2012 17:08 |

Reitings 1534
Līva, nu, nesāc. Es taču neesmu vakarējā un zinu, cik un kas maksā. Īpaši ja tā ir mana sapņu soma. Ne Tu zini to, kā ir un ne Tu zini motīvus, kādēļ cilvēks pārdeva. Ja Tevi interesē, privāti varu pastāstīt. Ja nē, tad paliec smaidot par to, ka es priecājos, ka tik un tā tik lēti esmu tikusi pie savas sapņu somas pakaļdarinājuma TIK kvalitatīvā izpildījumā (ja Tev tā patīk domāt).
Un man sāk nepatikt, ka šī diskusija pārvēršas par mana pirkuma analīzi.
Jūsu miera labad - nopirku tirgū lietotu pakaļdarinājumu un čurāju no laimes. Dzīvosim katra savās ilūzijās.
01.06.2012 17:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nekad taa neesmu dariijusi un laikam nedariisu-nesagaadaa prieku...!
01.06.2012 19:40 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
nē, neesmu krāpusies veikalos - tas galīgi nav manā stilā. es tomēr sevi vērtēju augstāk.
01.06.2012 20:22 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu, godīgi sakot nebiju pat iedomājusies :D Paldies par masu izglītošanu, ticu, ka pēc šīs diskusijas daudzas tiešām tā arī izdarīs :D
01.06.2012 20:32 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
tas, ka uzreiz jau sāk muldēt par pakaļdarinājumu kaut kā sāk liecināt par mazu, mazu skaudībiņu, ka kādam var paveikties, kādam nē :) un tomēr, meitenes, nomierinieties! ja runājam par pašu tematu, tad cilvēkiem viedokļi dažādi, citi var tā darīt, citiem pret to aizspriedumi, bet tāpēc nav jālec augumā vai kaut kas kādam jāaizrāda.. katrs pats izvēlamies, kā dzīvot, kā iepirkties.. chill :)
01.06.2012 20:33 |

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
Esmu kraapusies bet ne latvijaa.. Primarkaa apmainiiju baletchiibinjaam cenas. Esmu mainiijusi daudz kam cenas betbtaa iisti neaizraujos. Ja kvalitaate neatbilst cenai ad biezhi aiz dusmaam kko paarmainu bet taa nee...
01.06.2012 20:46 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Manuprāt, zemiska rīcība. Materiālisms nedrīkst ņemt virsroku par veselo saprātu! Loģiski, ka Latvijā daudzas cenas ir neadekvātas, bet tamdēļ jau ir izvēle - pirkt vai nepirkt. Ja valstī ir apzadzēji, kurus piesedz, tad viņus piesedz tā pati valsts, bet tevi par tādu krāpšanos var saukt pie atbildības. Lai arī cik mēs nebūtu pikti uz valstī esošo ekonomisko situāciju, nedrīkst padoties, jāapzinās to, kas tu esi. Un, ja tu esi parastais mirstīgais valstī... tad neviens tavu viltīgo krāpšanos nenovērtēs! Neviens tev neiedos imunitāti, sakot "malace, tā tiem augsto cenu salicējiet arī vajag...".
02.06.2012 12:01 |

Reitings 156
Londonā 1x iegāju restorānā un kautkā sanāca,ka ar pavāru aizgāju uz kontaktu,ko vēlos ēst.Aizgāju pie galda apsēdos,pēctam viss gatavs oficiante atnes,pamielojos,kad beidzu naudu neviens neprasa.

Oficiante domā,ka pavārs iesitis kasē/viņam tur blakus/ a pavārs domā tā nav mana tēma,ka oficiante pati paņems naudu.

Nu un es kā cilvēks vienkārš,'ja neviens neprasa,ko es tur iešu uzbāzties viņiem ar savu naudu..

Kādu pus gadu tur tā ēdu bezmaksas,pēc šī algoritma,parasti pa naktīm pēc atpūtas 4.30.patīkami ,ka ir tāda vieta,kur tevi vienmēr gaida un neko no tevis negrib,nav tāds materiālisms kā citur apkārt.

Dienā kad prom braucu iegāju atvadīties/pēdējo x vēl paēst/ atstāju tur vienai oficiantei 20Ls tējā ,viņa pat nesaprata par ko ,tikai pasmaidīju un pateicu Tenkjū:)Kādus 1000 Ls pa to laiku viņi man bij piešķīruši bezmaksas ēšanā.

Nezinu man kautkā vislaik dzīvē gadās ka tā par velti daudzi viskautko tavā labā vēlas izdarīt,bet nu tas cits stāsts tur reāli grāmatu varētu par to sarakstīt:)
02.06.2012 13:19 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Cumshot

Labais, veicas tak dažiem :D
02.06.2012 15:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits