par neparasto kino runājot. man patīk viens džeks, kurš taisa īsfilmas, šī ir mana mīļākā:
http://www.youtube.com/watch?v=LJTnO3EsNV8&feature=plcp&noredirect=1
par tēmu runājot... ir cilvēki, kas dzīvo kapsulās. nekakā, nečurā, nelamājas. neredz dzīvi tādu, kāda tā ir. šie cilvēki bieži neizprot to, ka pasaule, kurā mēs dzīvojam ir jāpieņem tādu - rupju, neglītu, skumju, agresīvu, skarbu.. tikai tad cilvēks spēj patiesi izbaudīt visu skaisto, kas ir pasaulē. ja tu neesi redzējis ēnu, kā tu zini, ka tu dzīvo gaismā?
man šķiet, ka kiwi un viņai līdzīgie cilvēki ir no tiem, kas dzīvo kapsulā - atgrūž visu, kas ir "nepareizs" vai "neglīts". tā jau ir šo cilvēku izvēle, bet nesaprotu, kādas tiesības viņiem ir nosodīt mūs, kas dzīvojam bez robežām, kas saskata cilvēka būtību, nevis redz viņā diagnozi. tas ir apmēram tāpat, kā es teiktu - skaties, cik skaista Saule! un man atbildētu - nē, tas ir degošs gāzu mākonis, kurā norisinās dažādas ķīmiskas reakcijas un vispār - saules gaisma ir radioaktīva, neskaties.
lūdzu, taču, dzīvojiet savās mucās, bet neuzdrošinieties pat ne ar vārdu nosodīt apkārtējo pasauli, jo jūs vienkārši to nesaprotiet!
filozofiski sanāca, bet šo es esmu gribējusi pierakstīt daudzās diskusijās, beidzot saņēmos.