Jautājums nopietns, tiešām gribu zināt. Vai jums ir kāds cilvēks uz pasaules, kurš jūs mīl no visas savas sirds, nesavtīgi, vairāk par sevi ir gatavs jums palīdzēt neskatoties ne uz ko un ja jums pat būtu jāmirst viņš būtu gatavs atdot savu dzīvību, lai glābtu jūsējo. Mana mamma ar tēvu ir ļoti koncentrējušies uz sevīm un dažreiz liekas, ka mīl mani jo esmu viņu meita, bet nekad man tā īsti nav likuši just to, ka viņi manis dēļ būtu gatavi uz visu un vienkārši dzīvo katrs savu dzīvi, uztraucas par savu karjeru un braukā bezjēdzīgos ceļojumos. Draugs arī, dažreiz liekas, ka viņš vienkārši ir ar mani, jo viņam gribās un es dodu, lai arī skan rupji, bet tā liekas (būs jāpamēģina, kādu pusgadiņu nedot un jāpaskatās vai uzreiz meklēs citu :) tas tāhumoram, bet tiešām varētu tā pamēģināt). Un nenovirzoties no tēmas, kā ir, vai jums ir kāds tāds cilvēks/i , gan jau kādai ir un kāda ir sajūta, kādu apziņu tas rada, vai tas palīdz dzīvot .......................... :) paldies tām, kas iesaistās :)