Balerīnas

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ko jūs domājat par šiem apaviem? Manuprāt šie apavi izkatās labi tikai garkājainām tievām meitenēm kuras patiešām pēc miesas uzbūves līdzinās balerīnām....

Pārējās ( neapvainojaties), bet izskatās pēc pīlēm... jā protams, tā ir modes tendence, sekot līdz modei ir labi, apavi viennozīmīgi ir sievišķīgi un ērti, BET tomēr reti kura izskatās labi ar tiem... gaita kā pīlēm, ja vēl meitene apaļa tad vispār no coment...
22.05.2012 09:58 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Man vienīgajai šķiet, ka Lienes komentāri visās diskusijās ir diezgan pastulbi??

Un gadījumā nav tā, ka tiem apaviem ir jābūt kaut kādā saskaņā ar apģērbu? pričom te resns un tievs??
22.05.2012 11:03 |

Reitings 6676
zilbuliite

tā somu nešana ir kas krimināls... drausmas... saprotu ja smaga iepirkumu soma... bet maza rokassomiņa... soma taču ir sievietes aksesuārs.. kāpēc tas jādod stiept vecim????
22.05.2012 11:04 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
piparene, atbildot uz tavu pirmo jautājumu - nē.
22.05.2012 11:04 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Nē, nu zināmā mērā es tam piekrītu, ka tomēr pastāv apģērbā tāda lieta kā estētika. Taču no bērnības laikiem zinam, ka jāvelk ir to, kas tev piestāv, ja nepiestāv - noliec malā un nevelc. Tāpēc es nudien arī nevaru piekrist tam, ka "man patīk, es velku". Vai tiešam patīk būt par negatīvas uzmanības piemēru?!
Nu nav mums šodien deficīts, ka nebūtu alternatīvu kaut kam. Es saprotu, ka postpadomju laikā, kad tikko parādījās kaut kādas jaunas lupatas, apavi, nu tad visas valkāja, jo nekā cita modernāka nebioja. Bet šodien ir tik plašs tirgus ar tik dažādiem moderniem apaviem, apģērbiem, kur KATRA savam augumam var piemklēt to modernāko un tajā pašā laikā, ērtāko variantu!
22.05.2012 11:05 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Liene, jā, cik gan pārsteidzoši ir, ja cilvēki sadusmojas dzirdot apvainojumus. Tiešām jocīgi. :) Vajadzētu priecāties. Un nē, es neesmu apaļa, bet šīs mūžīgās diskusijas, kurās tā vien lasāma izkropļota izpratne par skaistumu man šķiet šausmīgas. Tiešām skumji, ka dzīvojam šādā sabiedrībā.

Roxy, haha, es nelasu ne cosmo.lv, ne žurnālos par kaut kādām modes tendencēm. Interesējos par tām, kuras man patīk un tās nav atrodamas zemas kvalitātes žurnālos. Kāds sakars iešanai uz veikalu pakaļ jaunām drēbēm ar citu viedokli? Es velku daudz ko tādu, ko citi nekad neuzdrošinātos uzvilkt, jo man ir vienalga ko viņi domā. Kā arī, tā arī nesapratu kāds sakars balerīnām ar džinsiem, kas 2 izmērus par mazu. Ar džinsiem varētu salīdzināt tieši augstpapēžu apavus, kuros sieviete nemaz neprot iet, bet staigā, jo droši vien visādos forumos salasījusies, ka smuki. :) Un tad ar saliktiem ceļiem iet un domā, ka ļoti seksīgi, lai arī izskatās pēc zirnekļa.
22.05.2012 11:05 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vispār, šī diskusija izskatās pēc tīrākās provokācijas. Nevar būt, ka vienam cilvēkam ir tik daudz neapmierinātības par sevi, ka jātaisa diskusija, lai savu pašapziņu mazliet paceltu!
22.05.2012 11:06 |

Reitings 2304
Spotorno, un kā to nosaki vai piestāv vai nē? Piemēram, diskusijas autores izteikumi man šķiet muļķīgi par tiem apaviem. Vai arī tas tagad nerakstīts likums, ka visām, kuras ir resnākas par 36. izmēru un īsākas par 175 cm nedrīkst vilkt augstpapēžu kurpes? Kas vēl, ja drīkst zināt?
22.05.2012 11:10 |

Reitings 2304
Pfu, bija domātas bezpapēžu. ;)
22.05.2012 11:11 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Man liekas daudz briesmīgāk, ja īsas, apaļas meitenes uzvelk 10cm papēžus. Tad izskatās kā zirnis uz irbuļiem. Daudz labāk izskatās balerīnčībiņās, omulīgi tipina un viss.
Idiotisks cepiens par tēmu!

Un vispār- kādreiz balerīnčības saucās laiviņas, visas staigāja un visi bija laimīgi, tagad sauc par balerīnām un pēkšņi ne visām piestāv!
22.05.2012 11:13 |

Reitings 6676
Lou

komentārs par džinsiem bija atbilde uz citas meitenes komentāru... lasi līdz tad sapratīsi skaaru.. jo ar balerīnām tiem tiešām nav skars...

Libra
Iepriekš vienā no komentāriem minējuj, kāpēc gribēju apspriest šo tēmu un kas mani uz to pamudināja...
22.05.2012 11:14 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
es, piemēra, ar balerīnčībiņām visērtāk jūtos :)
22.05.2012 11:15 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Lou, neviens nesaka, ka nedrīkst un es nevispārinu! Tas ir ļoti individuāli! Katrai pašai tomēr ir jāapzinās sava ķermeņa efekti un defekti. Es vispār brīnos, vai jums bērnībā mamma/vecmamma nemācīja, ka defektus ir kaut kā jānomaskē un jāvelk ir to, kas tev piestāv? Vai kopš bērnības laikiem tik daudzām vēl nepieleca, kas viņām pašām izskatās vislabāk, bet, kas nevisai labi un neizskatās kā modelei skatlogā!?
Es, piemēram, nekad nevelku apģērbu ar paaugstināto jostas vietu, jo man rumpis ir paīss, tāpēc vizuāli šie apģērba gabali saīsina manu ķermeņa vidusdaļu...
22.05.2012 11:15 |

Reitings 7143
Roxy, tu arī minēji, ka jebkurš vīrietis piekristu, ka šie apavi ir šausmīgi. Tu taču saproti, ka krietni pārspīlē un šajā gadījumā ir runa tieši par tavu personīgo nepatiku.
Staigā augstpapēžu kurpēs, esi skaista un priecājies par to, ka tev ir fons, uz kā izcelties! Kāpēc jāsmejas par cilvēkiem, kas tā nedara?
22.05.2012 11:19 |

Reitings 180
Reģ: 14.07.2009
Es labāk izskatos kā "pīle" un jūtos ērti un stabili balerīnās, nevis kā "paralizēts sienāzis" augstpapēdenēs, kā tajā jociņā, kas klīst pa i-netu.

Daudz trakāk, manuprāt, izskatās tā meiteņu kategorija, kuras aukstā un slapjā laikā staigāja UGGtipa lētajos zābakos pa pilsētu. Šļop šļop un tā.
22.05.2012 11:19 |

Reitings 2304
Spotorno, es saprotu, bet es sevis teiktajā balstos tieši uz diskusija. Runa te nebija par sliktākā izcelšanu sevī. Es jau teicu - ir atšķirība, censties uzsvērt neesošu vidukli vai vilkt augstpapēžu kurpes tikai tādēļ, ka neesi gara un tieva.
Pie tam, šis viss bieži noved līdz galējībām. Es piemēram, neesmu apaļa, bet baidos vilkt jebko, kas kaut kādā veidā izceļ augšstilbus, jo man šķiet, ka tiem vajadzētu būt tievākiem par pāris cm. Pat ne tādēļ, ka mani uztrauc tas, ko citi domā, bet vairāk gan savā galvā nebūšu tik super perfekta un proporcionāla kā tādas formas biksēs un svārkos, kurus parasti velku. Es tikai uzgavilēju tām meitenēm, kuras būdamas 3 vai vēl vairāk izmērus lielākas par mani, bet velk ko grib. Protams, atkal jau - runa nav par riepas izcelšanu, tas ir citādāk.
22.05.2012 11:21 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Spotorno - a,ko man darīt,ja kāds apģērbs SKAITĀS,KA MAN nepiestāv (maniem lielajiem gurniem), bet man patīk?
bet re, visur kur skatos,tad man būtu jānēsā kļošenes vai kupli svārki, lai savu mīnusu notušētu.
bet man patīk, piemēram, zīmuļtipa svārki. tagad ,lai tāds kā Roxy mani neapsmietu un neceptu augšā jaunu diskusiju, nepirkt šos svārkus?
man tad diži vng,ka kādai nepatīk..ja man patīk, tad man nospļauties uz to,ko 'mītes mācīja un to,kas tiek rakstīts žurnālos.
ja man daba ir devusi platus gurnus (un es sev goda vārds tādus nekad neizvēlētos),tas nenozīmē,ka man visu dzīvi jāstaigā platos svārkos utt...
22.05.2012 11:21 |

Reitings 6676
Jums ,piemēram ,šī meitene šķiet sievišķīga un uzskatat, ka labi izksatās??? Standart piemērs par meitenēm Rīgā....

http://www.stylebistro.com/lookbook/Catherine+Tyldesley/Shoes
22.05.2012 11:23 |

Reitings 7143
Spotorno, zini, tikai būdama jau pieaugusi, es sapratu, ka mazāk vajag klausīties visādu vecmāmiņu pastāstus par to, ko var vilkt un, ko nevar. Pateicoties tam, kas man visu mūžu ir ticis ieskaidrots par manām auguma nepilnībām, es tik daudz ko atļaujos pamēģināt tikai tagad. Un man patīk un piestāv! Mana draudzene līdz 23 gadu vecumam matus nekad nebija nēsājusi saņemtus, jo no bērnības bija ieskaidrots, ka viņai ir lielas ausis, kuras ir jāmaskē ar izlaistiem matiem. Muļķības! Ausis viņai ir absolūti normālas un saņemtiem matiem viņa izskatās lieliski. Bet, pateicoties šitādiem vecmāmiņu padomiem, cilvēkam ir komplekss uz visu dzīvi.
22.05.2012 11:24 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Es nēsāju gan augstpapēžu kurpes, gan balerīnas - uzmanības un komplimentu no vīriešu puses vairāk kā pietiek. Mazāk prātuļo, ko citi domā un staigā tā, kā ir ērti. Ja ir ērti, tad arī gaita ir daudz labāka. Kopskats līdz ar to tāpat.

Reitings 2304
Roxy, nepatīk nekas no tā, kas viņai mugurā, bet principā jā, izskatās normāli, ja piever acis uz apģērbu kā tādu.

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits