Skaļākie strīdi jebkad

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
Vakar ar draudzeni izvērtās interesanta saruna, kas lika atcerēties dažādus notikumus un pārdzīvojumus manās bijušajās un esošajās attiecībās. Proti, cik tālu mēs vai mūsu vīrieši ir aizgājuši strīdu karstumos, ko esat pieļāvušas un ko neesat piedevušas?

Mans bijušais mēdza sist ar dūri sienā, kad dusmojās, no kā viņam pēc tam sāpēja rokas. Viņš arī reiz izsita durvis toreizējai guļamistabai. Cits bijušais mani reiz sāka grūstīt sabiedriskā vietā, to viņam tā arī nepiedevu un man tās ir sāpīgas atmiņas. Vārdi, protams, tā pat. Pati esmu sasitusi savu mobilo telefonu, kad reiz dusmojos, bet tas arī tāds lielākais fiziskais zaudējums.

Kā ar Jums? Jūs mēdzat izrādīt savas dusmas fiziskā veidā un kā ar Jūsu bijušajiem/esošajiem vīriešiem? Varbūt kāda var izskaidrot no psiholoģiskā vai personīgā viedokļa, kāpēc cilvēki tā izrāda savu neapmierinātību un vai to var mainīt?
14.05.2012 10:55 |

Reitings 53
Reģ: 31.03.2012
Savās attiecībās nekad neesmu nonākusi līdz situācijai, kad man būtu jābļauj uz otru cilvēku. Un neviens no maniem partneriem, nekad nav pacēlis balsi uz mani. Nemaz nerunājot par fizisku vardarbību.

Ja tā padomā, tad tagadējās attiecībās mums laikam pat īsta strīda nav bijis visu šo gadu laikā. Mums ir spraigas diskusijas par politiku, sociālajiem jautājumiem u.c. tēmām, kur mums ir kaut kādas viedokļu atšķirības. Taču tas vienmēr ir otru neaizskarošā veidā.

Bet kopumā, tad ja esmu sadusmota/ nokaitināta par kaut ko, tad tādos brīžos eju skriet vai vismaz nolienu viena pati kaut kur. Ja pēc tā vienatnes perioda, es joprojām uzskatu, ka manas dusmas ir bijušas pamatotas, tad var visu mierīgi izrunāt. Bet biežāk jau pēc tā laika, saprotu, ka dusmas nebija tā vērtas- lielu lomu spēlēja nogurums, slikta diena darbā u.c. apstākļi, kas pat nav saistīti ar konkrēto situāciju.

Neizbēgami, protams, bērnībā ir bijuši visai mežonīgi kašķi ar māsu un brāļiem, kuru laikā ir bijusi gan bļaušana, gan kaušanās, gan viss pārējais :D Bet kopš tā laika esmu ielikusi lielu darbu sevī, audzinot raksturu. Dusmās parasti pasaka lietas, ko nedomā, jo gribas „iedzelt”, bet tās ļoti bijā attiecības.

Turklāt, kopš bērnības, neciešu, ja kāds cilvēks uzdrošinās pacelt balsi uz mani. Tas man atgādina, kā mamma vai tētis mūs mazus rāja par nedarbiem. Un to es neciešu. Tāpēc pati to nedaru. Es neesmu nevienam mamma, lai varētu būt "lielāka, gudrāka un saprātīgāka" un tādējādi ierādītu viņam vietu.

Ja kāds cilvēks mēģina kliegt uz mani, tas gan mani sadusmo. :D
17.05.2012 09:50 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Pusaudžu vecumā biju traka, tad strīdējos pamatīgi, morāli mocīju, šķīros no cilvēkiem utt.
Bet pagāja daži gadi un es sevī atklāju mierīgu, nepārāk dusmīgu cilvēku, kuram miers un labas attiecības ir svarīgāk kā taisnības pierādīšana. Neesmu ne reizi ne iesitusi pļauku, ne mētājus priekšmetus. Vienīgais netikums kas piemīt - rupja lamāšanās, to ja esmu riktīgi apvainojusies tad pielietoju pret savu draugu. Diemžēl draugs man ir nesavaldīgs, kliegt viņam ir norma, ģimenē ieaudzināta. Viņš gan arī nekad rokas nepalaiž, neko nemētā, bet kliegšana, slimi spīdīgas acis un ļoti retu reizu arī kāds rupjš vārds. Es ļoti, ļoti vēlos mieru un harmoniju, bet esmu tālu no sava ideālā miera.
23.12.2013 11:24 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Parasti kaut ko uzkliedzu diezgan nesakarīgos teikumos un tad eju prom raudāt :D mani ir ļoti viegli saraudināt.
Nav bijuši tādi LIELI strīdi, bet nekad neesmu neko gāzusi, situsi vai plēsusi. Nekas lielāks par durvju aizciršanu nav bijis. Nemēdzu izrādīt dusmas citu cilvēku priekšā, biežāk vienkārši klusēju un visu pārdzīvoju vienatnē.
23.12.2013 11:42 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Ar draugu nestrīdamies, ja vajag visu izrunājam, sliktākajā gadījumā katrs ielien savā stūrī un pēc 30 min jau atkal runājam.
Esmu dzirdējusi, ka draugs bļauj uz brāli, tad viņiem viss ir augstos toņos.
Kad biju jaunāka kad mani nokaitināja varēju briesmīgi bļaut pretī. Ir bijušas tādas 2 reizes, kad esmu bijusi mežonīgi nokaitināta, tā, ka viss iekšā vārās un parādās kāds pārdabisks spēks un tad es tiešām šausmīgi bļauju, metu visu pa gaisu, varu arī izkauties, ir pilnīgi vienalga ko tajā brīdī par mani domā.
Ar brāli gan traki plēsāmies, viņam bieži bija zilumi, reiz pat tika pie smadzeņu satrincinājuma. Ar māsīcu arī esam traki kāvušās. Vienreiz pamanījāmies izkauties deju nodarbību laikā. Vienu laiku man tīri labi patika atdarīt ar ko sliktu, nevis bļaut pretī, tad nu vienam čalim īpaši nepaveicās.
Reiz mums laukos bija pieņemts darbā strādnieks (izbijis cietumnieks), man viņš ļoti nepatika. Tad nu vienu rītu ēdam brokastis un vectēvs man saka, ka man būs jābrauc ar traktoru un ''zirga grābeklis'' aiz traktora, lai var sakasīt siena atlikumus uz lielā tīruma, tajā brīdī tas strādnieks izmeta kārtējo frāzi, ka sievietes jau tā ar mašīnu nemāk braukt, kur nu vēl ar traktoru. Tas man bija lielākais aizvainojums, tāpēc, kamēr neviens neredzēja es no zirga grābkeļa sēdekļa noņēmu polsterējumu. Aizbraucām uz tīrumu, šis sēž uz zirga grābekļa un baigi smīkņā, tad nu es ieliku 2 ātrumā piedevu gāzīti uz riktīgi izbraukājos pa to tīrumu, lieki piebilst, ka tīrums bija dikti bedrains un čalim nesanāca savu pēcpusi pacelt no tā cietā beņķa. Kad darbs bija pabeigts, šis bija tik stīvs, ka mājās izvēlējās iet ar kājām un pēc tās dienas es viņu vairs pie mums neredzēju.
23.12.2013 12:17 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nemaz nespēju iztēloties, ka vairums šeit apsaukājas un dauza durvis u.c. priekšmetus... īpaši fascinē vienas gudrinieces koments ''neesmu krieviete, bet...'' man tādas dusmu izpausmes šķiet..nez.. kaut kā neaudzināti, plebejiski un lēti.
bija viens vīrietis, ar kuru mēs pratām viens otru novest līdz baltkvēlei visās nozīmēs, gan mīlējāmies, gan strīdējāmies kaislīgi. tā strīdu daļa bija ļoti sāpīga, varējām bļaut viens uz otru ilgi, tā arī nenonākot pie kopsaucēja. es bieži vien arī raudāju, sirds plīsa. bet sliktos vārdos viens otru atļāvāmies saukt tikai gultā :D
Man laikam būtu bail no vīrieša, kas sit ar dūri sienā, liekas, ka tā dūre agri vai vēlu lidos manā virzienā.
23.12.2013 12:19 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Agrāk ar ex gāja visādi. Kad atbraucu no slimnīcas uz vienu dienu mājās(pec smagām dzemdībām), strīda karstumā mani ir metis gultā,rāvis,grūstijis.. kad dzivojām kopa ir grūdis,un mans brālis pa vidu iejaucies.. Esmu šausmīg bļāvusi preti,cirtusi durvis,šausmīg raudājusi..
Pati pēc dabas esmu ļoti temprmentīga,tapēc ar mani var būt brīziem ļoti grūti..
bet tieši tapēc tas man ir aiz muguras.
Ar tagadējo mīļoto ja strīdamies,ta max varbūt esam nedaudz uzbļāvuši,un viņš vienreiz aizcirtis manas mašīnas durvis no dusmām. uz šo cilvēku es vispar nespēju dusmoties.. :)
23.12.2013 12:26 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es senāk strīdos biju krietni temperamentīgāka.. tagad pat īsti balsi nepaceļu :) Tiesa.. kašķi tikpat kā arī nav :)
23.12.2013 12:26 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
vienreiz ex vel mani tā izveda un aizvainoja,ka naktī sēdēju pie loga un tāa raudāju,kā vel nekad mūžā nebiju raudājusi.. tiešām drausmīgi. Nākamaja diena man zvanija radiniece un teica,ka nakti nosapņojusi,ka es ļoti raudot,vai man viss kārtība.. :( tiešām šī lieta visvairāk iespiedusies atmiņā.. lai gan pagajuši nu jau gandriz 4 gadi,joprojām atceros un esmu laimīga,ka mans tagadējais līgavainis pa.šiem gadiem man licis raudāt laikam tik vienu reiziti.. :)
23.12.2013 12:32 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es arī esmu tā, kas nemāk salikt normāli teikumus un tad viņš sāk smieties, bet es dusmojos arvien vairāk, un runāju arvien nesakarīgāk, un tad viņš smejas trakāk un man arī parauj smiekls un tad viss, ko es varu pateikt ir "idiots", bet viņš kā jefiņš sēž un smejas :D Tad arī pašai ''parauj" :D
23.12.2013 12:35 |

Reitings 6750
Bet tad no viņa puses ir tāds mīļš "Ak tu mana mazā dumiķīte :D"
23.12.2013 12:36 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
vienreiz strida karstuma un alkahola reibuma uzklupu virsu savam draugam, vina draugs mus izskira un aizveda katru uz savu istabu, bet tas bij del vienas maitas kura visu laiku meginja mus sakacinat, vinai noteikt bij liels prieks par to visu, bet izskatas ka tagat vina no manisbaidas :D ! nakamja diena bij loti kauns, skaidra prata nekad neko tadu nedaritu, bet nu tas ari viss!
parsvara visu mierigi izrunajam, dazreiz pacelu balsi, bet taka draugs man tads miera mikus (galvenais neaiztikt kad nav izgulejies), tad dizi stridi nav bijusi!
23.12.2013 12:39 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Agrāk, lai mani sadusmotu cilvēkam bija jāiemīt īpašam talantam. Tagad, kaut kā metu ārā visu ko domāju, bet pārsvarā bez rupjiem lamuvārdiem un bļaušanas.
Agrāk arī mēdzu vienkārši aiziet prom, izraudāties un tad kaut kā risināt tās lietas tālāk. Neviens, izņemot vienu no bijušajiem nav skandalētāja tips. Tas gan mēdza padauzīt mantas, durvis. Sunim vēljoprojām trauma, pie skaļākiem trokšņiem uzreiz rej, trako. Nepatīk viņai. Tad jau maza aizstāvēja, rēja uz viņa. Domāju, būtu lielāks suns (augumā), traki būtu viņam gājis. Besija ārā, ka dzīvoklī durvis sačakarētas bija, traukus nežēloja. Un reizē arī bail, ka nākošajā reizē nedabuju es ar kādu krūzi. Dzērumā bija grūstijis un vienreiz pie kakla pieķērās, kā arī vienu labu draugu gribēja paklapēt. Tad nu pirmajā reizē dabuja tādu maraļņiku, ka ilgi neatļāvās pat vārdu pateikt. Bet otrreiz jau dabuja pamatīgi ar durvīm. Un pēc tā viss lēni un pamazām sāka izirt. Nebūtu kopīga dzīvesvieta, tai pašā dienā būtu aizgājusi.
23.12.2013 12:40 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
ja un man dazreiz pat gribas nedaudz pastrideties, nevaru es ta mierigi dzivot, esmu diezgan kaskiga, be ja prieksa cilveks vnk sez un klusee, tas tracina :D
un vell, man patik izliguma sexins :D
23.12.2013 12:42 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Mums karstakie un skalakie stride ir tie kuri ir visklusakie. Reiz virietis aizgaja gulet uz citu istabu (uz gridas :D velak nopirka gultu) un es ar vinu nerunaju nedelas divas. Vins saka pirmais runat, bet es turpinaju nerunat.
23.12.2013 13:10 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Kad mani patiešām izved no pacietības (ko var izdarīt retais), es bļauju skaļā balsī, situ ar kāju pret zemi +
23.12.2013 13:14 |

Reitings 6750
Man arī patīk pakašķēties!!! Man liekas, ka man nebūtu interesanti ar draugu,ja viņš visam piekristu :D
23.12.2013 13:23 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Manam draugam ir kaut kāds dīvains efekts pār mani. :D Tad, kad man gribas sākt kliegt un es sāku pacelt balsi, viņš uzreiz mierīgā balsī pasaka - nomierinies, un viss. Es apstulbstu, stāvu un vienkārši skatos uz viņu. :D Tik smieklīgi. :D Un tad viņš vienkārši pasaka - tas nav iemesls, lai kliegtu. Labāk izmanto balsi dziedāšanai. :D
Bet, kad sanāk kaut kāds kašķis, tad mēs vienkārši paignorējam kādu brīdi viens otru un tad ātri salabstam un visu izrunājam. :)
23.12.2013 13:31 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Savās otrajās attiecībās reiz pielietoju dūres, viņš man ar to pašu atbildēja. Pirmā un pēdējā (es tā ceru) reize, kad esmu tā aizsvilusies.
23.12.2013 13:37 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nopietnos strīdos es parasti sāku vienkārši raudāt, bet ir gadījies sarunāt sliktas lietas, iesist pļauku, aizcirst kādas durvis vai kā citādi pret lietām izturēties agresīvāk. Bet tā vispār neesmu no psihajām, kas šķaida šķīvjus pret vīrieša galvu utt. :D
Mans vīrietis vispār ir klusāks, savaldīgāks par mani, tāpēc varbūt iekšēji vārās, bet uz āru tik ļoti dusmas nelaiž. Nekad pret mani nav pacēlis roku. Un es domāju, ka, ja paceltu, viņš vairs nebūtu mans vīrietis.
23.12.2013 14:24 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Agrāk bija traki, jo biju vēl mazgadīga :D Tagad dusmīgi zemā tonī pasaku, ko domāju aizeju prom un pēc pus stundas nāku atpakaļ, lai normāli izrunātos, vai nerunāt un vnk blakus pasēdēt un aprimt ar esošo situāciju. Ģimenes strīdi pāriet pēc dažām minūtēm, tāpat no ģimenes saitēm neizbēgsi. Aaa 17 gados vienam ex uzšāvu ar kulaku pa aci :D
23.12.2013 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!