Lasu un redzu, ka visām ir pozitīva pieredze ar medus masāžu. Kaut man tā būtu. Tomēr padalīšos arī ar savu pieredzi.
Pirms kāda mēneša arī es biju nolēmusi veikt medu masāžu, jo bija dzirdētas tiešām labas atsauksmes. Gribējās visu darīt kārtīgi, tāpēc palūdzu draugam palīdzēt. Tātad uzklāju uz gultas dvieli, lai viss nenosmērējas un pati apgūlos uz vēdera. Draugs iesmērēja mani ar medu un masēja kāju auzmuguri un dupsi pēc instrukcijas (piespiest plausktu pie ādas un strauji atraut). Ļoti sāpēja, bet pacietos. Pēc tam pati turpināju masāžu stāvot kājās, ar katru roku masēju savu kāju, t.i., ar labo roku labo kāju un ar kreiso roku kreiso kāju. Rokas nogura tikai mazliet, bet sāpes bija lielas, cietos. Kad jau visas kājas bija sarkanas beidzu masāžu (masāža bija ne ilgāk kā 20 min). Tad gāju noskaloties un iesmērējos ar mitrinošu krēmu. Nākošajā dienā bija baigie zilumi, nevis tādi punktveida, bet riktīg pleķi. Nu neko, domāju ka pāries.
Aiznākošajā dienā atkal visu procesu atkārtoju. Bet šoreiz sāpēs vairs nevarēja paciest, jo ja spaida zilumus, tās jau ir cita līmeņa sāpes. Masāža bija īsāka - kādas 10 -15 min.
Pēs otrās masāžas bija vēl zilumainākas kājas, izskatījās tā, ka mani kāds regulāri sit. Ar to mana medus masāža arī beidzās. Zilumi pazude pēc vairāk kā nedēļas.
Vai kādai ir gadījies līdzīgi? Vai es darīju kaut ko nepareizi?
Autorei novēlu, lai medus masāžas izdodas. Varbūt noderēs kaut kas no manas pieredzes. :)