Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāju ciskas

Reitings 6
Reģ: 29.01.2009
Sveikas mīļās.
Mana sirds ir pilna.
Es esmu izsmēlusi visas idejas, darbības,lai kaut kā vērsu problēmu uz labāku pusi.
Man gada laikā kāju ciskas ir palielinājušās 2 reizes, un es jūtos ļoti nelaimīga.
Es sekoju līdzi ko ēdu, nodarbojos regulāri ar sportu, dejoju, bet tās turpina palielināties...
Nāk vasara, un es nevaru atļauties uzvilkt mini svārciņus..
Var būt Jums ir kādi ieteikumi, vai zināmi kādi speciālisti, kas varētu man palīdzēt?
Jau iepriekš, milzīgs paldies.
Veiksmīgu dienu.
10.05.2012 10:29 |

Reitings 2728
Man arī visi taukumi uzkrājas kāju ciskās un uz gurniem, bet rokas un ceļgali kā koncentrācijas nometnes iemītniekam. Varbūt pamēģini ietīšanos - uzsmērē uz ciskām mālus un aptin ar pārtikas plēvi un lien zem segas, lai izsvīst. It kā tas varot palīdzēt, lai gan pati neesmu mēģinājusi, jo slinkums.
10.05.2012 10:33 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Vispār sports un dejošana nostiprina kāju muskuļus un arī palielina kāju apjomus. Izklausās, ka esi strauji ko mainījusi ēdiena paradumos un dzīves veidā. Ja jā, būtu vēlams zināt, kas tieši ir bijis iemesls, citādi ieteikt kā rīkoties būs grūti. Vai palielinājušās ir tikai kāju ciskas vai arī ķermenis pats par sevi ir palicis apjomīgāks un spēcīgāks? Kāda ir ikdienas ēdienkarte? Kāds ir tavs svars bijis normāls pirms tam un kāds ir tagad? Šīs lietas ir ļoti būtiskas.
10.05.2012 10:37 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
skaya, ja kājas ir uztrennētas, tas nepalīdzēs.
10.05.2012 10:38 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Jā, nodarbošanās ar sportu un pēc tam muskuļu neizstiepšana pēc nodarbībām kājās padara apjomīgākas tieši muskuļu masas dēļ.
Arī kopš pašas bērnības dejoju, skrienu un ir šāda pat "problēma". Padsmit gados nebija tik aktuāli un nepievērsu tam uzmanību, tāpēc tagad ir kā ir.
Bet nu tā kā man tie ir muskuļi, tad traki daudz neuztraucos.

Un domāju, ka par mini svārciņiem - vai nu beidz satraukties un velc, ja ļoti gribas, vai tomēr tas Tev nesanāks, jo ja Tev šķiet, ka tā ir problēma, tad dažu mēnešu laikā tāpat neko neizmanīsi.
Gan jau nav tik traki. :)
10.05.2012 10:45 |

Reitings 2728
Nu, ja tie ir muskuļi nevis tauciņi, tad mana tīšanās nelīdzēs - tas gan! :)
Var taču valkāt arī svārkus, kas ir nedaudz virs ceļgala - tagad tiiik daudz un skaisti pieejami. Tādi miņuki, kas knapi vaigus nosedz ļooooti retai labi izskatās.
10.05.2012 12:59 |

Reitings 6
Paldies meitenes;)
Skaya tur jau tā lieta, ka man nav tauciņu, bet ļoti muskuļoti stilbi...
Bet sākšu ieturēt diētu, un pamēģināšu ietīšanās procedūras, un ceru, ka viss ies uz labo pusi.
Veiksmīgu Jums dienu:)
11.05.2012 11:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits