Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Acu ēnu bāze

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Labrīt visām!

Esmu mazā neizpratnē par acu ēnu bāzi.
Mani plaktiņi parasti ir viegli zilgani, mazliet patumši, tādēļ uz tiem lieku tonālo krēmu un piepūderēju.
Saņēmu dāvanā acu ēnu bāzi, un tagad jautājums- kā to lietot? Ja klāšu uz "plikiem" plakstiņiem, tad tie bez tonālā būs tādi.. nekādi.
Ja virs tonālā un pūdera- vai tam ir jēga?
Iespējams, dumjš jautājums, bet nu tomēr ceru uz palīdzību. Kā rīkojaties Jūs?
Paldies!
07.05.2012 10:27 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Acu ēnu bāzi liek nevis tādēļ, lai maskētu toni, bet lai paaugstinātu acu ēnu nourību, klāj uz plikā plakstiņa, ja apakšā ir acu krēms, tad am vismaz 10min jāļauj uzsūkies un tad tikai klāj bāzi un pēc tās acu ēnas.
Šei vari palasīt par manu pieredzi.
http://velvetmimosa.blogspot.com/2011/05/gandriz-perfekta-acu-enu-baze.html
07.05.2012 10:33 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Paldies!
Par bāzes funkcijām zināju ( noturība+ toņa spilgtums jau arī) , bet kā lai izdara tā, ka acu plakstiņš normālā tonī un ēnas arī turas? :(
Uzliekot tikai bāzi, mana plakstiņa dabiskā nokrāsa "sit cauri"...
07.05.2012 10:47 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Džulian, bet tu taču pēc tam klāsi ēnas, ne? Un tad tā nokrāsa pazudīs zem ēnām? Ja tev paliek vēl brīvais plasktiņš es darītu tā: kur būs ēnas, tur liktu bāzi, bet kur nebūs - tur korektoru. Mans uzskats ir tāds, ka tomēr tonālais uz plaksitņiem + pūderis + bāze ir daudz pa daudz, ka tik vakarā nesanāk pīrāgs. Un tonālo var klāt uz plakstiņa, taču labāk izmanto tam paredzētos līdzekļus. :)
08.05.2012 07:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)