Jauni draugi!

Reitings 12
Reģ: 29.01.2009
Sveiki!
Mes ar draugu diezgan biezi aizdomajamies,ka mums isti vairs nav kopīgas intereses ar patreizējajiem draugiem ,jo mums ir piepulcējusies jauna dāma!meitinjai nu ir 10it meneshi!nakts tusinji- nav vairs tas ko gribaas! gribetos iepazities vel ar kadu gimeni,kuriem butu berni/s un lidz ar to lidzigas intereses, lai butu par ko parunat,kopigi kkur aizbraukt vai atpusties! Ja jums ir interese raxtiet!
02.05.2012 22:14 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
es ar no "netusētāju"sugas.....jo visapkārt ppl ar savā darbībām parāda,ka tuss=dzerstiņš, ideālā gadiijumā - līdz komai :( nekad nav tas saistījis,lai gan reizem gribas kārtīgi atlaist,taču - ieturot nelielu kontroli pār savām darbībam,jo auzaas braukt nevajag.Esmu jautra,trakulīga,kad esmu kopa ar cilvekiem,kas liek justies labi,nav vajadzīgs dzert.. Labak atrodu kopīgu valodu ar puišiem nekā meitenēm,tpc vnm gadās tā,ka kopējā kompanijā iedraudzejos ar puišiem,bet ar meitenem taa vēsāk...laikam gadījušās tādas,kas vairak turas sava barā un nav ieinteresētas ielaist sava starpaa kādu svešinieci no malas...vispār uzskatu,ka var interesanti pavadīt brīvo laiku ari bez pjankām...cita lieta,ja cilvekam ta nabadzīgāk ar iztēli un interesēm...
06.05.2012 17:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits