Ai, man arī vis kaut kas smieklīgs ir gadījies.
Piemēram, ziemā pastaigājos pa Siguldas pakalniem ar savu simpātiju. Un ejot pa šaurām trepēm nolikos uz dibena un ar taisnām kājām nošļūcu tā visu posmu līdz viņam. Pēc tam sarkana staigāju pieķerusies apmalei. :D
Vēl ir bijis tā, ka man kaut ko pasaka, bet es muļķīgi pārprotu un kaut ko galīgi stulbu un nevietā pasaku.
Protams, ēšana. Kad biju sākusi draudzēties ar savu bijušo un no rīta man šausmīgi gribējās ēst, paprasīju, vai varam kaut ko uztaisīt kopistiski. Protams, viņš kā prasmīgs ēst gatavotājs lika man pagaidīt istabā, paskatīties kādu filmu utt, kamēr viņš gatavo. Nu tad es arī sagaidīju savas brokastis un šausmās nopūtos ieraugot, cik lielu porciju atnesis. Nu neko, pieklājīgi centos visu iedabūt iekšā. Garšīgi jau bija, bet daaaaudz par daudz. :D Un pēdējos kumosus iestūmusi iekšā, lepna ar sevi, ka neizrādīju necieņu pret viņu, viņa pūlēm, laimīga apsēdos dīvānā. Un tad sekoja frāze "es nezināju, ka tu spēj tik daudz apēst. :D Gribēju redzēt, cik daudz tu ēd, lai uz priekšdienām zinātu, cik gatavot." :D :D :D nu kaut kā tā. Un tad atkal sapratu, ka nebija jāmokās un jāspiež iekšā pieklājības pēc. :D Sarkana paliku un pataisnojos, ka es tik daudz neēdu parasti, vienkārši domāju, ka aizvainošu, ja pusi apēdīšu un atstāšu pārējo kā neēdamu. :D