Es ar savu ex puisi dzīvojām 200 metru attālumā viens no otra,nodraudzējāmies gadu un 2 mēnešus,kopā nedzīvojām,jo gājām tikai viduskolā.Bija tikai palikšana vienam pie otra,bet katru dienu,var teikt,ka pat visu dienu,pavadījām kopā.Tad viņš aizbrauca uz UK.Sākumā teica uz 3 mēnešiem(bez satikšanās iespējām).Vēlāk jau teica,ka paliks vēl mēnesi,tad vēl mēnesi,tā nu bez tikšanās pagāja 7 mēneši.Pati sēdēju mājas,nekur neballējos apkārt,mācījos vēl viduskolā.Ko viņš darīja nezinu,jo man daudz reiz tika melots,teica ka sēdēja mājas,bet pēc nedēļas viņa draugu profilā redzu bildes no UK kluba ar manu puisi.Strīdi bija ļoti bieži+melošana,gāja traki.Pēc 7 mēnešiem satikāmies uz nedēļu.Viss labi,bet tomēr nebija tāds prieks viņu redzēt,kā biju domājusi,bet skumu pēc viņa ļoti,bet viņš mājās netaisījās braukt.Gaidīju vēl 4 mēnešus,sāku ballēties apkārt,iepazīties ar cilvēkiem,šoreiz sāku melot es,nezinu to darīju tāpat vien vai atriebos viņam.Teicu,ka mācos,pati tikmēr uz klubu taisījos.Sāku ignorēt zvanus,neiet skypa un dr.lv,lai tikai nebūtu jāsarakstās ar viņu.Tad ar savu ballēšanos iepazinu jauku puisi,kurš patika nu ļoti ļoti.Tā nedēļu satikāmies ar jauno puisi,sapratu,ka ar veco jāpārtrauc kontakti.Ex uzreiz pēkšņi gribēja braukt mājas(lai gan ,kad es visu laiku lūdzos,lai brauc-nebrauca),pamest visu UK tikai lai būtu kopā,bet man jau bija jauna iemīlēšanās un sapratu,ka ar ex mani saistīja tikai pieradums.Ļoti žēl,ka šādi nočakarējos gadu,tas laiks liekas vienkārši pazaudēts un tikai nervu sabojāts.Vairāk neko tādu negribētu piedzīvot.