Vīram bija kāds tuvs draugs, pēc kāda nopietna strīda šīs attiecības pajuka. Šim draugam ir meitene, ar kuru es arī kādreiz kontaktējāmies. Bijām mēs tāda draudzīgā četrotne. Pēc tam, kad šī draudzība izjuka, šī meitene man draugiem.lv sāka rakstīt, cik labi viņiem iet un ka viņas draugs pelna 1000ls mēnesī. Jau tad es nesapratu, ko viņa īsti grib, palielīties? Teikšu atklāti, man bija un ir pilnīgi vienalga, kā viņiem iet, jo šis pāris mums abiem nodarīja daudz pāri (neizplūdīšu sīkumos). Bija jau noriebies, ka viņa man raksta un skatās bildes utt. Tā kā doma dzēst profilu bija jau iepriekš, abi ar vīru savus profilus likvidējām, arī tāpēc, lai viņi nebāztu savus degunus mūsu dzīvē. Kādu laiku atpakaļ, šī meitene uzgāja manu profilu mammamuntetiem.lv. Un atsākās viss no jauna, tikai bez rakstīšanas. Vissmieklīgākais bija tas, ka viņa mammamuntetiem.lv ievietoja bildi, kurās it kā ir viņas kāzas, kā arī nomainīja uzvārdu. It kā kāzas jo bildē ļoti labi var redzēt, ka tie nav viņi un ka kāzas ir notikušas vasarā. Ar šādu profila bildi viņa skatās manu profilu katru dienu. Reiz sanāca draugiem.lv apskatīties, vai tad tiešām šie ir precējušies, bet tur nav ne mazākās miņas no kāzu tēmas, zinot, kāda ir viņa, tas būtu izbazūnēts pa visu portālu. Tad kāda velna pēc viņai tas ir vajadzīgs? vai tiešām man ir jādzēš ārā visi iespējamie profili, lai viņa liktu mani mierā? Kāds var paskaidrot?