es parasti ar kursa biedriem un pārējiem cenšos baigi nerunāt par bakalaura darbu. Viens ir tas, ka ir daudz skaudīgu cilvēku, un esmu vairākas reizes jau izjutusi uz savas ādas, ka kādam pastāsta, kā iet, un tad pēkšņi sāk neveikties.
Otrs ir tas, ka man ir izdarīts diezgan daudz, un es tiešām esmu cītīgi kopš janvāra vidus sēdējusi un strādājusi pie tā darba, citreiz pat 10 stundas dienā, bet, ja kāds uzzin, cik tālu esmu tikusi, tad parasti sākas kaut kādi dīvainie teksti un man bez maz vai būtu jājūtas vainīgai par to, ka esmu strādājusi pie bakalaura, kamēr viņi dzerstījās pa klubiem un tāpēc vēl nav iesākuši.
Katrā ziņā, man liekas, ka daudzi pat savā ziņā lepojas ar to, ka iekļaujas tradicionālajā studentu plūsmā, kas 2 nedēļas pirms nodošanas visiem piedzied pilnas ausis ar tekstiem "ko lai dara, es vēl neesmu sācis", dažreiz rodas tāda sajūta. (nav ne par vienu konkrēti domāts).
Bet nu šobrīd man galīgi neveicas ar praktisko daļu, viss jūk un brūk kopā, tāpēc esmu mazliet uztraukusies par to, vai paspēšu visu laikā, jo empīriskā daļa man ir ļoti apjomīga.
veiksmi jums, meitenes!