Smieklu diskusija.

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Pastāstiet savu bērnības lielāko un smieklīgāko nedarbu,ko spējat atcerēties.
Kam savulaik zvanījāt pa mājas telefonu un ākstījāties?

Pārāk daudz nopietnu diskusiju, vajag ko jautru ieviest. :)
29.03.2012 15:36 |

Reitings 4261
Skaya. :D :D :D
29.03.2012 16:15 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Vaaaij, tikko atcerējos briesmīgāko, par ko man anormāls kauns vēl tagad un pašai sevi iepļaukāt gribas..
Ar māsicu vienam džekam prezīšos ar adatu caurumus durstījam... Vot, par šito toč biju pelnījusi atrauties..
29.03.2012 16:15 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mans radinieks strādāja vienā no uzņēmumiem, kur atbildēja uz tiem bezmaksas telefona zvaniem. Viņš bija izstāstījis, ka viņiem ir noteicējs un bieži vien nolika pie vietas jokotājus, paprasot, kāds tad Bauskā ir laiks (tas jautājums mainījās, atkarībā no zvanītāja atrašanās vietas). Tad nu tie sabijās un meta nost.
29.03.2012 16:17 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
pirms negaisa zvanījām uz dullo visādiem mājas telefoniem un teicām, ka esam no metoroloģijas centra un steidzami ar visiem mājlopiem jāpārvācas uz mājas pagrabu..

TIK LABS! :D
29.03.2012 16:21 |

Reitings 4261
Es jau iedomājos kā kādi pensionāri sēž pagrabā ar cūku azotē. :D
29.03.2012 16:25 |

Reitings 2728
Jā, vecais labais bērnu dienu neprāts (lai gan man bērnība nebeidzās līdz kādiem 14 gadiem kā minimums!) :D
Mēs ar to zvanīšanos bijām uzmanīgi - sametām telekartei un zvanījāmies no taksafona (jo manai mammītei šis diez vai liktos smieklīgi)

Late, cūka azotē un ar āzi apsegušies! :D
29.03.2012 16:31 |

Reitings 122
Atceros vienu nedarbu par zvanīšanos. Bija tāds Hameleonu rotaļu konkurss (90-to gadu vidus - kāds 1996 varbūt), kur jāatbild uz jautājumiem par seriālu (laikam baigā mazā fanīte biju). Nu tad cītīgi ik vakaru zvanīju, bet, protams, neko nevinnēju, bet rēķins.. khemm... kādi 30 lati bija. :s Toreiz barga nauda. Mūsdienās vienas džinsu bikses, bet sutu dabūju pamatīgu. Atceros, ka brālēni vēl smējās par mani, jo laikam saprata, ka es tam 'seksam pa telefonu' biju zvanījusi :D :D :D
29.03.2012 16:42 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
zvanījāmies uz dullo parasti un teicām, lai pieet pie loga un pamāj, bieži tās sarunas bija ar omēm/opjiem un bieži viņus sanāca apčakarēt kaut kā :D visbiežāk gan teicām, ka kaut ko laimējuši. vēl zvanīju draudzenes bijušajai klases biedrenei un prasīju to klasisko - zoodārzs?! a kapēc krokodils pie telefona. drausmīgi īstenībā :D
bet vistrakākais liekas, ka pie veikala mācījos vienu draudzeni vest uz riteņa stieņa un ceļā pagadījās tiem laikiem paglauna mašīna, kuras spogulis patraucēja un mēs to nolauzām pilnībā :D kā mēs bēgām un baidījāmies :D šitas mums noteikti nāks atpakaļ! :D
29.03.2012 16:54 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Jā, un zvanījāmies svešiem nr un teicām to joku, ka ir laimējuši bērnu, ja neieradīsies pakaļ nedēļas laikā, sūtīs visu ģimeni.

Jā, šis arī savā laikā bija topā. Tika zvanīts arī krievu valodas skolotājai, lai pasūtītu torti ar siļķēm un putukrējumu. Un no telefona būdiņām uz mājām, ķipa no radio, un visādas muļķības sarunātas mammām un tētiem, prasījām dziedāt, dzejoļus deklamēt, jokus stāstīt..

Labākais laikam bija kaimiņu dārzā puķes zagt. Kopā ar draudzeni un viņas mazo (tajā laikā ap 2 g.v.) māsu. Cita kaimiņu tante mūs pieķēra, mēs mukām, bet mazo māsu atstājām. Pēc tam gan bija jāiet viņai pakaļ.. ;D Pašām kādi 10-12 gadi laikam bija.
29.03.2012 16:59 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Vienreiz kaķim ūsas apgriezu, jo izdomāju, ka jābūt vienādām, pēc tam tēloju, ka neesmu neko tādu darījusi, mamma baigi rājās.
Parādījās modē tie spicie zābaki un ar draudzeni izdomājām uzvilkt mammas jaunos apavus un gājām līdz vietējam veikalam,protams, mani ieraudzīja brālis ar draugiem un visi mūs apsmēja kur tad tādas papēdenes uzvilkām :D
Arī zvanījāmies uz nezināmiem nr., bet īsti neatceros, ko teicām.
Vēl kkadus ūdens maisiņu un olas ar brāli metām pa logu.
29.03.2012 17:07 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Es vispār biju tāds bailīgs un pareizs bērns. Dikti lielu cieņu vienmēr pret vecākiem cilvēkiem izjutu, lai viņus muļķotu. Tādos brīžos, kad kāds no draugiem zvanījās un muļķojās pa telefonu, tik nodomāju, ja nu kāds manus mīļos vecvecākus šādi muļķotu, man būtu dikti skumji. Oma vienmēr baidīja, ka viss nāk kā bumerangs atpakaļ, tā nu neblēņojos daudz, jo bail bija :D

Tomēr mazo brāli, kad viņš mani nokaitināja, gan pēc tam tērpu visādās kleitās un svārkos, apkarināju ar krellēm un mālēju ar mammas kosmētiku. Mamma vienmēr brēca, ka to puiku sieviešķīgu pataisīšu un ko tad? :D

Viens no nedarbiem, kur man aš kājas aiz bailēm drebēja bija Mildas konču čiepšana no mammas skapja slēptuves. Nu vājprātā garšoja! Un, ja es vēl zināju, ka viņai tās ir un nedalās ar mani... uijjjj :D
29.03.2012 17:44 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
tizli
29.03.2012 18:00 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Ka man bija kādi 5 vai 6 gadi mājās visas mēbeles un grīdas aplaistīju ar kefīru.
29.03.2012 18:05 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
pati sho neatceros , bet man stastija, kad biju pavisam maza gajam ar vecmaminu pec vinjas pensijas un tad , kad parnacam majas , naudinju vinja nolika uz galda, es vinjai paprasiju - drikst es pazimeshu? vinja kaut ka nepamanija, kur taisos zimet atljaava, bet pati aizgaja uz citu istabu , kad atgriezas redzeja manu maakstu uz pieclatniekiem :D un apmeeram uz 90 latiem biju saziimejusi visadas saulites uc shausmas. labi , ka velak bankaa sanaca apmainiit.

bet par tiem telefoniem , atceros mes zvanijam draugiem un mulkjojam ,ka te no radio un vinji vinnejushi loterejaa automashinu , kaa nu kuram bija reakcija, citi sveicinaja radus utt :D bet mes tik kjikjinajam :) mjaa.. tagad kaa atceros kauns!

un tad taads mega stulbs un tizls - kad ej pa ielu un sveicinies ar nepazistamiem cilvekiem - un vinji ari ar tevi sasveicinaas, veel uzzvanot pie durvju zvana un aizbeegt - es nesaprotu prieksh kam mes to darijam , bet tad tas bija tik bailiigi
29.03.2012 18:13 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
* maakslu
29.03.2012 18:15 |

Reitings 3350
Ko mes ar draudzenem tik nedarijam!

Pirmkart jau kad biju pavisam sika, mes berza ierikojam shtabu ar dazham pagalma draudzenem. Sedejam koka zaros ka tadas vardas cauram dienam. Katrai bija iedalits savs zars, tad mes vel graizijam berzus ar stikliem uz suucam sulu. Nesaprotu, ko domaja musu vecaki, jo mes burtiski sedejam kokos ka putni vismaz pa 3 stundam diena.

Ar zvanishanu bija ari jautrais. Nemam prieksa Lattelecom katalogu un aizvertam acim lozejam laimigo " loterijas uzvaretaju", kuram pec davanas janak bija pie Bernu pasaules Barona iela. Sausmas, nabaga cilveki. Vienreiz dazvanijamies kadam Bites kungam, kur vina kundze atbilde, ka Bites k-gs jau kadu laicinju miris!

Kad paradijas mobilie, zvanijam uz 1188 6 no rita sestdien un prasijam, cikos pirmais dievkalpojums. Starp citu viniem nav tadas informacijas. Tad vel no nepazistama nr. zvanijam savien skolas biedriem un latgalu akcenta blavam: " Nu ko tu guli, jau 6 no rita, a nu ka uz kuti govis slaukt!" Viss ta sbija 5-6 no rita. Shausmas, nabaga cilveki.

Vispar par bernibu daudz labu atminu, ha… atcerejos, ka vienu kaiminu puiku sutijam raknaties miskastes, lai atrod shokolades papirishus. Tad mes tos pildijam ar maliem un pilna nopietniba tirgojam pie veikala.

Berniba laba lieta, nevaru vien sagaidit, kad man pashai bus berni :)

Udens maisi, olas no balkona tika mesti, un ta simulesana lai uz skolu nav jaiet vsp vaks.
29.03.2012 18:30 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Bērnībā ar Kendruci dzīvojām kopā laukos. Spundējām tur resnās krātiņos un audzējām kā dzīvniekus... vēl tagad smiekli nāk atceroties:)
29.03.2012 18:37 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Simulēšana vispār laba lieta :D Vienreiz ieliku termometru tikko uzvārītā ūdenī. Viņš uzsprāga un uz skolu tāpat bija jāiet. Vispār šausmas, nezinu kur tas dzīvsudrabs palika, tak indīgs.
Vienreiz speciāli cēlos lai ietu it kā padzerties pa nakti un uzskrietu krēslam un sasistu kāju tā, ka nav jāiet uz skolu. Veda mani pie traumatologa, nez ko viņš padomāja, jo manai kājai taču pilnīgi nekas nekaitēja :D
29.03.2012 18:44 |

Reitings 2224
Es nezinu cik mani b[ernbas nedarb ir smiekl';igi, bet bija šādi:

Mums ar māsīcu bija mēneša starpība un pārējie apkārtējie bērni bija vecāki, bija viena meitene 5 g vecaka, kura mums abām likās pati krutākā pasaulē :D Tad vienu reizi m;es mazās lauķes brucām pie viņas uz Rīgu- mums kādi 11 gadi bija. un tad zvanījāmies uz visādiem tel.nr no telefona grāmatas un uz skaļo fonām uzslēdzām Bon Jovi un bļāvām It's my life... :D

Kādreiz mums dzīvoklim balkons bija ar kaimiņiem, a tur tāds nejauks onkulis dzīvoja, es nezinu, kas man bija uznācis, bet viņa pusē stāvēja bļoda ar bietēm- es tās visas pāri pārlidānāju... Mēs dzīvojām 5 stāvā un man bija labi ja 5 gadi- nabaga mamma dabūja iet lasīt :D

Tad vel laukos mums tur tāda 2 dzīvokļu māja ar 6. dzīvokļiem. Vienu vasaru tur bija ievākusies ģimenīte ar daudz bērniem.. Mums ar māsīcu tie bērni besīja un mēs viņus saukājām par kašķiem :D appmētājām viņus ar āboliem utt...

Vel viens nedarbs mums ar māsīcu bija vienai sīkajai teikt, ka viņai čūskas uz galvas- tā panikā bļāva un raudāja parasti, kad tā teicām :D
Ar to pašu māsīcu bijām pavisam mazas un mums ļoti patika iet ie kaimiņu mājas čurāt :D nezinu kapēc- neatceros, jo bijām pavisam sīkas... un tā mēs sētā atradām caurumu un devāmies uz kaimiņu sētu- kaimiņiene ieraudzīja un lamādamās skrēja paka', mēs mukām prom un līdām sētā- māsīca izlīda, bet es ieķēros un tur iesprūdu :D

Un mēs ar kā trakas ar to pašu māsīcu dzīvojām pa kokiem, mums bija tāda priede, kurai milzigi zari un tur pus dienu sēdējām un spēlējāmies katra savā stāvā :D
29.03.2012 18:48 |

Reitings 4261
Šis nav nedarbs, bet nu visu mūžu velkas līdz
Bija pēcpusdienā, visi no ģimenes bija istabā diendusu gulēja vai darīja savus darbus. Omei bija kaza, kas bija norāvusies un sāka skriet man pakaļ. Es pāri visam laukam skrēju, kaza man pakaļ. Uzkāpu ābelē un tā bļāvu: "Omeeee! Ome!" Atsaucās kaut kāda kaimiņu ome. :D :D
Un vēl šobaltdien opis saka: "Tā jau tusnīdama tak kokā neuzrāptos, bet kad kaza pakaļ dzinās, tad viens-divi ābelē iekšā!" :D :D

Es ar kaimiņu puikām pīlādzī vien dzīvojos. Man vispār ar viņiem draudzēties neļāva, jo šie tak bandīti esot. :D
29.03.2012 19:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits