virago, kad nav argumentu vienmēr var pieminēt skaudību, nostrādā visās situācijās. :D Ar tādu pašu loģiku es varu pateikt, ka tām, kuras nestrādāja tik ļoti grauž tas, ka citi ir spējīgi apvienot darbu ar studijām un ir neatkarīgi no vecāku naudas. Ja nejūties vainīga, neredzu jēgu tā kasīties. Vismaz mani neaizskar lietas, par kuru taisnību esmu pārliecināta.
Vai mani aizskāra teksti par to, ka teju visi, kas strādā paralēli studijām slikti mācās un nepabeigs augstskolu, un, ka tas vispār nāk par sliktu? Jā, protams, ka aizskāra. Iemesls gan nav personīgs, jo kā jau teicu es pati šobrīd nestrādāju un no iepriekšējā darba aizgāju pēc savas vēlēšanās. Apstākļi ļauj to darīt, taču citu darbu noteikti meklēšu un jau meklēju. Tomēr mani tas vienalga aizvaino, kad iedomājos par tādiem cilvēkiem, kā mana draudzene, kuras māte, dzīvodama viena pati pelna ~230 Ls mēnesī un ir invalīde nespēj palīdzēt savai meitai. Es uzskatu, ka teksti "tas ietekmē atzīmes, daudzi tādēļ nepabeidz", gluži tāpat kā "mani vecāki saka, ka jaunība ir studēšanai, nevis darbam domāta" u.t.t ir ļooooti aizskaroši, jo tas noniecina cilvēkus, kuriem nav izvēles. It kā viņu vecāki negribētu teikt to pašu. ;)