Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

30 min skrējiens - ko tas dod?

Reitings 78
Reģ: 03.10.2011
Cik nav runāts un rakstīts, ka skriet ir labi un skriet ir forši. Bet ko īsti tas dod? Nešaubos, ka ir izmaiņas pašsajūtā, taču vai tāds niecīgs pusstundas skrējiens dod arī kaut ko figūrai (svara krišanās, muskuļi aug)? Padalieties pieredzē!:)
12.03.2012 19:57 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
ja to dara bieži, piemēram, no rīta un vakarā, tad pēc mēneša noteikti jau būs kāds rezultāts. dod jau vienmēr, bet tas, cik daudz, ir atkarīgs no biežuma. un cik zinu, tad labāk pirms tāda skrējiena ir 20 min pavingrot, jo pirmās 20 min pie palielinātas slodzes ķermenis iesildās un neko daudz nesadedzina, pēctam tikai sākās kārtīga kaloriju dedzināšana.. ;)
12.03.2012 20:04 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ir atšķirīga informācija - pēc 20 vai pēc 40min ilga skrējiena tikai sāk dedzināties tauki. Bieži vien, pēc 20min ilga skrējiena iestājas grūtums, ko pārvarot, var skriet vēl ilgi. Tas arī ir tas brīdis, kad enerģija sāk tikt ņemta no rezervēm.

Ir dažāda veida skriešana - ātrā un lēnā tempā. Ātrā tempā, skrienot sprintus, var arī uzaudzēt muskuļus.
Skriešana uzlabo arī sirdsdarbību.
12.03.2012 20:05 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Skriešana trenē sirdi un izturību. Ja regulāri skrien, citi sporta veidi padodas labāk, piemēram, riteņbraukšana vai, teiksim, slēpošana, ja runājam par ziemas sporta veidiem. Tāpat arī norūda- es šogad ziemā neslimoju vispār :)

Un, protams, protams, atkārtošos, bet skriešana izvēdina galvu, ļauj sakārtot domas un vismaz man noņem ikdienas stresu, kā arī ceļ pašapziņu :) Es vispār esmu ievērojusi, ka vismaz manā gadījumā panākumi (mani mazie rekordi) jebkurā sporta veidā liek justies par sevi pārliecinātākai un vairāk ticēt sev un saviem spēkiem :)
12.03.2012 20:09 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Arī desmit un pat piecas minūtes fizisko aktivitāšu nāk par labu veselībai!
12.03.2012 20:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits