Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

dīvainības

 
Reitings 86
Reģ: 29.01.2009
labvakar, meitenes! :)

tikko uzgāju šo rakstu spokos un aizdomājos, kā ir ar citiem cilvēkiem, jo mums katram taču ir savas dīvainības, ne tā ? būtu interesanti salīdzīnāt !
Zinu, ka ir bijušas diskusijas par puišu dīvainībām, bet , manuprāt, arī mēs varam ar viņiem konkurēt šīs tēmas ietvaros :D

Es, piemēram, esmu iedomājusies, ka apēdot saldējumu, pāriet nogurums un bezspēks, jo viņš ir tāds atvēsinošs un kad to apēdu, ir tāda sajūta, ka parādās enerģija! (apzinos, ka tas ir placebo efekts) :-D protams, varētu baigo listu uztaisīt, jo nenoliedzu, ka esmu dīvaina, bet kā ar jums ? :)
12.03.2012 18:57 |
 
Reitings 9
Reģ: 13.03.2012
Sveiki!
Ielūdzu Jus uz savu , sieviešu apģērbu, i-veikalu www.varaviksne.com !
Tajā, katrai dāmai, būs lieliska iespēja apskatīt un iegādāties sev ļoti skaistu un kvalitatīvu apģērbu par, manuprāt, pieņemamām cenām!
Preču klāstā tiek piedāvāti gan svārki, gan kleitas, gan arī bikses un daudz kas cits!
Ienāc un pārliecinies pati!
Mēs ļoti priecāsimies par katru jauno klienti!
13.03.2012 22:12 |
 
Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Curious - ja paskaita, sanāk, esmu uzrakstījusi ap 20 lietām :D Ir jau šis tas dīvains, bet, ja tā padomā, tad lielākā daļa vienkārši tādi ieradumi, kas nepiemīt īsti visiem. Lai gan tādēļ arī varētu šķist dīvaini :D Par to malku skaitīšanu - tā kkā ir iegājies, ka skaitu līdzi, man vispār dzīve sastāv no skaitļiem :D Zinu no galvas ļoti daudzus telefona numurus utt., un tā skaitīšana sanāk tā tīri neapzināti. Jocīgi jau ir, ko tur piebilst - ne katrs tā dara :D Bet man tas netraucē, tādēļ nav ienācis prātā nemēģināt tā darīt.
14.03.2012 01:05 |
 
Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nē, nu es savus ūdens malkus skaitu jau no bērnības un tā tiešām ir kaut kāda dīvaina māņticība, nekas vairāk. Ja neiedzeršu tos 33 malkus (tagad lien vairāk iekšā, esmu sākusi dzert 55 :D :D :D ) , tad neveiksies. :D
14.03.2012 01:20 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Kamēr pa nakti rakstu BD izdomāju kko uzrakstīt šeit arī (jā, es visu svarīgo vnm daru naktīs)

Man nepatīk ēst ciemos esot, bet vienmēr ēdu pieklājības dēļ. It īpaši nepatīk ēdieni, kur nevar redzēt sastāvdaļas, tad parasti dakšu velku sev gar zobiem(pašai neapzinoties).

Bet ēdiens man vispār patīk tāds "Tīrs" , kad redz - ā, gaļa, ā, gurķis, neviss liela putra uz šķīvja vee! Manai mammai ir tieši šitas pats! :D

Visa mana ģimene ēd kartupeļu pankūkas ar ievārījumu. Tad es vienmēr saku, lai ēd arī ceptus kartupeļus ar ievārījumu, jo mainās jau tikai konsistence! :D Tad visi novaikstas.

Man bija viena klasesbiedrene, kura, ēdot pupiņu salātus, vnm izlasīja puiņa, jo tās viņai negaršo, bet pupiņu salāti garšo!(???)
Viena paziņa jebkuram šokolādes batoniņām apgrauž apkārt šoskolādi, un tad ēd pildījumu! :D Es tā daru ar marmelādes končām un rafaello arī parasti apsūkāju līdz vavelītei, tad atveru, apēdu riekstu, izlaizu pildījumu, un apēdu vafeli! par šito man reāli pašai vnm kauns!:D
14.03.2012 01:38 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
es iztīru ar papīra dvieļiem :)
14.03.2012 08:54 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
baCk, par to rafaello- man PILNĪGI tas pats, kā tu aprakstīji. Bet daudzi tā dara,apsūkā līdz vafelei,atlauž vaļā,izlaisa to krēmu (tas ir pats garšīgākais) un tad apēd riekstu. :D bet es tā daru arī cilvēkos, man vienalga. :D
14.03.2012 09:16 |
 
10 gadi
Reitings 6212
Reģ: 01.04.2009
Heh - es arī ar Rafaello tā daru:D Vispār sakārojās tagad Rafaello:)
14.03.2012 09:28 |
 
Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
neteikšu, ka es tās uzskatu par kaut kādām woooow dīvainībām, bet nu :

*apģērba un apavu meklēšana man ir kā zobu sāpes, jo nu es nevaru tā ieiet veikalā un iznest pusi ārā, jo viss ir TIIIIK foršs + esmu tik piekasīga detaļām, ka pat tās lietas, kas man patīk, uzvelkot mugurā, reti kad atzīstu.

*pamostoties naktī, trīcošu sirdi skatos pulkstenī ar cerību, ka vēl ilgi var gulēt.

*nevaru aizmigt, ja ir JEBKāDS troksnis.

*mēdzu kaut ko neizdarīt, jau zinādama, ka man tas drausmīgi pašai kritīs uz nerviem (nenopirkt kko garšīgu ko es gribu vai neizmazgāt matus no rīta), un nepaiet ne stunda, kad besis klāt par to neizdarīto lietu.

bet nu top of the tops ir demoiselles kefīra ēšana ar dakšiņu :D:D:D
14.03.2012 19:56 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man ir lietas,kuraam vienmeer jaabuut peec manas kaartiibas ,es nevaru saakt gatavot eest,ja izlietnee ir netiirie trauki,pirms gatavoju,vispirms sakaartoju virtuvi,nomazgaaju traukus utt.,citaadi man ir dusmas un neko negribu gatavot. :D Gultas veljai vienmeer jaabuut perfekti uzklaatai,vienmeer sakaartoshu visus palaga un segas stuuriishus un tikai tad ieshu guleet,tas pats ar spilvena paarbaudi-vienmeer paarbaudiishu vai tas ir mans spilvens,attaisu spilvendraanu un paskatos,jo ar spilvendraanas ir vienaadas,tachu draugam ir citaadaaks spilvens,kurs man nepatiik. :D Lai gan tie iipashi neatshkjiras. Veel man diivaini liekas sevii tas,ka no olas iznjemu to baltumu kas ir iekshaa,izskaraas peec mini nabas saites,fui,man liekas ka taa ir olas nabinja.Shitas ir freaky,zinu. :D Par rafaello man tas pats,pilniigi katru rafaello taa noeedu,vienalga vai kaads blakus vai nee. :D Te UK ir taadi Jorkshiiras pudinji,kuros lej meerci iekshaa,pasniedz ar galju,kartupeljiem,kaa piedevu vakarinjaas,vinji gatavoti no miiklas.Es vinjus nekad taa neesmu eedusi,vienmeer iesmeereeju vinjos Filadelfijas sieru vai ievaariijumu.:D Man ir izteikta paranoja,ka esmu kko pazaudeejusi/ aizmirsusi,paarbaudu 100 reizes visu,kad eju aaraa no maajaam,darba,autobusa,etc. Katru riitu panjemu aviizi ejot uz darbu,pa celjam ejot izlasu horoskopu,un to aviizi vnk vai nu izmetu,vai atstaaju darbaa. Vislielaakaa diivainiiba laikam ir taa,ka es skatos Draugus katru dienu,vismaz vienu seeriju,lai gan esmu visas sezonas redzeejusi biljons reizes.:D
14.03.2012 20:29 |
 
Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man mājās ir savas dakšas, savas krūzes, savs virtuves dvielis, savs nazis, savs dēlītis, sava panna... vārdu sakot - virtuvē viss. :D Es nevaru dalīt kaut ko ar citiem, man tas šķiet pretīgi.

Mazgājot rokas vienmēr tās ilgi saziepēju no visām pusēm. Šis ir tizli, jo roku ādai tas nenāk par labu, bet tā daru, jo man patīk, ja ir daudz putu.

Esmu pārsteigta par to, cik daudzām nepatīk celt klausuli, ja zvana nezināms numurs. Es arī tā daru, bet jāsaka, ka tas man ir sagādājis daudz problēmu un vēlāk jāizdomā atrunas, kur biju un kādēļ necēlu klausuli, jo izrādās, ka bija svarīgs zvans.

Runājot par telefoniem jāpiebilst, ka ieejot pustukšā, klusā veikalā vai vispār atrodoties vienā telpā ar nepazīstamiem cilvēkiem mēdzu tēlot, ka runāju pa telefonu. No šī man ir kauns, droši vien, ja nebūtu vairāk vai mazāk anonīma šeit, nemaz neatzītos. :D Iemesls ir tāds, ka joprojām esmu un vienmēr būšu sasodīti kautrīga. Palieku vecāka un nekas nemainās. Nevaru izturēt neveiklus klusumus, nepatīk acu kontakti ar cilvēkiem, kurus nezinu un nevaru saprast ko darīt situācijās, kad kaut ko vajag gaidīt un pie rokas žurnāla, grāmatas vai kā tamlīdzīga. Okei, jūtos tiešām tizla pēc šīs atzīšanās.

Šo neuzskatu par īpaši dīvainu, bet mēdzu visu darīt pēc kārtas, izdomāt dažādas sistēmas. Piemēram, izvēloties ko vilkšu šodien, izskatu katru džemperi pēc kārtas un man vajag iemeslu kādēļ es nevaru vilkt tieši to. Tas pats domājot kādu mūziku gribu klausīties - eju cauri visām mapēm, klikšķinu uz katru pirmo dziesmu mapē, pat ja zinu, ka nemaz nevēlos šobrīd tieši to. Sabiedriskajā transportā reizēm apsēžos pašā pirmajā brīvajā vietā sākot no priekšas, jo nevaru to izvēlēties nejauši. Man vienmēr vajag kaut kādu kārtību un sistēmu kādēļ daru to, ko daru.
15.03.2012 13:30 |
 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
dīvainības ir gana daudz
1) nevaru ciest klusumu,vispār nekur,darbā,mājās pirmais ko daru iejot telpā ieslēdzu tv vai radio,jebko kas skan:D
2)nevaru apsēsties pie putekļaina galda,dažreiz gadās ka apmklētāji gaida,kamēr no rīta atnākusi notīrīšu galdu:D
3) vienmēr gribas kājas kkur uzstutēt augstāk par zemi :D,kafejnīcās,svešos ofisos un tamlīdzīgās vietās ta nedaru,bet mājās vai pie draugiem,ja varu tad iekārtojos kā patīk,lotosa pozā,tupēšana uz kājām :D
4)vienmēr pirms un PĒC ēšanas nomazgāju rokas :D
5) nevaru ciest ēdiena-virtuves smaku
6) vienmēr velku kājās kreiso kurpi,zābaku utt :D
7) ja man apniik runātājs ziliekos ka cilvēkā klausos,bet klusībā perinu savus plānus un nemaz nedzirdu,ko man saka, es ik pa briidim tikai piebilstu,ja,nu jā,nu forši,ak vai:D
8) man patīk pīpēt - vienai pašai,reti ar kādu kopā uzpīpēju,tā var izbaudīt dūmu un nav jāklausās cita pļurkšķēšanā :D
9) bieži pārjautāju ko cilvēks teicis:D
Virspār ir daudz visādi sīkumi. piekrītu ka tās nav nekādas spešal dīvainības,bet ir cilvēki teikuši ka kkas tāds ir dīvains:)
15.03.2012 14:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits