Spokojās?

Reitings 253
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Manam mazajam tulīt būs pilni 5mēneši. Reizēm viņš skatās kaut kur griestos vai sienā un sarunājās ar kādu, smaida, smejās un pat ar actiņām seko līdzi. Rodas sajūta, ka tur patiešām kaut kas lidinās. Pašai bail it kā jau nav, bet tā neomolīgi paliek. Turklāt, ir bijuši gadījumi, ka apgāžas dažādas lietas, kuras pilnīgi noteikti tāpat vien nevarēja apgāzties. Piemēram, lāpstiņa, kura ielikta pannaa ar blīkšķi pēkšņi atrodas virtuves vidū, lai gan virtuvē nav neviena. Tāpat trauki džinkst virtuves skapīšos. Nomazgātas mazā pudelītes krīt. Vienu nakti pat likās, ka pie gultiņas, kāds stāv. Bet to nevaru droši apgalvot, jo tomēr biju samiegojusies un tumšs.
Mamma stāstīja, ka visās vietās, kur esam dzīvojušī bieži notikušas līdzīgas lietas, un acīmredzot šis "kaut kas" ir nācis man līdzi. Reiz kāda dziedniece man mazai teica, ka mani ļoti sargā vectēvs, ar kuru man bērnībā bija ļoti sirsnīgas attiecības.
Vai tas viss patiešām ir iespējams, pat nezinu vai tam ticēt. Varbūt kādam ir gadijies, kas līdzīgs. Vai man ir iemesls uztraukties?
09.03.2012 12:44 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
hmmm, es esmu lasījusi tiešām daudz kur par tādām lietām,arī žurnālos, kur bija rakstīts, ka mazi bērni REDZ to, ko neredz pieaugušie cilvēki. respektīvi, mazais redz to garu, bet pieaugušais nesaprot, ko domāt, jo viņš neko neredz! un mazie arī labāk to visu uztverot, spējot pat kaut kā ar viņiem draudzēties, protams, tas jau atkarīgs vai šis mājas gariņš ir ļauns/labs. ;) nezinu, cik daudz ticēt tam visam, bet ir interesanti palasīt.. un noteikit nevajadzētu to visu norakstīt uz kaut kādu šizofrēniju, iespējams, ka tā vienkārši arī ir,varbūt daļai gadījumu ir šizofrēnija, nezinu, bet ne jau visiem bērniem :D
es gan vairāk ticu lietuvēnam, draudzenei pabriesmīgi atgadījumi, ka klausoties pat mazliet nobijos un ceru, ka mani šitādas lietas vispār nekad dzīvē neskars, esmu bailīga :D
09.03.2012 19:17 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
man arī brālis teica, ka kkur ir izlasījis, ka mazi bērni redz spokus. Pati nekad ar TO saskārusies neesmu.
09.03.2012 19:48 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Gemini, nu neticu,ka katrs otrais bērns ir šizofrēniķis.
Vēl jau arī tas, ka man tas bērns par to spoku pats stāsta ļoti maz, es jau vairāk jautāju jautājumus. Izteiktam šizofrēniķim izrādīt to, ko viņš redz būt pirmajā vietā.
09.03.2012 19:52 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Un, kur es teicu,ka katrs otrais? :D
Nesaprotu, man citu tekstu rāda vai tomēr kaut kas nav labi ar to pašu lasīšanu (giggle)

Bērni diezgan daudz un labi arī māk fantazēt un ir vecums,kad lielākajai daļai ir iedomu draugi. Galvenais ir atšķirības kā tos apraksta un,ko par tiem saka. Tā var atšķirt-pats izdomā vai redz tiešām kaut ko, bet to pateikt var speciālisti.
09.03.2012 20:02 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Un vecāki,ja zin kādas multenes sīči skatās, jo tur viņi arī tos savus draudziņus atrod reizēm. Kā arī noklausās pieauguso sarunās.
09.03.2012 20:04 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Gemini, piecus mēnešus vecs bērns katrā ziņā sev nevar iedomāties draugu :D
Par vecākiem bērniem gan nebrīnītos.
09.03.2012 20:05 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Ir viegli norakstīt visu, kas sniedzas pāri pašu saprašanai, uz kādām slimībām vai traucējumiem. Es, protams, neapgalvoju, ka nav šizofrēniķu, nē. Bet ir cilvēki, kas redz vairāk nekā citi. Tā tas vienkārši ir un var ticēt, var neticēt, kamēr pats neesi saskāries. Bet tad, kad esi - tad vienkārši zini, ka tā ir.

Tur vēl bija komentārs par bērniem un iepriekšējām dzīvēm? Mana māsas meita, kad viņai bija kādi 2 ar pus gadiņi, ļoti interesanti atbildēja uz jautājumu. Kāds ģimenes draugs viņai tā joka pēc pajautāja - Kas tu biji, kad biji veca? Viņa neizbrīnījās par jautājumu, neapjuka, vienkārši paskatījās uz viņu tā, it kā viņš nesaprastu - pateica "To es nedrīkstu teikt". :D
09.03.2012 20:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vispaar interesanti par sizofreeniju un paareejaam psihiskaam slimiibaam!Agraak visu cilveekus lika slimniicaa un tik vienkaarsi uzstaadija so diagnozi,biezi nemaz neiedzilinoties vairaak...!Es skatos ,ka amerika to pasu dara ar Alcheimera slimiibu-ka kas taa Alcheimers!Ir pieraadiits,ka to vai ir alcheimers ,vai nav var tikai peec naaves...ir tik daudz citu diagnozu,kas ir liidziigas!Aizrunaajos par "savu laucinu"!Mees reti piedomaajam pie taa ,ka ir veel tas saucamais "sizofreeniskais" ,"epileptiskais" raksturs arii-bez diagnozes...!nteresanta teema vispaar!
Par beerniem!Beerni ir iipasaa sarakstaa,ja taa vareetu teikt-tur tiesaam ir jaabuut loti labam beernu psihiatram ,lai pateiktu kur taa" liinija ir paarkaapta",kad var uzlikt diagnozi...!
Atceros ,ka katraa vecuma grupaa beerniem bija savas diivainiibas!Neatceros tiesi saveejos,bet man ir piemeers ar Amerikas "sarkanmatiiti"-tie pasi 5gadini,kad beerna izteele ir loti aktiiva-vina peeksni saaka sarunaaties ar savu "neesoso maasinu"(mammai bija sontaans aborts-meiteniite )Sakritiiba atkal...kaa tas beerns tik loti izteelojaas to visu!Tad izteele arii notikumos-toreiz ,ka skola staastija ,ka teetis cietis -gaajis bojaa cunami!Mees toreiz smeejaamies,jo tas likaas tik smiekliigi ,ka teetim skolaa prasiija -kas juus taads....!Es so piemeeru esmu mineejusi!
Beers izraadaas talantiigs-esot indigo!Varbuut taa ir atkal "modes lieta",bet tie saucamie indigo beerni ir tomeer citaadi-attiistoties veelaak...!Vini noteikti ir juutiigaaki ,redz lietas savaadaak...sizofreeniju muusu meiteniitei neatrada,bet disleksiju gan...Vecaaki par to paardziivo vairak...!Psihiartija ir loti interesanta-tik daudz veel nav atklaats un veel tik daudz nezinam-kaapeec cilveeks tomeer redz lietas citaadi...kaut vai tie pasi maakslinieki...!
09.03.2012 23:16 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
varbuut beerns seko ar aciim liidz mazmaziitinjam zirnekliitim vai mushinai, kura atmodusies paaragri no ziemas miega?
kad es biju maza, peliite, kura dziivoja maajaa, dazkaart staigaaja pa manu gultinju un es ar to speeleejos. kad mamma to ieraudziija, samai bija histeerija - beerns seezj un priecaajaas par grauzeeju, kursh mielojaas ar lelles kaaju. taa kaa ne tikai tas vareetu buut spoks.
09.03.2012 23:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man jaatvainojas par loti daudz kluudaam-man pilniigi sirds straujaak saaka puksteet, rakstot par "savu laucinu"-gramatika palika otraa plaaksnee!:)
09.03.2012 23:29 |

Reitings 550
Krista, tavuprāt traukus džinkstina arī zirneklītis? :D
09.03.2012 23:34 |

Reitings 9169
trauku dzinksteeshana var buut izskaidrojama ar vibraacijaam. kaa piemeeram, ja pa ielu brauc garaam smagaa mashiina, netaalu ir vilciens, notiek urbshanas darbi utt. kad mana dullaa kaiminjiene izdomaaja, ka vinjai daarzaa vajagot aku, visas manas sampaniesha glaazes no plauktiem nolidoja ka nemetaas. veel var buut vaina, ja dziivo pirmajaa staavaa un apakshaa ir vecs uudenspumpis vai gaazes sildiitaajs, kursh rada liekas vibraacijas.
09.03.2012 23:36 |

Reitings 253
Tad es nezinu, kādai jābūt šai vibrācijai, lai koka lāpstiņa no pannas atrastos vismaz 2m attālumā. Nav mums te arī neviena akas urbēja, parasts daudzdzīvokļu rajons klusā vietā. Kaimiņos arī dzīvo vieni pensionāri, kuri diezin vai tik ļoti vibrē, lai lietas kustētos. Pati vispār ļoti skeptiski skatos uz daudzām lietām un dzīvi vispār, taču kad mūsu acu priekšā notiek tiešām, kas dīvains..
10.03.2012 14:51 |

Reitings 125
Reģ: 13.07.2011
Meitenes,luudzu neboreejiet vinjai par kaut kaadiem maajas garinjiem. Tie ir spoki,un viss. Prieksh taadaam lietaam vajag pasaukt maaciitaaju nevis dziedniekus un ziilniekus,maaciitaajs uzreiz tev pateiks,kas tas ir.
Es esmu saskaarusies qr 5x nopietnaakiem ''garinjiem'' ,un viss arii iesaakaas shaadi,kad kakjis uzvedaas,kaa chiize's piemineetais beerninjsh. Dziivnieki un beerni to visu redz. Beidzaas ar to,ka mainiiju dziivesvietu,jo nebija iespeejams sadziivot ar vinjiem. Gaismas sleedzaas iekshaa aaraa,solji pa trepeem,taa uzkriitoshi,kaa sistu. Klauveejieni pie durviim & logiem. un NEDOD DIEVS neko saldu nelieciet!!!!!!!!! Vinji domaas,ka tad vinji var naakt visu laiku un vinji ir miilji gaidiiti. Citreiz vinji negrib neko sliktu,bet kaa gadiijaas manai gjimenei,vinsh vienkaarshi muus kaitinaaja,manus kruushturus zaga un taa! ;-) Un beigaas izraadiijaas,ka tas ir kaads onkuliits kursh tajaa maajaa uztaisiija pashnaaviibu. Vinjsh vienkaarshi dziivo savaa maajaa,tas arii viss. Iesaku paintereeesties,par maajas veesturi,kas tur ieprieksh dziivojis un taa!
10.03.2012 17:01 |

Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Reiz kāda dziedniece man mazai teica, ka mani ļoti sargā vectēvs, ar kuru man bērnībā bija ļoti sirsnīgas attiecības. - nu ar šo lietu gan uzmanies, tavā vietā ietu pie dziednieces un runātu par iespēju atbrīvoties no šī sargātāja.
10.03.2012 17:36 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
nisharockstarr arī saka patiesību. var būt tā, ka mājā ir cilvēka spoks, kurš kādreiz dzīvojis tur. tai pašai draudzenei, kuru iepriekš minēju, cesvaines laukos ir māja, kurā agrāk, pirms viņas vecmāmiņas ievākšanās, kāds nomira dēļ slimības un tur arī spokojās. pilnīgi ticami ,ka šis gars vnk nav pametis un iespējams negrib pamest savu mitekli. bet tādā gadījumā jāsauc mācītāji, no tā viedokļa ir dzirdēts, ka gars nedus mierā, jo cilvēki turpina ļoti pārdzīvot un kaut kādā veidā tas ietekmē to garu. ;)
10.03.2012 17:39 |

Reitings 26
Reģ: 07.12.2009
Man dēmons tējkannu slēdz ārā :D
10.03.2012 18:18 |

Reitings 1852
Smejaties vai nē, bet es ticu tādām lietām. Ne gluži slimi ticu, bet apsveru iespēju, ka kaut kas ārpus mūsu realitātes pastāv. Ok, gluži mājas gariņiem neticu, bet gan aizgājušo cilvēku enerģijām, kas ir tik stipras, ka turas kādai vietai vai cilvēkiem blakus!
10.03.2012 18:22 |

Reitings 253
Sēžu dīvānā, lasu šo visu, augšā esam tikai es ar mazo, pēkšņi maisiņš ar dažādām mantām, kurš stāv jau 3 dienas vienā vietā, BEZ IEMESLA nokrīt! Maigi sakot- esmu pārbijusies.. Fui, tik nepatīkamas sajūtas..
11.03.2012 10:15 |

Reitings 9169
no zemes gravitaacijas pievilkshanaas speeka likuma redzes viedoklja paskaidroshu, kaapeec maisinjsh nozveelaas. pirmkaart, virsma, uz kuras uzlikts maisinjsh, nav 100% liidzena (lielaakoties to nevar redzeet ar neapbrunjotu aci) ja maisinjaa atrodaas dazaadi objekti un viens no tiem nedaudz paarkaraajaas paari paar plaukta malu. deelj sliipuma leenaam notiek kustiiba, kuras rezultaataa tuvaak apmalei esoshais priekshmets aizvien vairaak pietuvojaas malai liidz sasveras un izsliid aaraa no pamatnes, liidzi paraujot arii paareejos prieksmetus, jo visu kopaa satur maiss. tas viss sliideeshanas process var ilgt pat meeneshiem.
11.03.2012 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits