Starp citu, ASV šī ir diezgan izplatīta problēma (identitātes zagšana). Un tas nav tikai tas, ka kāds izskatās vai "kopē" uzvedības ziņā tevi. Tas ir daudz nopietnāk.
Ai, kā es centos turēties pretī savai vēlmei pakritizēt gramatiku, bet laikam tomēr nenoturējos. :) Reizēm tiešām labāk ir padomāt, kā pareizi raksta vārdus un tos pielieto latviešu valodas teikumos, nekā bezjēdzīgi domāt par dīvainu citātu. (Jā, jā, zinu, man pašai bieži gadās pārrakstīties un ne tur salikt komatus, bet pusZdiena un vēl daži šedevri mani neatstāja vienaldzīgu). :)
nu labi, grīdu izmazgāju, ķeramies pie šīs lietas :D :D
pirmais, jādefinē jēdzieni, lai visi, kas piedalās diskusijā vienlīdz skaidri saprot katra vārda nozīmi un būtību šajā konkrētajā situācijā.
1) slepkavība -
2) pašnāvība -
3) identitāte -
4) zādzība -
5) nogalināt - ar ko tas atšķiras no slepkavība???
Ui, ja Tu būtu pati uzrakstījusi, no kurienes šis citāts, kāds tam konteksts un kāpēc tas Tev neliek mieru, droši vien tāds interneta kautiņš nebūtu sanācis:) :)
Es arii redzeeju filmu par so teemu,bet vairs neatceros nosaukumu-atceros ,ka sieviete to zagli mekleeja Francijaa-vina zinaaja,kaada taa sieviete izskatiijas,gribeeja uzzinat ,kaapeec piesavinaajusies identitaati...!
Es domaaju ,ka taa nav ne slepkaviiba ne pasnaaviiba-tas ir likuma paarkaapums!Pie mums ir dzirdeeti taadi gadiijumi...!