Pašai savs dārziņš

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Sveikas meitenes!

Manā pusē jau ir manāmi pirmie pavasara vēstneši, tāpēc aizdomājos, ka šogad labprāt vēlētos audzēt kādus labumus puķpodos uz terasītes (pašai dārza nebūs, tāpēc stādīšu puķupodos).
Vēlējos Jums apjautāties, vai Jūs aizraujaties ar dārzeņu/ augļu/ garšaugu audzēšanu puķupodiņos? Ko Jūs audzējat, ko vēlaties izmēģināt šogad izaudzēt?

Es domāju par cherry tomātiņiem, salātlapām, dillēm, lokiem, pētersīļiem, baziliku. Vēlos vēl smelties idejas, kas labs varētu tikt izaudzēts puķupodiņā? :) Šī man būs tāda pirmā pieredze patstāvīgā stādīšanā un augu kopšanā! :)

Ceru uz Jūsu atsaucību! :)
23.02.2012 15:28 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Salome, Tu i iedomāties nevari, cik reizes es esmu dzirdējusi Tevis sacīto, bet mana atbilde ir gaužām stulba,nepamatota un vienkārša: "Visu var nopirkt", tālāk aizejot diskusijās par to, ka šito nopirkt nevar, kkā tā, bet man tiešām nepatīk un tiešām katram savs. Un ja kaut ko dari ar neatiku no tā nekad nekas labs nesanāk. :)
23.02.2012 21:12 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
becky, gan jau, gan jau... saka jau, ka sievietēm vēlāk tā mīlestība pret dārzkopību parādoties :D varbūt Tev ar' būs :-P :D
23.02.2012 21:14 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Salome, nu saka, ka vecumdienās visi agriežas pie zemes! :D
23.02.2012 21:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits