Nesapriecājies, man pirmās sērijas arī patika, bet pēc 1.sezonas neturpināju skatīties, pilnīgs su sū :-D kaitināja tās visas uzspēlētās emocijas, utt.
Queen, kā Tu to zini? :-O Es tikai zinu to, ka tas noteikti nav tas, kas grāmatās vai netā atrodamais. Paši aktieri arī tikai, filmējot pēdējās sērijas, esot uzzinājuši. :-|
Nu, ja nav tas, kas grāmatās, tad laikam gan nezinu. Es lasīju Wikipēdijā, pirms sāku skatīties seriālu, tur bija info par katru grāmatu, līdz ar to arī, ka A ir mainīgs, ja pareizi atceros, kaut kādā brīdī Mona, bet vēlāk laikam Alisonas dvīņu māsa. Sen jau lasīju, varbūt tagad tur kaut kas cits rakstīts.
jā tā ir. izlasīju grāmatu angļu valodā... elenai nav brālis bet gan māsa.
kerolaina nav draudzene.. viņa nospēra viņas dieneni un tad sākas piedzīvojumi. un tailers centās viņu izvarot... un jā beigās pārvērtās vampīrā un teica deimanam ka mīl viņu... nu jā! un sākumā tā elēna tā kā centās to stefanu dabūt nevis kā bij seriālā. :-)
Vampire diaries seriāls izklausās labāks. :D
Pretty little liars skatos, bet kkā tās baisās vietas vienmēr liekas smieklīgas, mākšlīgi cenšas izraisīt spriedzi.