"Automobilis = priecīgas ziņas, drīzs ceļojums, liktenīgas pārmaiņas; ātri braucošs- negaidītas ziņas; no tā izkrist- piedzīvot kaunu; no tā izkāpt- plāni piepildīsies; ar to apgāzties - nepatikšanas vai briesmas, arī saraut attiecības ar mīļāko; tajā iesēsties- cerības nepiepildīsies; tajā braukt- sekmes visās jomās, arī iepazīšanās; to pārdot- nepatīkamas pārmaiņas; to pirkt- labas ziņas; to meklēt- neīstenosies tālejoši plāni; salūzis- neveiksmes, nelaimes gadījums ceļa; to vadīt-nabadzība, ari slimība."
Man arī agrāk gadījās, ka bieži redzēju vienu sapni..
Kkad sen bija par to raksts vai raidījums. Tas izskaidrojums ar kādu dzīves notikumu kas tevi gaida, kad šis notikums būs tad sapnis pazudīs.Sapnis nav jātulko burtiski, iespējams emocionāli būs tādi piedzīvojami kā tu juties sapņa laikā, vai arī būs ar kkādu tēlu saistīts ko redzēji sapnī.
Man principā tie sapņi kuri rādījās ir pazuduši un arī dzīvē bija tādi notikumi kas saistījās ar šiem sapņiem.
Es kopš sevi atceros, arī redzu vienu noteiktu sapni-karu un kā cenšos glābt savējos, es nevaru visus atrast un noslēpt... Jau entos gadus, dažreiz vairākas reizes mēnesī, dažreiz reizi pusgadā.
Nemaz nav omulīgs skaidrojums,ka ,kas tāds notiks.
es arii biezhi redzu sapni ar vienaadu sizhetu- ka eju gar celja malu un aizmuguree brauc mashiina...un man paliek tik bail,ka es vienmeer sleepjos kaadaa graavii,skrienu mezhaa,apmaldos...
un shaadu sapni redzu vairaakas reizes gadaa,jau 14 gadus peec kaartas...
un tas ir saistiits ar to,ka beerniibaa nokljuvu avaarijaa,kur tiehsaam gaaju gar celja malu un notrieca mashiina..pamodos graavii
Man atkal pēdējās divas nedēļas sapņos rādās viens vīrietis dažādās dzīves situācijās. Vīrieti dzīve personīgi pat pazīstu. Vienīgais ir apnicis šis sapņu personāžs:D
Es regulāri nevaru nobremzēt savu braucamo, spiežu bremzes, it kā stājās, bet nekad līdz galam. Vienmēr nedaudz iebuktējo to, kas ir priekšā.
Un tā jau vairākus gadus ik pa laikam.
Hmmmmm...
Man ir tā bijis, ka piecus gadus pēc kārtas redzēju ugunsgrēku mājās, līdz tas piepildījās... Kad biju pusaudze, tad mana ģimene gatavojās iegādāties jaunu auto, tik nezinājām īsti kādu - sapnī nosapņoju to, kas parādījās dzīvē - tāds pats auto - krāsa, nianses, visu! Varbūt zemapziņa cenšas tev kaut ko pavēstīt?