Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

laims un kokosriekstu piens

 
Reitings 517
Reģ: 29.01.2009

Šodien gribu uztaisīt kokosriekstu piena zupu. Man tās garšo jebkādās variācijās. Atradu nedaudz savādāku recepti, bet man tur biedē tas laims...

Jo atceros vienu savu eksperimentu un zinu, ka skābu(citronu,laimu) ar pienu kopā ir diezgan bīstami likt. Momentā visa masa 'savelkas', 'sarec' vai nezinu kā to nosaukt, bet izskatās pretīgi(vēl laikam saka kā pērtiķa smadzenes).

Varbūt jūs zinat kurā brīdī tas laims jāliek, lai nesavelk. Kad vārās? Vai kāda tā tehnoloģija?

It kā iepriekš arī pēc receptes taisīju, bet izgāzos kā veca sēta,visu nācās mest laukā.

25.01.2012 16:41 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Arī kokosriekstu piens sarecēja iepriekš, kad liki klāt citronu vai laimu?
25.01.2012 16:52 |
 
Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Man jau liekas, ka kokosriekstu pienam ar pienu ir maz kopīgs.
25.01.2012 16:54 |
 
Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
*kopīga

Sarec piena olbaltumvielas, kuru, man liekas, kokosriekstu pienā nav.
25.01.2012 16:56 |
 
Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
Protams, ka tam nav saistības ar govs pienu. Šoreiz es runāju par kokosriekstu pienu, lai īsāk tekstā tālāk uzrakstīju piens.

Un jā, iepriekš sarecēja tieši ar kokosriekstu pienu nevis parasto pienu. Taisīju kaut kādu mērci.
25.01.2012 17:02 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Kokosriekstu pienam nekas nenotiks, jo tā principā ir auga sula!

Es pie autrumu stila zupiņām vienmēr lieku laimu vai citronzāli!
25.01.2012 17:08 |
 
Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
Es tikko iedomājos... Varbūt pie vainas bija ingvers??
Un nevis tas k.piens+laims, bet ingvers+laims sarecēja?

Jo zinu ingvera tējai ar pienu arī ir jāvāra ingvers, lai nesarecētu(te domāts īstais piens un starp citu ļooti garšīga tēja).
25.01.2012 17:17 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Nē nē, tā tas ir ka pienam ar skābām lietām ir kaut kāda ķīmiska reakcija, kaut kāds sakars ar olbaltuma ataukiem, vai kaut ko tādu!

Kokosrieksta piens tikai izskatās pēc piena, bet rēālii vinā nav dzīvnieku izcelsmes elementi, tāpēc kunkuļos neraus. Tā ir vienkārša auga sula.
25.01.2012 17:40 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
*taukiem
25.01.2012 17:40 |
 
Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
cubiana!! Es jau uzrakstīju, ka man personīgi ir bijusi slikta pieredze tieši ar šīm sastāvdaļām, es nerunāju par parasto pienu!

Taisīju mērci, kur sastāvā bija tikai KOKOSRIEKSTU piens (nevis govs piens), rieksti, karijs, ingvers un leikot klāt laimu viss sarāvās, es pati nošokējos. Tā ka te neder tavs skaidrojums, atstāstu tikai savu personīgo pieredzi un negribu, lai atkal tā gadās! Jo produkti tai zupai klāt tur nav no lētajiem.

Kurā brīdī tu spied to laimu klāt? Kādā secībā liec sastāvdaļas?
25.01.2012 18:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits