man izoperēja dēļ tā, ka limfmezgli palielināti, teica ka itkā būs labāk. bet kļuva vēl sliktāk. turklāt pēc mandeļu izraušanas parasti tie limfmezgli palielinās, jo saistaudi ar tiem mezglliem saaug kopā dēļ tā, ka mandeļu nav. veselības nekādas, visu laiku vajadz';es stiprināt imunitāti ar vitamīniem, turklāt dārgiem. pirmo laiku vispār visu laiku sāpēs kakls, un ne dēl operācijas, vnk sāpēs. varēs sāpēt mēnesi, vai divus, atkarīgs no tā kā izdosies izārstēt, parasti mandeles rauj dēļ tonsilīta, bet tad izrauj, un parādās hronisks faringīts. tas ir briesmīgāk. pēc operācijas es mēnesi runāt nevarēju, protams, runāju, tikai tad, kad izdzēru pretsāpju tabletes, paracetamolu es dzēru ap 10 tabletēm diennaktī, un vienu stipro tableti uz nakti. ēst varēja tikai jogurtus, viss ēdiens palika tajos dobumos, kur bija agrāk mandeles, iekšā, vajadzēja to ēdienu izņemt ārā, reāli puse ēdiena palika tur, tas bij šausmīgs laiks, otrreiz es to negribētu, un tagad dēļ tā ka izrāvu veselības nekādas nav, jo tiešām, šitās mandeles stipri ietekmē imunitāti...ļoooti stipri.