Dzīve ir netaisna.

Reitings 7
Reģ: 17.01.2012

Meitenei 18 gadi..pirmā mīlestība...sākums skaists un Te pēkšņi pēc pusgada sāk puisis krāpt, reizēm palaiž rokas...tusēties, visur dodas viens, bet meitenei jāsēž mājās....2 gadu laikā novesta gandrīz līdz nervu sabrukumam (ātrāk aiziet nevarēja, jo pirmā mīlestība un zinam cik smagi šķirties). Vienu dienu vienkārši savāca mantas un devās pie mammas uz Rīgu dzīvot, dzīvi sākot no nulles..jauna, viss vēl priekšā.

Pēc vairākiem mēnešiem viņas dzīvē ienāk lielisks cilvēks, liels atbalsts, draugs....kopā pavadītais laiks satuvināja un iemīlējās..Nodzīvoja kopā 4 gadus, gatavojās kāzām, plānoja bērniņu, tikai naudiņu vajadzēja vairāk un puisis devās uz ārzemēm pelnīt, meitene palika mājās gaidot, kad varēs doties pie viņa...Pagāja mēnesis un puisis pazuda...necēla telefonu, neatbildēja uz sms un vēstulēm sociālajos tīklos..pazuda, pat draugi neko nezināja...meitene gaidīja, pēc mēnesi saņēma zvanu;”piedod, bet es neatgriezīšos, esmu sācis jaunu dzīvi un Tu arī sāc, kāzas nebūs..piedod, Tu esi ļoti laba meitene, bet....viss beidzies....” saruna beidzās.

Meitene palika viena, ar plāniem, kuru dēļ bija dzīvojusi un gaidījusi, bet kuri izplēnēja minūtes laikā....un kredītu, kuru bija ņēmusi uz sava vārda savam mīļotajam un kuru maksā viena pati....Viss!!!!, meitene veltīja laiku darbam, nekādu puišu..nekad vairs.....visa pasule likās kā liela nelaime...., darbā smaidīja, bet tiklīdz darbs beidzās raudāja..gaidīja..., ilgi netika pāri..

Vienu dienu sēžot darbā saņēma vēstulīti J, pēc ilgiem laikiem patiess smaids, bija uzrakstījis puisis, kuru nebija satikusi 7 gadus.Izrādījās, ka puisis dzīvo ārzemēs un arī tikko šķīries..bija ar ko dalīties.., likās, ka viens otru saprata no pusvārda....Sarunas turpinājās katru vakaru, ..viens otram izkratīja sirsniņu un lēnam prāts tika aizpildīts ar ko citu...un meitene sāka ''palaist'' sāpi. Pagāja divi mēneši un puisis ieradās LV, sarunāja tikties senie draugi un papļāpāt jau dzīvē...

Pēc ilgiem laikiem rokas un kājas trīcēja, sirsniņa dauzījās...., bet prāts teica, tikai draugi, varbūt man viņš nemaz vairs nepatiks...Ieraugot viens otru saprata, ka simpātijas ir vēl spēcīgākas, nekā skolas laikā..Sāka draudzēties..kā jau sākums..viss skaisti, pēkšņi uzrodas otrais puisis, lūdz piedošanu, neskaitāmas sms, zvani...., bet meitene tik ilgi bija gaidījusi viņu....un nebija jutusies tik ilgi patiesi laimīga, ka izvēlējās jauno puisi, nevis krist atpakaļ, ja jau vienu reizi pameta, tad varētu arī izdarīt otro reizi......

..Bet jaunas attiecības izrādījās pašas sarežģītākās, bieži strīdi, par virtuāliem čatiem, sarakstēm, ar savu ex.., meli...., bet pielāgojās....It kā viss beidzās, atmeta savus netikumus un kļuva patiess.... un sāka jau iet uz labo pusi.

Pavadītais kopā laiks bija lielisks.., bet tiklīdz aizbrauca atkal uz ārzemēm strādāt viss ''sagāja grīstē'', strīdi, pat šķiršanās....Jau otro reizi meitene zaudē sev dārgu cilvēku dēļ attāluma..., ''Bet ŠOREIZ NĒ!!!!, meitene nepadevās... paņēma atvaļinājumu un devās pie viņa...superīgi pavadīts laiks, viņš bija laimīgs viņu ieraugot.., kad bija jādodas meitenei atpakaļ uz LV, viņš nelaida, lūdza, lai paliek un norunāja, ka meitene pārcelsies pie viņa.Atbrauca uz LV, uzrakstīja atlūgumu, uzteica dzīvokli un gaidīja, kad varēs doties pie sava mīļotā... bet 14 dienas pirms izbraukšanas puisis paziņoja, ka pārdomāja, ka negaida viņu vairs, ka lielākas izredzes viņai esot LV...Darbu meitene neatgūs (ir savi iemesli), bet atalgojums bija lielisks, tikpat liels, ka viņš ārzemēs pelna..Tagad meitene sēž aukstā, vecā mājā, jo dzīvoklis nav un bez darba... dzīve no nulles jāsāk. Bet kur lai cilvēks smeļas spēkus un notic, ka visu dzīvi nenodzīvos vilšanās? Kā lai notic vīrietim, ja 3 reizes jau apmānīta?

Meitene ir laba, mīļa, uzticīga un godīga, bet kādēļ neiet mīlestībā??

Vai tiešām dzīve nelutina labos cilvēkus?

17.01.2012 02:28 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Izskatās, ka esi audzināta tipiskā pasaku par sērdienītēm un mātesmeitām stilā. Nē, realitātē tas, ka būsi laba un dāvāsi savu sirdi, visu savu palāvību, cerības visādiem tēvu dēliem, kas tevi 'glābs', diemzēl nenozīmē, ka veiksies.
Nekad nenoviena neko negaidi, lai vini klūst vien līdzāsgājēji, nevis centrālais objekts, tev tu pati, tava karjera, tavs spēks. Principā neviens jau nevienu nepievil, pievilamies mēs paši, liekot uz citiem lielākoties neobjektīvas cerības.
Neesi upuris, Tava dzīve ir tikai Tavās rokās, tā nav netaisna, tā tev neko nepieskir kā reāla būtne, Tu to veido, esi uzvarétája, nevis apbižotà, un nekrati sirdi, nezèlojies katram nàkamajam par bijušo, kas nodaríjis pári, nevienam nav Tevi
jàglàbj. Ja nostādi sevi kā dzīves sistu, tad tā arī Tevi uztvers, cinisms turpinās gāzties..
17.01.2012 13:53 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
katram mums dzīvē ir savi pārbaudījumi. Ja es gribētu, es varētu diezgan līdzīgu rakstu uzrakstīt par savām ciešanām, bet es tās izmetu no atmiņas, jo kāda jēga tās krāt un prātot "jā, man tiešām neveicas, paskat, cik daudz tādu gadījumu, kāpēc dzīve mani nelutina?"
Un zini, ja Tu nesaņem mācību, nesaproti savas kļūdas un turpini dzīvot iepriekšējā garā, tad arī tās sāpīgās lietas turpina Tevi dauzīt, kamēr Tu kaut ko saproti.
Kas Tevi nenogalina, dara Tevi stiprāku. Paņem šos notikumus kā mācību un sāc jaunu dzīvi.
17.01.2012 13:57 |

Reitings 70
Reģ: 15.05.2011
stāsts bēdīgs, protams, izsaku līdzjūtību..

man izklausās, ka meitene ir atkarīga no attiecībām, tikai tajās cerot un saredzot laimi..

visvairāk to raksturo teikums - Tagad meitene sēž aukstā, vecā mājā, ... dzīve no nulles jāsāk.

protams, ka jāsāk, bet tu noteikti jau tici un ceri, ka nākamajās attiecībās paveiksies labāk, vai ne?? zini, varbūt arī nē, varbūt vērts koncentrēties uz citām lietām. varbūt super-glābējattiecības nenāks? un ko tad? kā tu mīlēsi sevi un dzīvi vienatnē?

es ieteiktu atrast iespēju apmeklēt psihologu, kaut vai kādā krīzes centrā. izrunāties ar cilvēku no malas, kādēļ tu vienmēr iekrīti vienā un tajā pašā caurumā. jo tā ir tava preteakcija un viņu darbībām, kas noved attiecības pie šādām līdzīgām beigām.. vismaz man tas palīdzēja, kad biju savās attiecību peripētijās.
17.01.2012 14:14 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Nu Banditas teiktajā nedaudz patiesības tiešām ir - runājot par sevi 3. personā autore apzināti vai nē, bet cenšas distancēt savas problēmas no sevis. Te jau jāpiekrīt tām, kas iesaka meklēt palīdzību no malas un ne jau rozā forumā.
17.01.2012 14:31 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
es puiša dēļ nepamestu savu dzīvi un nebrauktu uz ārzemēm, ja man negribas. šādas manas nostājas dēļ pat ir biis, ka puisis grib no manis šķirties, lai gan saruna bija tikai teorētiska. man vienalga! es vīrieša dēļ nepametīšu visu, kas man dārgs. rezultāts - es pametu to vīrieti un viņš raud tā kā tu par to, ka redz, sievietes viņu pamet :D
17.01.2012 15:44 |

Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
Kāpēc, kad cilvēkiem notiek kaut kas slikts, tiek vainota dzīves netaisnība?
Varbūt dzīve Tevi pasargāja no kaut kā vēl ļaunāka, izjaucot Tavus plānus?!
/Nav tādas problēmas, kura neturētu rokās dāvanu, kas domāta tieši Tev. Tu meklē problēmas, jo Tev nepieciešamas šīs dāvanas/
17.01.2012 15:53 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Tu veel esi jauna, viss priekshaa. Padziivo kaadu laicinju bez viirieshiem
17.01.2012 16:55 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Un priecaajies ka nepaliki staavokliii
17.01.2012 16:56 |

Reitings 214
Reģ: 29.11.2011
100% pievienojos Leilas teiktajam :)
Nekas nenotiek tāpat vien...
17.01.2012 17:24 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Neesmu 3x tik smagi piekāsta, bet vīriešiem uzticēties tāpat neuzticos. Sakiet ko gribiet, bet tie ir šīs pasaules sērijveida slepkavas, izvarotāji, krāpēji un visādi citādi pāridarītāji; reti kurš no viņiem nav pacēlis roku pret sievieti. Ja vēl nav pacēlis, tad to izdarīs trakā dzērumā pēc gadiem 20. Labprāt būtu lesbiete, jo tas vienkārši ir drošāk manai dzīvībai un veselībai.

Ja es pamestu darbu un dzīvokli, pamestu ari valsti, ja jau tā iepriekš plānots. Ko vēl tu vari zaudēt?
17.01.2012 18:38 |

Reitings 7
Jā, lasu un brīnos, cik cilvēki ir stipri, cik viegli otram pateikt, ka Tu esi praktiski neveiksminiece ..., ja esi audzināta, būt patiesai un atklātai tagad ir slikti?
Nevisas ir stiprās, pasaulē arī staigā tādas, kuras tic, ka dzīvē ne visur ir meli, viltus, naids, bet gan patiesība, atklātums...pasaulē ir arī vājās un vaitad tas ir tik slikti?
17.01.2012 21:48 |

Reitings 7
Paldies :), protams, par labiem vārdiem :)
17.01.2012 21:51 |

Reitings 5087
Nu bet, meitene... Slikti tas nav absolúti, bet izskatās, ka Tev tas dara sliktu.. Beidz apbižoties, tā ir totāli nepareiza atieksme, ja reiz jautāji, mēģini saskatīt noderīgo tajā, ko meitenes saka, nevis atkal aizvainoties uz kādu, uz dzīvi, uz likteni....
18.01.2012 00:53 |

Reitings 5087
Ja tik bieži sanācis aplauzties, tad piedod, tā vairs nav ticība, skaidra sirds, atklātība un pārējais, ko mini, bet diemžēl naivums un tas mūsdienu pasaules džungļos labu Tev nedarīs, mazliet vairāk egoisma, pajautā tiem, kas Tevi audzinājuši, visdrīzāk arī viņi piekritīs...
18.01.2012 00:57 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Tu vienkaarshi nevis par daudz miili tos chaljus, bet sevi par maz miili.
18.01.2012 01:35 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Es ieteiktu Tev trenēt pašai savu vērtības apziņu! Jo žēlums pret sevi - tās tomēr, manuprāt, ir ātri pielīpošas, piekļāvīgas un negatīvas sajūtas. Es pat to salīdzinātu ar sliktu ieradumu, ko aizsāc un kas kā sniega bumba veļas, veļas un veļas, un, jo tālāk iet uz priekšu, jo grūtāk to apturēt... Tas, ko Tu šobrīd dari - savu sasprindzinājumu un sāpes, asumus, stresu un aizvainojumu ar sevis žēlošanu mēģini nogludināt, bet būtībā no tā jau nekas nemainās. Atzīsti, jā, Tev neveicās - Tevi piekrāpa, Tevi pameta utt.,izsāpi to, bet atceries arī tās mazās dzīves uzvaras, kas Tev noteikti ir. Neticu, ka nav. Noliekot sevi dzīves pabērna un sitamā lomā Tu pati labprātīgi noslēdz sev ceļus uz tālāku attīstību. Turklāt, tici man, mums nevienam/ai dzīve nav taisns deķis bez neviena izrauta diega. Galvu augšā! :-)
18.01.2012 02:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)