Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

krāsa, krāsa, krāsa...

Reitings 18
Reģ: 29.01.2009

Meitenes, padalieties, lūdzu :-) pēdējā laikā mani nomoka matu krāsas tonis :-( zinu, zinu, ka tas nav galīgi labi, bet kādu pus gadu mainu toņus, bet nekādīgi nevaru uzķert gaišu smuku toni.. tad saknes par dzeltenu, tad paši mati par pelēku :-D galīgi negribas pāriet uz tumšiem matiem, bet sāku apsvērt tādu domu, jo esmu nogurusi :-D kāda jums pieredze attiecībā uz vidēji blondiem toņiem, medus un karameļu toņiem, tumši blondiem.. jo tagad visu laiku cīnos ar gaišakajiem - pērļu blondiem utt.. Sāku domāt, ka pārejot uz tiem iespējams būtu nedaudz vieglāk.. jo pati esmu latviešu tumši pelēko matu īpašniece :-)

11.01.2012 23:06 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Pilnīgi lasīju kā par sevi. :D
Es balināju saknes, bet izdomāju, ka gribu tumšākus - tādus medusblondus ar pelēcīgu nokrāsu, bet ne tik tumšus, kā manas tumši pelēkās saknes.
Nopirku kkādas jaunas Palette putas (starp citu, baigi labās). Sanāca gan nedaudz tumšāki, kādus gribēju, bet visā visumā ir ok. :)
11.01.2012 23:19 |

Reitings 257
Man ir kau kas tamlīdzīgs
http://ej.uz/i72v
Bija apnikuši platīnblondie, tad pārgāju uz tumšiem un tad lēnām balinot šķipsnas nonācu pie tāda toņa un tagad ataugušās saknes piekrāsoju ar Garnier color natural 9.1
11.01.2012 23:23 |

Reitings 18
a, kas tas ir par toni tām palettes putām?? it kā negribas pavisam atbīvoties no blondīnes statusa :-D :-D :-D bet negribas arī izskatīties pēc ķēma un mōcīties visu laiku :-( tā kā mēģinu atrast kaut ko, kas būtu vairāk piemērots tai krāsai, kāda ir, kad nokrāso ar platīnblondo, bet kādas paliek saknes :-D nu, vismaz lai tik ļoti neizceļas :-( esmu tagad izbūrusies netā cauri visiem karameļu, smilšu, medus utt. blondiem toņiem, bet nu nedaudz tā kā bailīgi.. 8-)
12.01.2012 01:29 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Nu tām putām matu krāsa bildē bija daudz, daudz gaišāka, nekā tā, kāda nokrāsojās realitātē. Bet, ņemot vērā, ka tās ir putas, cerams, ka ar laiku izmazgāsies un paliks nedaudz gaišāki. Bet putas ideālas, nav nekas ne jāmaisa ne jāšķīdina, un smaka nebija tā pretīgā krāsas smaka, bet gan pēc zemenēm smaržoja. (l)
12.01.2012 01:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits