Vakar šeit meitene piedāvāja darbu BIK BOK'ā. Gan T/c Olimpija, gan GC.
Arī ss.lv pilns ar dažādiem piedāvājumiem. Ja vien labi pārvaldi krievu valodu, viss būs bumbās.
Bet galvenais - VAJAG NEKLĒT! ;-)
nu ja vari iedomāties, tad nesūtīšu, te viena meitene arī gribēja, piedāvāju viņai, bet izrādījās, ka viņai tur mamma pelna un viņa arī reģistrēsies :D re kā sanāca, bet nu pa cik es vienmēr kad pasaku, kur es piepelnos, cilvēki sāk brēkt, ka tas ir lohotrons. nez kāpēc, ja lohotrons, bet es saņēmu naudu...hmmm...
Nu es darbu meklēju 3 mēnešus un biju nosūtījusi apmēram 90 cv, līdz beidzot atradu savu liktenīgo darbiņu un tiešām labu vietu. tagad atskatoties uz citām darba vietām, kur gāju uz pārrunām,nodomāju- cik labi, ka tur netiku pieņemta. Saglabā ticību un cītīgi sūti cv ;-)
Tu te vāvuļo visu laiku un lielies cik super darbs un blaa blaa blaa, bet kad Tev palūdz atsūtīt, tad Tu kko aplinkus vāvuļo. Nu ja negribi, nu nesūti, izskatās, ka Tev patīk ka lūdzas cilvēki Tev pie kājām! :D
neslavēju, vienkārši esmu apmierināta, ka man viss dzīvē ir beidzot, un man gribās palīdzēt citiem. Lai riskē, un vēlāk dabū to naudu. Bet daudzi jau baidās, saka ka apmānīs utt.Tur jau neko nevaru darīt...Negribi - nevajag. Es piem.nevarēju pieļaut ka tāda nauda aizplūst man garām, tāpēc piedalos. :D