Ar savu virinu jauno gadu sagaidijam labi,mierigi,bez skaluma,bez alkohola ta loti dveseliski,ta mes abi nosmejamies nu re viss gads bus tads jauks,tagad tik sakas problemas lieta tada mes visu laiku pa mazam krajam naudinu liekam cik varam,ta nu vins saskaitija to summu un palika dikti riebigs,kapec tik maz?? (e) vnk bij periods ,ka man bija vairak darbina un es no visas sirds liku neskaitot un plus vel lielako dalu maksajumu maksaju es,skriedama pa galvu pa kaklu,kaut ka sanak ka es mazliet vairak pelnu par viru,tas strunts,ta ka saskaitijis to naudinu sakas,tu tere par daudz,tu lieki perc.kaut gan pats zin,ka neesmu no tam teretajam un maksimali taupu,vnk stastiju vinam ta ka mums darga dzivosana,ka panemu summu lai segtu komunalos,sakas skaitisana tu nemaki dzivot,tapec naudas nav,izskruveja pat gaismas lampinas un aizsledza skapi kur stav siltuma boilers,ar tekstu ta ka nav naudas nemakam dzivot,neka nelietosim,traukus vari mazgat auksta udeni u.tt fu cik man ir nepatikami un sapigi,jo sev neko lieku neperku,netereju,matus krasoju majas,ari drebes neperku velku kas jau ir,dusa ta apskrejas,ka katrs gulam sava istaba ar savu taisnibu un aizvainojumiem :-/