Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

loti loti vajag padomu

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009

Ar savu virinu jauno gadu sagaidijam labi,mierigi,bez skaluma,bez alkohola ta loti dveseliski,ta mes abi nosmejamies nu re viss gads bus tads jauks,tagad tik sakas problemas lieta tada mes visu laiku pa mazam krajam naudinu liekam cik varam,ta nu vins saskaitija to summu un palika dikti riebigs,kapec tik maz?? (e) vnk bij periods ,ka man bija vairak darbina un es no visas sirds liku neskaitot un plus vel lielako dalu maksajumu maksaju es,skriedama pa galvu pa kaklu,kaut ka sanak ka es mazliet vairak pelnu par viru,tas strunts,ta ka saskaitijis to naudinu sakas,tu tere par daudz,tu lieki perc.kaut gan pats zin,ka neesmu no tam teretajam un maksimali taupu,vnk stastiju vinam ta ka mums darga dzivosana,ka panemu summu lai segtu komunalos,sakas skaitisana tu nemaki dzivot,tapec naudas nav,izskruveja pat gaismas lampinas un aizsledza skapi kur stav siltuma boilers,ar tekstu ta ka nav naudas nemakam dzivot,neka nelietosim,traukus vari mazgat auksta udeni u.tt fu cik man ir nepatikami un sapigi,jo sev neko lieku neperku,netereju,matus krasoju majas,ari drebes neperku velku kas jau ir,dusa ta apskrejas,ka katrs gulam sava istaba ar savu taisnibu un aizvainojumiem :-/

09.01.2012 04:31 |

Reitings 5478
Tad varbūt,lai vīram visu tiešām pierādītu,vajag uz lapiņām rakstīt,cik ieliec,cik izņem.Bet man tas no Tava vīra puses liekas mazliet muļķīgi kaut ko otram pārmest,lai gan esat viena ģimene un kad naudiņu vajag,tad ņem un tērē,nevis tagad jau aiziet viss galejībās.Drīz zupu arī nevarēs vārīt un tēju,jo ūdens taču tiek patērēts.Skopais beigās maksās divreiz :-/
09.01.2012 04:36 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
katrs ar savu taisnību neko nepanāksiet.
es esmu ļoti jūtīgs cilvēks un, ja man gribās raudāt, tad raudu un līdz ar to raudot nevaru parunāt par to, kas man sasāpējis, tapēc pēdējo reiz uzrakstīju uz lapas :D tas palīdzēja
Bet Jums vajag izrunāties, pa mierīgo.. slikti, ka vīrs šitā izdarās, es laikam aizlaistu vispār prom no mājas pie mammas vai draudzenēm, lai nebūtu jāredz viņs. apdomām. bet tā darītu es, kā Tu, tā jau ir Tava izvēle!
Turies un ceru, ka viss būs kārtībā! (t)
09.01.2012 04:37 |

Reitings 252
Reģ: 31.10.2011
wow,tavs virs ir egoists,nu nedrikst ta rikoties,dotaja bridi visiem ir pienakusi gruti laiki un finansu zinja tas jutas it ipasi.ja vinjs tevi neklausas,varbut lai ar vinju draugi vai kads no tuviniekiem paruna,ta neuzkritosi paskaidro ka ta nedrikst,jo pec idejas par maju un visiem rekiniem virietim jarupejas.nedrikst parmest to,ka ir smags dzives periods.
09.01.2012 04:38 |

Reitings 624
ta skriesana prom tas jau nav atrisinajums,tas tik visu vel pasliktinatu,vienigais varu piebilst vins met nost smekesanu varbut nak mellie virsu...vins tik to nesaka,bet izdaras sadi,ja vinam gruti lai man ir gruti,vispar vins man smagas dabas,bet nu tadu iemileju
09.01.2012 04:40 |

Reitings 222
arī mēs ar puisi krājām naudu, taisījām tādu kā apkopojumu-cik un kam tērējam, vācām visus čekus, neko lieku nepirkām, tad apskatījām un pārrunājām,tikai vēlreiz konstatējām, ka viss maksā lielas naudas! :-/ varbūt tavs vīriņš domā, ka tā naudiņa tur aug? ;-)
09.01.2012 04:41 |

Reitings 5478
Vnk katru mēnesi nosakata konkrētu summu,cik katrs noliksat naudiņu un viss,nevis,cik kuram pagadās - tad būs mazāk pārmetumu ;-)
09.01.2012 04:46 |

Reitings 624
man ir loti loti gruti ,jo vins visu savu naudu uztic man ,pats grib,lai ar visiem maksajumiem nemos es,vispar ja ta nem nu ja visu atdot man lai butu iemesls piesieties pec tam,nezinu varbut dalit budzetu,bet atkal gruti,nezinu pat ko darit
09.01.2012 04:50 |

Reitings 5478
Saki - 50 Ls no Tavas algas, 50 Ls no Tavas algas tiek ielikti kastītē, pārpalikums maksājumos, pārtikā utt.
09.01.2012 04:52 |

10 gadi
Reitings 3289
Gan jau melnie uznākuši.
Bet nu..ja tev visa saimniecība uzticēta (nauda), tad moš vnk skaiti bankas kontā un maksā visur ar karti. Ja vajadzēs, būs izdruka, kas arī parādīs, ka nekur lieki neko netērē.
09.01.2012 05:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man tevis palika tik zel-nevis tapec ,ka tev slikts virs..., atceros ka pati kraju,sutiju uz maju un vienmer otra gala teica,ka par maz...Ta ir loti riebiga sajuta-atteikt sev gandriz visu,lai tikai otram butu un beigas-vel par maz...! :-O
Domaju ,ka tavs virs noteikti nervozs, sava zina,jo pameta smekesanu-sakuma ir loti gruti,ipasi ja smekejis ilgu laiku!Mans bralis bija tiesi tads pats-aizsvilas par sikumiem!Sados gadijumos iesaku noturet sevi, cik vien vari uz tadas "mierigas nots".Gribas jau dot preti,bet tad saksies vel lielaka taisnibas meklesana,kurs cik iztere utt!
Kadreiz ir tik divaini-jo vairak taupa jo mazak ir...liekas ,ka tiesam "kadi speki" negrib lai taupi...!Turies! :-)
09.01.2012 05:03 |

Reitings 624
paldies par ieteikumiem ,kaut ka paliek vieglak,es jau zinot sava vira raksturu labak nokluseju,lai vins labak izsakas,izrunajas,kas vinam nepatik,neka tur sevi,es jau to vairak norakstu uz nepipesanu,vnk ir jau ta sirdi smeldzigi,tada sajuta ,ka vinam dzive neka svarigaka nav par naudu,tik teksti nauda nauda nauda,es esmu vairak tads dveselisks cilveks,tada filozofetaja :-D man atkal tas garigas vertibas ir svarigakas par naudu,jo tapat vinas nekad nebus tik cik vajag
09.01.2012 05:09 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Nu jaa, vinjsh labi iekaartojies, visu atbildiibu uzkraavis uz Taviem pleciem, pelna mazaak un veel kaut ko burkshkj, nu tipisks viirietis! Es Tavaa vietaa uz taadiem paarmetumiem teiktu, ka ja vinjsh pelniitu vismaz cik Tu, tad arii viss ietu labaak un naudas buutu vairaak! Nez ko tad vinjsh varees paburksteet pretii :-)
09.01.2012 05:10 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Patiesībā vismaz vienu mēnesi es ieteiktu intereses pēc pierakstīt visus izdevumus un ieņēmumus un tad arī varēs novērtēt, kur naudiņa aiziet, kā arī vai nav nelietderīgu pirkumu. Jo tik ilgi, kamēr nepierakstīsi (un nav jāpieraksta visu laiku, pietiek ar mēnesi vai dažiem mēnešiem), patiesībā nekad nespēsiet objektīvi novērtēt, kur tieši naudiņa paliek.

Vēl (es gan nezinu, kādas jums tur summas ir - ja patiešām mazas, tad nav vērts) es ieteiktu mājās to naudu nekrāt. Tavā gadījumā man liekas, ka būtu labi, ja būtu kopīgs konts ar divām kartēm un tad abi var internetā paskatīties, cik kurš iztērējis.
09.01.2012 10:19 |

Reitings 759
vīrs vai nevīrs..
ar tādu tipu kurš neprot mani novērtēt cik ļoti cenšos viņa dēļ es ILGI kopā NEBŪTU...

iesaku padomat vai ir vērts dēļ tāda "skriet pa galvu pa kaklu"..

saudzē nervus!:)
09.01.2012 11:46 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Un tu saproti, ka tā būs visu mūžu, ka neko sev nevarēsi atļauties, tik dzīvosi, lai viņam labi?
Tev ir tiesības uz tevis nosauktajām lietām, frizieriem, manikīriem, skaistām drēbēm, jo es uzskatu, ka naudu viss vērtīgāk ir ieguldīt sevī pašā.
Nu žēl man, ka jums tā ir. Es vakar izšķīros ar savu līgavaini. Viņš uzstādija prasības, pats neko nedeva un es apdomāju visu, vai spēšu tā visu mūžu? Neko nesaņemot pretī atdot visu.
09.01.2012 11:51 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
omg :D tas čalis vnk bomba :D es Tavā vietā pateiktu - ok, katrs savu algu tērējam kā gribam, tikai sarunājiet noteiktu summu mēnesī, kas jums jāmaksā par visu un lai katrs liek pusi, tad varēsi gan pa dzīvokli normāli samksāt gan pati sev vairāk atļauties :D
09.01.2012 14:49 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Bože moi, kurā gadsimtā tas vīrietis dzīvo? Es nesaprotu, kā, KĀ var aizslēgt skapi un izskrūvēt lampiņu?! Es negribu varonīgi sist sev pie krūtīm un teikt, ka es gan tādam tipam parādītu, jo zinu, ka dzīvē mēdz būt visādi apstākļi, bet, piedod, tas ir pazemojoši! :( Varbūt vēl esmu naiva, bet man šķiet, ka tiešām vienkārši vajag aprunāties ar viņu kā ar pieaugušu cilvēku. Nevis - vīriņ, vīriņ, uci-cuci, bet apstāstīt, kur naudiņu liec, kam tērē, kam netērē (kaut gribētos) un aicināt paanalizēt arī viņa tēriņus. Ja atklāta saruna nelīdz, tad atliek vien izvēlēties - vai nu turpināt tā dzīvot un gaidīt, kamēr viņš arī ledusskapi aizslēgs, lai tik daudz netērjas nauda pārtikai vai arī izdarīt lielas un svarīgas izvēles.
09.01.2012 15:02 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Flower, piedod, tas galīgi ne pa tēmai, bet es vienu brīdi skaipoju ar puisi, kuram arī katra teikuma galā nauda, īpašumi, mantiskā vērtība utt. un es arī vairāk esmu dvēseliska personība, ka man garīgās vērtības utt. šķiet labāks temats, kā tas, ka viņš pelnīja tā, ka katrā otrajā mēnesī varēja nopirkt jaunu x5, tas bija vienkārši graujoši, man liekas briesmīgi, ja cilvēks visu laiku to piemin un par un ap to runā. es viņam skaidri un gaiši pateicu savu nepatiku par viņa LIELO tematu - "nauda". drausmīgi. (t)

Nu un kā šodiena ar vīru rādās? tāda pati kā vakardien? :(
09.01.2012 15:33 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tu gadijuma nedzivo ar manu kopa??? :-O :-D
ja godigi-sadi cilveki tik ar gadiem klust arvien riebigaki. te situaciju var glabt daudz maz fakti. konkreti paradi cik tu met, kur tere utt, ja tiesam tev vins ir svarigs un velies kopa dzivot. tas varbut situaciju kaut nedaudz uzlabotu.

09.01.2012 16:24 |

Reitings 624
sodien jau viss normali,paradiju savu attieksmi un riebigumu,bet pa temu,tur jau ta lieta ,ka vins sev neka aplam neperk,vins ar vienam botam var nostaigat vai kurpem,ka tas butu 2xvilktas,pat ed taupigi :-D vinam 34 gadi man 28,es sodien speciali visu laiku runaju pa naudu,ta pat ka vins,ta uzreiz saprata,pietiek pietiek :-D
09.01.2012 22:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!