Nu gan jau iedos, pasaki,ka vajag neapmaksatu brivlaiku. Viss ir atkarigs tikai un vienigi no tava menedzera, prieksnieka, un tevis, cik labs darbinieks esi.
tas atkarigs no darba deveja un tu fabrika nebusi viena. daudzi grib uz svetkiem brivu, bet ne visi dabu, jo tad kurs stradas ja visi atvalinajuma?
Un visbiezak atvalinajumu var nemt pec 3 vai tikai 6 nostradatajiem menesiem.
Cik labi.
Pasauktu mani kāds..
diemžēl,nekādu tiešām draudzeļu man tur nav,līdzarto grūtāk ,jo gribētos jau,lai ir kaut kāda garantija,ka ir kur dzīvot un varbūt kāds darbiņš atrasts..
Saprotu tevi.
Man ir līdzīgi,draugs strādā arzemēs un es esmu latvijā ,šobrīd arī gribu aizbraukt uz kādiem 5 mēnešiem pastrādāt un iekrāt kādu naudu studijām,bet diemžel nav tas tik viegli,jo nav īsti nekādu cilvēku tur,kas varētu palīdzēt,jo uz dullo negribās braukt.
Tā jau ir .
Es jau arī gribētu braukt ar kādu kopā uz UK .
Bet nevar jau pie draudzenes vilkt līdzi sev vēl cilvēkus .
Ja pašai būtu dzīvoklis vai kur dzīvot,tad jau būtu savādāk.
Es te lasu, un nesaprotu, jus ar putniem vai no laukiem? :D
Vienai draudzene UK dzivo, strada & vel aicina Tevi. A Tu chiksti, ka negribi braukt viena?
Kas tu lidot viena baidies ? :D :D :D :D :D
Otrai draugs arzemes un ari chikst,ka viena negrib, nesot kur... Nu brauc pie ta drauga :D
Off topic, bet..
Izlasot tavu tēmu, komentārus..to visu par draugu un to, ka bail apjukt un braukāšanu šurpu turpu..
Ja jau nav darba tavā miestā un apkārtējās pilsētās, tad varbūt sākumā meklē tālāk tepat LV (kaut vai tajā pašā Rīgā- ja esi LV)? Varēsi draugu biežāk apciemot utt.