sveiciens pirms jaunā gada :)
esmu pārņemta ar jaunas dzīves sākšanu jaunā gadā :) paslaik stradaju ne savu sapnu darbu, bet nozare loti patik un gribetos turpinat, bet pasreizeja darba vieta izaugsmes iespejas ir 0 un ir loti kretiniska prieksniece un tam visam klat atlga ir smiekliga, nemot vera atbildibas un darba apjomu. par so algu pat dzivokli noiret riga nevaru, sanak tiesi tik lai no rigas rajona braukatu uz darbu no vecaku majam, esanai, dalejai komunalo segsanai un nedaudz paliek pari extra izdevumiem. tad nu esmu izdomajusi sitam mest mieru un sakt dzivi londona, kaut vai sakt ka pardeveja veikala un tad jau pamazam domat talak. kaut vai ja sanemtu minimalo algu, maksajot istabas iri, partiku, transportu man paliktu vairak pari ka te.
tad ir vel viena lieka, ka privatas dzive lv man isti nespej nokartoties, ir viens bijusais, kurs jau 4. gadu nelauj man mierigi dzivot un lidz ar to ar nevienu citu neko seit nav sanacis sakt, tadel ari gribas prom, jo tur vina nebus un cerams bus kada ceriba sakt kadas attiecibas.
laikam gribas dzirdet kadu iedvesmojosu stastu no jusu pieredzes, ka viss ir sanacis, lai varu sodien aiziet uzrakstit atlugumu darba :)
paldies visam, kas izlasija, uzklausija un dalisies pieredze un lai mums visam veiksmes pilns 1012.gads :)