Nu.. Ļoti avcīs iekrita teikums, ka ar sirsniņu Tu mazo gribētu. Tad, ja izlemsi par abortu, tad saprātam vairs nebūs NEKĀDAS nozīmes. Manuprāt, Tev to pārdzīvot būs neizsakāmi grūti, kā tad ja Tu vispaŗ nekad un ne pa rko negribētu beŗnus, ja Tev tie riebtos utt. Ja Tev sirsniņā ir doma - es gribētu bēbi. Tad šādā veidā no viņa atvadoties būs smagi.
Komentāros gan ļooooti dramatiski tiek pasniegts variants par to, kā būs, ja paliksi viena. Tikai ar vidusskolas izglītību ar bērnu uz rokām. Ja esi mērķttiecīga (un pēc Tava ieraksta un komentāriem, spriežu, ka tās Tev netrūkst), tad Tu nepazudīsi arī gadījumā ja paliksi "pilnīgi viena visā pasaulē ar bēbi". Pirmkārt, neticu, ka tā tas notiks (ja arī mamma tagad nebūs starā par gaidāmo mazbērnu, neticu, ka viņa ir tāds "mežonis", lai galu galā paziņotu, ka esi viņu pievīlusi un atstātu vienu). Otrkārt, Tavs vīrietis arī vairs nav puišelis, un ja viņš šobrīd ir priecīgs - tad domāju, ka apzinās, ka tā nav kucēna iegādāšanās, bet milzīga atbildība. turklāt, ja viņš tik tiešām to vēlas, un Tu tomēr izlemsi apr abortu - visticamāk jūsu attiecības ar to arī izbeigsies. Treškārt, SASODĪTS, ja esi tik nopietni nospraudusi sev mērķi par izglītību un eis tik sparīga ceļā uz to, tad arī vislielākajos kaisles mirkļos nedrīksti aizmirst par to, ka Tev pašai jāpieliek vislielākās pūles drošības garantēšanai (mazulis, kas Tevī attīstās Tev no iekšpuses tak ar cirvi nepiedraudēja, lai taisi to :-D . Ceturtkārt - varbūt tas nav Tavs veselais saprāts, kā saki, bet vinekārši bailes no tā, ka ģimenē neviens tam šobrīd nebūtu gatavs..?!
Protams, ka tas ir tikai un tikai mans subjektīvais viedoklis, kas izriet no maniem dzīves principiem un uzskatiem. Es pati arī vēl mācos un esmu "bez pamata zem kājām", tādēļ saprotu Tavu uztraukumu. Un tomēr - neesi tak šobrīd galīgā bezizejā, pamesta, bez maizes uz galda (un nevaram visu mūžu dzīvojot, prātuļot - nu jā, bet viņš mani var pamest utt,utt., Tu taču esi attiecībās un pati jūti - ir vai nav kopdzīvei nākotne.)
Ufff, izplūdu :-D
Katrā ziņā - ceru, ka kāāāāārtīgi visu apdomāsi! Jebkurā gadījumā - novēlu visu to labāko Tev un lai veicas!! :-)