Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā atkal priecāties?

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Jā,kā atkal priecāties?

Mani vnk pārņēmis drūmums - skolā tik daudz darba,ka vai karies nost..citas lietas arī neizdodas un neiet kā gribētos :-/ Vakar 3h no vietas noraudāju (šorīt sajūtas un skats ir vnk krimināls,ka ne no mājas iziet ārā,lai citus nepārbiedētu!) (t) Visu ko pārdomāju,visādas domas nāca prātā...skolas darbi vnk visu labo un foršo no manis ir izsmēlusi,vnk nav ne pa ko prieks,es visu laiku tikai rakstu,rakstu,rakstu tos darbus..nav vnk laika sev (s) Naktīs esmu ilgi augšā, nevaru aizmigt un tad noguļu ilgi un atkal ķeros pie darbu kaudzes (t) Man tas viss tā apnicis,ka es nez....

Kā atkal atgūt savu foršo ES? :-/ Nāk visu laiku raudiens, jūtu,ka organisms vnk izsmelts, nav tā spēka vairs, nekādas enerģijas (s) Galva sāp, reibst,esmu ar visu pārņēmusies..pat bieži nav laika normāli paēst :-( Raudiens nāk,kā es sevi grauju!Izeju ārā un jūtos kā zombijs,kas no alas izlīdis un visi uz mani skatās :-/ Pat nav spēka līdz veikalam aizvilkties...

Pēc vakardienas raudāšanas - šodien galva sāp, acis aizpampušas vairāk kā vajag...

Kā man ātrāk atgūties? (t)

08.12.2011 16:14 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
A citiem, var padomāt, dzīve ir kā rožu dārzs! :-D
Velti kaut vienu vakaru sev un pārstāj sevi žēlot!
08.12.2011 16:19 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Vienkārši ir pilnmēness un man arī ļoti sāp galva, takā būtu vakar dzērusi, un vakar vakarā nāca raudiens :-D paies pāris dienas un viss nokārtosies...
08.12.2011 16:21 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Šobrīd izeju kam tādam cauri. Jūtos slikti, bet apziņa, ka tas ir tikai sīkums, kuram vienkārši jātiek pāri mani kaut kā savāc! :-)
08.12.2011 16:21 |

Reitings 663
Becky,es saprotu,ka citiem jau nav rožu dārzs un neteicu,ka man iet vissliktāk :-/ Es zinu,ka tā tas nav...tomēr katram sava sāpe tā sāpīgākā :-|
Jā,laikam jau tas pilnmēness būs vainīgs,jo jūtos tāda nekāda - pilnīgi jūtos izsmēlusies...
08.12.2011 16:25 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tā Tava skola - vidusskola vai augstskola?
08.12.2011 16:26 |

Reitings 663
Augstskola (s)
08.12.2011 16:27 |

Reitings 4298
Ketrija, kamēr raksti/lasi šo diskusiju, Tu, iespējams, jau būtu daļu no kāda skola darba uzrakstījusi.

Cik noprotu, Tu nestrādā, bet tikai studē?

Mana māsa šobrīd cenšas apvienot pilnas slodzes darbu ar dienas nodaļas studijām LU juristos + noturēties budžetā (kas nozīmē, ka sesijas rezultātiem jābūt teicamiem), viņai nav laika pat 2 minūtes runāt pa telefonu, guļ naktīs 4 stundas un visu pārējo laiku strādā/mācās, mācās tramvajā, pusdienu pārtraukumos sēž ar grāmatām, paralēli ēdot, bez maz vai uz toaleti ņem līdzi konspektus un lasa.

Nu lūk, kad redzu, kā viņa cīnās, man pāriet jebkāda vēlme žēlot sevi.

Parasti decembris/janvāris studentiem ir tas saspringtākais rudens semestra laiks, un tur neko nevar darīt - pacīnies, pacieties un pēc tam varēsi atpūsties. Fakts kā tāds, ka sevis žēlošana neko nelīdzēs, turklāt, ja Tev ir laika žēlot sevi, tas nozīmē, ka Tev laika ir atliku likām.
08.12.2011 16:33 |

Reitings 1243
Nekā. Vnk gaidi, kad beigsies sesija.
Tā diemžēl ir studenta dzīve. 3 mēnešus fufelis un tad pēkšņi decembrī sadod visādus darbus rakstīt, ka nepieciešamas vismaz 48 h dienā. Arī man tā ir katru gadu (izņemot šogad,, jo pēdējais kurss)
Gribas labāk nošauties un atmest visam ar roku, bet kkā izvelku to visu, uzrakstu. Ģimeni, draugus tajā laikā neredzu, ballītēm bye-bye. Bet toties, kad pienāk janvāra beigas, tad ir 7.debesis, jo ir apziņa, ka esi izdarījusi neiespējamo (l) :-D
08.12.2011 16:34 |

Reitings 663
Protams,nesēdēšu jau te tagad visu dienu un nežēlošos,bet man ir līdzīgi - visu laiku kaut ko daru, jānokārto entie priekšmeti,ka visi man prasa - ko tu visu laiku vari darīt, taču atpūties,bet nav jau laika...nu jā - nākošais darāmais jau ir uz strīpas :-/
08.12.2011 16:38 |

Reitings 182
Vairums komentāru ir diezgan neiejūtīgi un asi.. itkā varētu padomāt, ka Jums nav bijusi pārslodze..

es pilnībā saprotu Ketriju un man šķiet, ka reizēm šādi justies ir tikai normāli..

Kā atgūt spēju priecāties - vari sākt mēģināt saplānot savu laiku.. sarakstīt savu atlikušo darbu darāmo listi un kā kaut ko izdari, tā izsvītro.. izdari kaut ko ārpus savas rutīnas, aizej uz baseinu vai improvizācijas teātri.. tās pāris stundas, ko atpūtīsies nāks tikai par labu Tavam dzīvespriekam!
08.12.2011 16:39 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
chery_cake tiešām interesē, kā tava māsa pamanās mācīties LU JF un paralēli strādāt pilnas (!) slodzes darbu. arī esmu LU JF studente, arī mācos budžetā, tāpēc eju uz visām lekcijām, semināriem. sanāk, ka man beidzās skola 16, 18 vakarā. nesaprotu, kāds tur vēl pilnas slodzes darbs? :-D ja nu vienīgi kkas tiek bastots vai strādā ne katru darba dienu, jo pilna slodze ir 40 h nedēļā.
08.12.2011 16:41 |

Reitings 663
Jā,cenšos vismaz stundiņu sev atvēlēt,bet es nevaru pilnībā atslābt,jo man visu laiku jau galvā maļas tie darbi,kas vēl jāizdara un jāuzspēj :-/ Un tad domāju - labāk pabeigšu darbus un tad atpūtīšos,protams,tā tas nenotiek....dažbrīd vnk nāk virsū izmisums (t)
08.12.2011 16:42 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
es iesaku Ketrijai paņemt vienu dienu brīvu! vnk nedomāt ne par ko. aizej 5dien patusē kkur, bet tā kārtīgi! pēc tam nākošajā dienā jutīsies daudz labāk un varēsi ar jaunu dvesmu mesties iekšā darbos :-) galvenais atceries- tā jau nebūs vienmēr. ir izvēle- grūta jaunība un viegla dzīve vai viegla jaunība un grūta dzīve. :-) so, nav jau viss tik traki. :)
08.12.2011 16:43 |

Reitings 663
Es jau tā vairākas dienas vnk sēžu mājās un rakstu darbus,jo nav laika,nav spēka uz to universitāti nemaz aizvilkties un tur sēdēt,protams,ja vien nav semināri un citi darbi :-/ Un tā tikai visu laiku kaut ko rakstu un daru...
08.12.2011 16:55 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es, kad gatavojos sesijai, vairākas dienas no vietas sēdēju pie grāmatām un kladēm, pat ārā neizgāju. Bet tas viss ir pārdzīvojams. Kad tas beigsies, tad atkal jutīsies labi un tajā dienā jo īpaši palutini sevi, jo būsi to godam nopelnījusi! ;-)
08.12.2011 17:01 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ketrija, nu visi caur to ir gājuši, arī es strādāju vairākos darbos un paralēli vilku i augskolu, i dažādus kursus, i laika sportam un hobijiem atlika, acīmredzot, ne visai pareizi Tu savu laiku plāno.
08.12.2011 17:06 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Ir taadi periodi,kad vnk viss ir apnicis un negribas neko dariit. Es Tev tieshaam ieteiktu vnk kaut uz vienu dienu "atsleegties" no pilniigi visa. Sarunaa ar draudzeneem un izplaanojiet kaadu atpuutu,kur guut pozitiivas emocijas. Noskaties kaadu iedvesmojoshu filmu,ieej karstaa vannaa,velti dienu sev un sevis palutinaashanai,ej paslidot jeb vnk aizejiet izdejoties.kas nu Tev pashai tuvaaks. Viena diena nekaa nemaaciishanaas neko dizhi nemainiis,jo ja Tu esi shaadaa omaa,tad taapat taa maaciishanaas shobriid Tev nebuus paaraak produktiiva.
Sanjemies! Viss buus bumbaas! ;)
08.12.2011 17:10 |

Reitings 759
neesam no akmens, tapec drosi vien tas ir normali, ka sadi medzam sajusties....
man ir bijusas reizes, kad jutos sadi-lai gan skola sen aiz kalniem, bet domas lidoju kaut kur citur...nav taa, kaa veletos un vel visadi citadi sikumi...

kaa tieku gala?
medz gadities ka palidz iepirksanas, bet ja pavisam traki,tad noraudajos, aizmiegu un nakamaja diena paskatos uz to visu kka savadak..saprotu-a del ka gruzities, tas,kas mums ir jadara ir vnk jadara...

kad busi to izdarijusi (kas tev jadara) tad ari vieglak jutisies...pagaidam...atliek sanemties ;)
08.12.2011 17:15 |

Reitings 853
Cherry_cake, es arī esmu studējusi LU JF pilna laika nodaļā, un strādājusi pilnu darba dienu, un varu teikt, ka apgalvojumi, ka trūkst laika, un ka daudz jāmācās, ir neadekvāti un pārspīlēti. ja ir gudra galva uz pleciem, tad mājās mācīties praktiski vispār nav nepieciešamības, pietiek ar lekciju laikā apgūto.
Un man brīžiem šķiet mazliet smieklīgi, ka tās, kas tikai studē, nevis papildus vēl strādā kaut pusslodzi, žēlojas, cik dzīve grūta. bet tā ir - jo mazāk dari, jo mazāk arī izdari.
08.12.2011 17:25 |

Reitings 1434
Mācos pilna laika mācības, strādāju pusslodzes darbu. Atdzīšos, es bieži jūtos nogurusi. Pienāk brīži, kad kaut ko gribas mest pie malas, bet nu kaut kā saņemos un eju uz priekšu.
Ieteikums: nečīksti, tu sev bendē nervus un arī apkārtējiem.
Padomā, dienā ir 24 h, tas ir daudz. Saplāno laiku tā, lai visaputra nav jāstreb pēdējā vakarā.
08.12.2011 17:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits