Jā,kā atkal priecāties?
Mani vnk pārņēmis drūmums - skolā tik daudz darba,ka vai karies nost..citas lietas arī neizdodas un neiet kā gribētos :-/ Vakar 3h no vietas noraudāju (šorīt sajūtas un skats ir vnk krimināls,ka ne no mājas iziet ārā,lai citus nepārbiedētu!) (t) Visu ko pārdomāju,visādas domas nāca prātā...skolas darbi vnk visu labo un foršo no manis ir izsmēlusi,vnk nav ne pa ko prieks,es visu laiku tikai rakstu,rakstu,rakstu tos darbus..nav vnk laika sev (s) Naktīs esmu ilgi augšā, nevaru aizmigt un tad noguļu ilgi un atkal ķeros pie darbu kaudzes (t) Man tas viss tā apnicis,ka es nez....
Kā atkal atgūt savu foršo ES? :-/ Nāk visu laiku raudiens, jūtu,ka organisms vnk izsmelts, nav tā spēka vairs, nekādas enerģijas (s) Galva sāp, reibst,esmu ar visu pārņēmusies..pat bieži nav laika normāli paēst :-( Raudiens nāk,kā es sevi grauju!Izeju ārā un jūtos kā zombijs,kas no alas izlīdis un visi uz mani skatās :-/ Pat nav spēka līdz veikalam aizvilkties...
Pēc vakardienas raudāšanas - šodien galva sāp, acis aizpampušas vairāk kā vajag...
Kā man ātrāk atgūties? (t)