saņēmu Club one ielūgumu kruiīzam, bet nesaprotu, kur varu iečekot cik tad man jāmaksā par šo pasākumu :-/ zinu, ka Wiki droši vien zinātu, cik maksā vai kur varu to paskatīties, bet viņa nav manīta, varbūt kāda cita zin? ;-)
es arī saņēmu ielūgumu. brīvbiļete ir vienā virzienā+ jāmaksā muitas nodoklis (ja nemaldos Ls 3) atpakaļ jāpērk biļete par pilnu summu, kāda tā norādīta mājaslapā. es gan domāju, ka pienākas arī atlaide, jo Tev taču ir atlaižu karte. jeb ar viņi nedod atlaidi, jo nav izdevīgi- vienā virzienā jau iedeva bez maksas :-D
krāsa, domā braukt?
Pupsiks*
Tieši par to man bija neskaidrības. pazvanīju un man pateica, ka nav nekāda tapakaļ ceļa biļete jāperk. Tu vari izmantot vai nu uz vienu galu vai arī kruīzu.
pupsik* tajā papīrā rakstīts apmaksāts kruīzs vai ceļojums vienā virzienā. pagājušo gadu nebiju, domāju varbūt šogad aizbraukt, tāpat atvaļinājumā nav ko darīt un Stokholmā arī neesmu bijusi :-/
Puspsiks*
Jā! Tā ir DĀVANU KARTE, kas Tev dod iespēju braukt kruīzā bez maksas, samaksājot muitas nodokli, kas ir 7Ls no viena cilvēka. Kruīzā vari ņemt līdzi vēl 3 cilvēkus, taču arī katram no viņiem jāsamaksā 7Ls. Tātad: 4x7=28Ls. Manuprāt, pietiekoši skaidri pateicu.